ثبت برند ثبت شرکت و علامت تجاری

سامانه تخصصی ثبت شرکت فکر برتر با بهره گیری از کارشناسان متخصص و مجرب در زمینه ثبت شرکت ، ثبت برند ، ثبت تغییرات و تصمیمات شرکت ، نقل و انتقال سهام شرکت های سهامی خاص و نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های با مسئولیت محدود ، انحلال، ثبت نام و برند تجاری، افزایش و کاهش سرمایه و کلیه امور مربوط به شرکت ها را در زمینه ثبت، آمادگی کامل خود را برای خدمت رسانی به هم میهنان گرامی خود با افتخار اعلام مینماید

موسسه کیا متشکل از کادری با تجربه و افرادی کارشناس و مسئول در زمینه خدمات اداری شرکتها از مشاوره در خصوص چگونگی تاسیس یک شرکت تا مشاوره در خصوص چگونگی افزایش سود دهی و راندمان و بهروری و یا انحلال آن در کنار شما می باشد.
شما میتوانید در تمام ساعات شبانه روز با مشاورین ما تماس حاصل نموده و هرگونه سوال و پرسش خود را مطرح نمایید.

ثبت کارا با هدف ارائه خدمات تخصصی به صورت حرفه ای به کلیه موکلین توسط جمعی از متخصصان و وکلای برجسته پایه یک دادگستری در این امور راه اندازی گردید و همواره مشتری مداری و بکار گیری روش های نوآورانه و خلاقانه را در خط مشی های خود بصورت برجسته سرلوحه قرار داده است. این مجموعه ، با بیش از 12 سال سابقه فعالیت حرفه ای، آمادگی جهت ارائه مشاوره در زمینه های ثبت و تغییرات شرکت، تنظیم قراردادهای حقوقی، ثبت صورتجلسات شرکت ها، ثبت علائم و نامهای تجاری را دارد.

ثبت شرکت با موضوع حق العمل کاری

شنبه, ۹ دی ۱۳۹۶، ۰۹:۱۸ ق.ظ

در این مقاله برآنیم تا ضمن توضیح راجع به حق العمل کاری ، به نحوه ی ثبت شرکت با موضوع حق العمل کاری بپردازیم. شایان ذکر است شما می توانید کلیه امور اداری ثبت شرکت خود را به ما بسپارید و برای دریافت مشاوره حقوقی رایگان و دستیابی به اطلاعات دقیق ثبت شرکتها با ما تماس حاصل فرمایید.همکاران ما در ثبت شرکت کارا می توانند از طریق مشاوره ی کاربردی شما را راهنمایی کنند.


الف- حق العمل کار چه کسی است ؟
با توجه به ماده 357 قانون تجارت، حق العمل کار کسی است که به اسم خود ولی به حساب دیگری ( آمر) معاملاتی کرده و در مقابل حق العملی دریافت می دارد " . حق العمل کاری در تجارت بین المللی و بین شهرهای مختلف دارای فواید بسیاری است، زیرا تاجر خارجی که به وضع محل در کشور دیگر آشنایی ندارد، می تواند به این ترتیب معاملات خود را به وسیله تجاری که در محل مستقر می باشند و بصیرت کافی دارند انجام دهد و با اعتماد به حق العمل کار به جای آنکه شخصاَ عمل کند، به وسیله حق العمل کار امور خود را انجام دهد، مخصوصاَ اگر معامله متضمن معاملات بسیار دیگری باشد. مثلاَ تاجر اروپایی احتیاج به خرید مقدار زیادی پنبه ایران دارد برای آنکه بتواند پنبه را از کشاورزان مختلف خریداری کند، مجبور خواهد بود دستگاه بزرگ و پرخرجی را تهیه نماید، در صورتی که با مراجعه به یک تاجر ایرانی به عنوان حق العمل کار می تواند سرمایه لازم را در اختیار او گذارد تا او قراردادهای لازم را با کشاورزان منعقد کند و بعداَ پنبه های خریداری شده که حق العمل کار به نام خود خریده است، برای تاجر اروپایی بفرستد. به همین ترتیب فروشنده که می خواهد کالای خود را در محل دیگری به فروش برساند، می تواند اجناس خود را برای حق العمل ارسال دارد و حق العمل کار با فروش کالای مزبور به خریداران مختلف حاصل فروش را بعداَ برای فروشنده اصلی به ایجاد سازمان ها و تشکیلات مخصوصی در محل های دیگر باشند، می توانند کالای خود را به وسیله حق العمل کاران بفروشند یا کالای دیگران را بخرند. البته اگر حق العمل کار وجوه کافی در اختیار داشته باشد، می تواند مانند یک تاجر معمولی با آمر طرف معامله قرار گیرد، بدون اینکه سمت حق العمل کاری داشته باشد. بدیهی است که در چنین صورتی چون کلیه نفع و ضرر معاملات تاجر به خود او مربوط می شود، قیمتی که تاجر فروشنده تعیین می کند، زیادتر از مبلغی خواهد بود که جنس به وسیله حق العمل کار خریداری می شود و به همین طریق در مورد خرید اجناس چون بعد از خریداری جنس باز کلیه نفع و ضرر آن متوجه تاجر خریدار است، خریدار سعی خواهد نمود مبلغ کمتری بابت بهای جنس پرداخت کند. ولی چون اغلب اوقات تاجر حق العمل کار سرمایه لازم را به اندازه کافی در اختیار ندارد، معامله را به عنوان حق العمل کار انجام می دهد تا بتواند اجناسی را که برای فروش عرضه می شوند. به طور امانی در اختیار داشته باشد و به تدریج که آن ها را به فروش می رساند پس از دریافت حق العمل خود حاصل فروش را به فروشنده اصلی برساند و در مورد خرید اجناس با دریافت مبالغ لازم از طرف خریدار مبادرت به معاملات لازم بنماید و پس از ارسال اجناس و احتساب حق العمل خود حساب خود را با آمر تصفیه کند. 
ب- وظایف حق العمل کار چیست ؟
انجام دستورات آمر ، انجام معامله به نام خود ، ذینفع نبودن در معامله ، اطلاع به آمر ، وکالت و امانت ، بیمه اجناس، منافع معامله ، معاملات اعتباری 
ج- ثبت شرکت با موضوع حق العمل کاری به چه صورت است ؟
قانون تجارت هیچ گونه شرطی برای مبادرت به حق العمل کاری در نظر نگرفته و هر کسی که اهلیت تاجر بودن را دارا باشد، می تواند به حق العمل کاری مبادرت نماید، علاوه بر آن هیچ گونه پروانه یا اجازه مخصوصی برای اشتغال به حق العمل کاری لازم نیست.
متقاضیان محترم ثبت شرکت در این زمینه می توانند در قالب ثبت شرکت سهامی خاص و یا با مسئولیت محدود شرکت خود را به ثبت برسانند.

  • شرایط لازم جهت ثبت شرکت سهامی خاص به قرار ذیل است :

1-حداقل 3 نفر عضو اصلی در شرکت که به سن قانونی رسیده باشند. ( 18 سال تمام )
2- حداقل سرمایه شرکت 1.000.000 ریال باشد. 
3- در بدو تاسیس حداقل 35% سرمایه به صورت نقدی باید به حساب شرکت تودیع شود. 
4- در صورت سرمایه غیر نقدی ( در صورت وجود ) باید به تفکیک تقویم و در اظهارنامه منعکس گردد.
5-سرمایه شرکت صرفاَ توسط موسسین تامین می شود.موسسین شرکت،نسبت به کلیه اعمال و اقداماتی که به منظور تاسیس و به ثبت رسانیدن شرکت انجام می دهند،مسوولیت تضامنی دارند.تا وقتی که شرکت به ثبت نرسیده است،صدور ورقه سهم یا گواهینامه موقت سهم ممنوع است.در صورت تخلف امضاء کنندگان آن ها،مسوول جبران خسارات اشخاص ثالث خواهند بود.
6- اعضاء هیات مدیره باید حداقل از 2 نفر تشکیل گردد و اعضا و هیات مدیره باید حداقل دارنده یک سهم باشند و اعضا و هیات مدیره نباید دارای سوء پیشینه کیفری باشند.

  • برای تشکیل شرکت سهامی خاص رعایت نکات ذیل الزامی است :

1- اساسنامه شرکت که باید به امضای کلیه سهامداران رسیده باشد.
2- اظهارنامه مشعر بر تعهد کلیه سهام و گواهینامه بانکی حاکی از تادیه قسمت نقدی آن که نباید کمتر از 35 % کل سهام باشد.اظهارنامه مذکور باید به امضای کلیه سهامداران رسیده باشد. همچنین تادیه و تقویم سرمایه غیرنقدی و تفکیک آن در اظهارنامه و ذکر سهام ممتازه در صورت وجود چنین سهامی 
3- انتخاب اولین مدیران و بازرس یا بازرسان شرکت که باید در صورت جلسه ای قید و به امضای کلیه سهامداران رسیده باشد.
4- قبول سمت مدیریت و بازرسی با رعایت قسمت اخیر ماده 17
5-  ذکر نام روزنامه کثیرالانتشاری که هر گونه آگهی راجع به شرکت تا تشکیل اولین مجمع عمومی عادی در آن منتشر خواهد شد.
از آن جا که طرح و تصویب اساسنامه و انتخاب مدیران و بازرسان و تعیین روزنامه و تنظیم اظهارنامه و ... لزوماَ باید توسط کلیه موسسین انجام می گیرد چنین استنباط می شود که در شرکت های سهامی خاص کلیه تصمیمات در بدو تاسیس باید به اتفاق آراء اتخاذ گردد.
مسئولیت شرکا در شرکت سهامی خاص «به میزان مبلغ اسمی سهام هر شریک» می باشد.

  • شرایط لازم جهت ثبت شرکت با مسئولیت محدود به قرار ذیل است :

به موجب ماده 94 قانون تجارت، حداقل تعداد شرکاء در شرکت با مسئولیت محدود دو نفر خواهد بود.( دارای سن قانونی 18 سال تمام ) هر دو عضو شرکت باید سهامدار باشند،حتی یک درصد.
در هر شرکت با مسئولیت محدود که تعداد شرکاء بیش از 12 نفر باشند باید دارای هیات نظار بوده و هیات نظار لااقل سالی یک مرتبه مجمع عمومی شرکاء را تشکیل دهد . ( م 109 ق. ت) هیات نظار مرکب از 3 نفر بوده که از بین شرکاء برای مدت یک سال انتخاب می شوند و اعضای هیات نظار نبایستی عضو هیات مدیره شرکت باشند.
همچنین ، جهت ثبت شرکت با مسئولیت محدود ، حداقل سرمایه با توجه به رویه و حداقل مبلغ دریافت حق الثبت یک میلیون ریال می باشد.
پس از تشکیل شرکت نسبت به تعیین حوزه مالیاتی و تشکیل پرونده دارایی، تهیه دفاتر قانونی و پلمپ دفاتر و اخذ کد اقتصادی اقدام نمایید.
ثبت شرکت کارا ، افتخار دارد با استفاده از توان بالای کادر مجرب خود، اقدامات حقوقی و ثبتی لازم را جهت ثبت شرکت ، برند و علامت تجاری و طرح صنعتی به عمل آورد. 
برای این منظور می توانید با همکاران ما تماس حاصل فرمایید.



ثبت شرکت با موضوع حق العمل کاری

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۶/۱۰/۰۹
  • ۱۵۹ نمایش
  • company register

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی