ثبت برند ثبت شرکت و علامت تجاری

سامانه تخصصی ثبت شرکت فکر برتر با بهره گیری از کارشناسان متخصص و مجرب در زمینه ثبت شرکت ، ثبت برند ، ثبت تغییرات و تصمیمات شرکت ، نقل و انتقال سهام شرکت های سهامی خاص و نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های با مسئولیت محدود ، انحلال، ثبت نام و برند تجاری، افزایش و کاهش سرمایه و کلیه امور مربوط به شرکت ها را در زمینه ثبت، آمادگی کامل خود را برای خدمت رسانی به هم میهنان گرامی خود با افتخار اعلام مینماید

موسسه کیا متشکل از کادری با تجربه و افرادی کارشناس و مسئول در زمینه خدمات اداری شرکتها از مشاوره در خصوص چگونگی تاسیس یک شرکت تا مشاوره در خصوص چگونگی افزایش سود دهی و راندمان و بهروری و یا انحلال آن در کنار شما می باشد.
شما میتوانید در تمام ساعات شبانه روز با مشاورین ما تماس حاصل نموده و هرگونه سوال و پرسش خود را مطرح نمایید.

ثبت کارا با هدف ارائه خدمات تخصصی به صورت حرفه ای به کلیه موکلین توسط جمعی از متخصصان و وکلای برجسته پایه یک دادگستری در این امور راه اندازی گردید و همواره مشتری مداری و بکار گیری روش های نوآورانه و خلاقانه را در خط مشی های خود بصورت برجسته سرلوحه قرار داده است. این مجموعه ، با بیش از 12 سال سابقه فعالیت حرفه ای، آمادگی جهت ارائه مشاوره در زمینه های ثبت و تغییرات شرکت، تنظیم قراردادهای حقوقی، ثبت صورتجلسات شرکت ها، ثبت علائم و نامهای تجاری را دارد.

۱۸ مطلب در مهر ۱۳۹۷ ثبت شده است

با توجه به ارزشمندی علامت تجاری ( برند / مارک )  و اهمیت آن در مسیر پیشرفت یک محصول در بازار، ثبت آن در بازارهای مربوطه بسیار ضروری می باشد. علائم تجاری برای ثبت باید دارای ویژگی هایی باشند. از جمله مهم ترین این ویژگی ها به قرار ذیل است : 
- باید تازگی داشته باشد و خلاقانه و نوآورانه ایجاد شده باشد.
- موجب گمراه کردن مشتریان نگردد.
- پیام محصول را به مصرف کننده برساند.
- باعث افزایش فروش شود .
- باید تصویر خوبی ایجاد کند.
- این نام از لحاظ قانونی قابل شناسایی باشد.
- تلفظ آن آسان باشد.
- به خاطر سپردن آن آسان باشد.
- جذاب باشد و ترغیب  مصرف کننده را به خود جلب کند.
- مزایای استفاده از محصول را در میان محصولات رقیب مشخص سازد.
- موقعیت محصول را در میان محصولات رقیب مشخص سازد.
برخی از علائم به دلایل عام ( همچون علامتی که خلاف نظم عمومی باشد ) و یا به دلایل خاصی ( مانند استفاده از علامت رسمی یک کشور ) نمی توانند به عنوان علامت تجاری به ثبت برسند. مطابق ماده 5 قانون ثبت علائم و اختراعات ایران، ثبت علامت های ذیل به عنوان علامت تجاری ممنوع است :
1. پرچم مملکتی ایران و هر پرچم دیگری که دولت ایران استعمال آن را به طور علامت تجاری منع کند و همچنین مدال ها و نشانه ها و انگ های دولت ایران. 
2. کلمات و یا عباراتی که موهم انتساب به مقامات رسمی ایران باشد از قبیل دولتی و امثال آن . 
3. علائم موسسات رسمی مانند هلال احمر، صلیب سرخ و نظایر آن . 
4. علائمی که مخل انتظامات عمومی یا منافات عفت باشد.

  • استعلام برند

امروزه انتخاب علائم تجاری یا برند بسیار سخت تر از گذشته شده است،چرا که حجم برندهای ثبت شده در اداره مالکیت صنعتی در دهه های اخیر به طور چشمگیری افزایش یافته است.چنانچه برندی قبلاَ به ثبت رسیده باشد دیگر قابلیت ثبت را ندارد. بدین منظور،جهت پیشگیری از رد برند پیشنهادی، قبل از ثبت می بایست از برند مورد نظر استعلام گرفت.
به منظور حصول اطمینان از عدم ثبت نام برند پیشنهادی خود می توانید به پایگاه اینترنتی ذیل مراجعه فرمایید.
پایگاه اطلاعاتی روزنامه رسمی کشور به نشانی http://rrk.ir
استعلام برند قبل از ثبت، موارد ذیل را اعلام خواهد کرد :
الف) اگر در عنوان علامت مشابه عبارت مورد نظر وجود داشته باشد. 
ب) یکی از کلمات عنوان علامت عیناَ برابر عبارت مورد نظر باشد. 
ج) در عنوان علامت مشابه عنوان مورد نظر وجود داشته باشد.

  • مدارک لازم جهت ثبت برند

1. اظهارنامه ثبت برند در 3 نسخه 
2. نسخه اصلی یا رونوشت گواهی شده وکالتنامه ، در صورتی که تقاضا توسط نماینده قانونی به عمل آید.
3. ارائه ده نمونه از علامت به صورت گرافیکی که با علامت الصاق شده روی اظهارنامه یکسان بوده و ابعاد آن حداکثر 10 در 10 سانتی متر باشد.اگر ارائه علامت به صورت گرافیکی نباشد ده نمونه از کپی یا تصویر علامت حداکثر در همین ابعاد و به نحوی که مرجع ثبت مناسب تشخیص دهد،ارائه خواهد شد.
درخواست کننده باید بر روی هر اظهارنامه یک نمونه از علامت را الصاق و آن را امضاء نماید . نمونه سوم در موقع ثبت بر روی صفحه مربوطه در دفتر ثبت و نمونه چهارم بر روی تصدیق ثبت الصاق می شود. علاماتی که برجسته یا گود در روی شیی ء نشان داده می شود بر روی کاغذ نفش خواهد شد. ابعاد نمونه نباید از ده سانتیمتر از هر طرف تجاوز کند.  
بر روی هر نمونه الصاق شده به طریق بالا مهر شعبه ثبت شرکت ها و علایم تجاری و اختراعات زده می شود به طریقی که یک قسمت از مهر بر روی نمونه و قسمت دیگر بررو.ی صفحه قرار گیرد. 
چنانچه مرجع ثبت نمونه علامت ارائه شده را مناسب تشخیص ندهد، تسلیم نمونه مناسب را درخواست می نماید.در هر حال،علامت باید به همان نحو که درخواست و ثبت می شود استعمال گردد.
4. در صورت سه بعدی بودن علامت،ارائه علامت به صورت نمونه های گرافیکی یا تصویر دو بعدی روی برگه به نحوی که از شش زاویه متفاوت تهیه و در مجموع یک نمونه واحد که همان علامت سه بعدی را تشکیل دهند،الزامی است.
5. مدارک مربوط به حق تقدم که باید همزمان با تسلیم اظهارنامه یا حداکثر ظرف 15 روز از آن تاریخ تسلیم شود.
6. ارائه مدارک دال بر فعالیت در حوزه ذی ربط بنا به تشخیص مرجع ثبت.
7. نسخه ای از ضوابط و شرایط استفاده از علامت جمعی و ارائه گواهی مقام صلاحیتدار،اتحادیه یا دستگاه مرتبط،در صورتی که ثبت علامت جمعی مورد درخواست باشد.
8. مدارک مثبت هویت متقاضی
9. رسید مربوط به پرداخت هزینه های قانونی
10. مدارک نمایندگی قانونی،در صورتی که تقاضا توسط نماینده قانونی به عمل آید.
لازم به ذکر است ، چنانچه برند لاتین باشد یا ریشه عربی داشته باشد باید کارت بازرگانی داشته باشید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل فرمایید. 
مرکز تخصصی فکر برتر ، با کادری متخصص و مجرب در زمینه های ثبت شرکت ، ثبت تغییرات شرکت، ثبت برند، ثبت طرح صنعتی، ثبت اختراع و .. خدمات خود را به صورت ویژه ارائه می نماید.

  • company register
  • قانون تجارت ایران و دفاتر تجاری

طبق ماده 6 قانون تجارت ایران ، " هر تاجری به استثنای کسبه ی جزء مکلف است دفاتر ذیل یا دفاتر دیگری را که وزارت عدلیه به موجب نظامنامه قائم مقام این دفاتر قرار می دهد داشته باشد:
1-دفتر روزنامه
2-دفتر کل
3-دفتر دارایی
4-دفتر کپیه
علاوه بر قانو ن تجارت، قوانین مالیاتی کشور ( ماده 95 ) نیز تنظیم و نگهداری دفاتر تجارتی را به منظور تهیه اسناد و صورت حساب های مالی و تنظیم ترازنامه و حساب سود و زیان مفروض و مقرر داشته است." صاحبان مشاغل موضوع این نوشتار مکلف اند اسناد و مدارک مثبته کافی برای تشخیص درآمد مشمول مالیات خود را نگاهداری کنند."
1-دفتر روزنامه
به موجب ماده 7 قانون تجارت ، " دفتر روزنامه دفتری است که تاجر باید همه روزه مطالبات و دیون و داد و ستد تجاری و معاملات راجع به اوراق تجارتی ( از قبیل خرید و فروش و ظهر نویسی ) و به طور کلی جمیع واردات و صادرات تجاری خود را به هر اسم و رسمی که باشد و وجوهی را که برای مخارج شخصی خود برداشت می کند در آن دفتر ثبت نماید."
دفتر روزنامه مهم ترین دفتر تجاری است چرا که تمامی فعالیت تاجر نظیر خرید ، فروش ، دریافت ، پرداخت و هر گونه اقدام تجاری و برداشت یا واریز شخصی در آن ثبت می شود و اطلاعات و ارقام آن مبنای عملیات حسابداری و ملاک تنظیم مفاد سایر دفاتر تجاری می باشد.
علی الاصول  دفتر روزنامه باید به طور روزانه و با رعایت ترتیب تاریخ و فعالیت تنظیم گردد تا سهولت استخراج و انعکاس مراتب به سایر دفاتر تجاری بهتر فراهم شود.بدیهی است هر گونه تاخیر در ثبت عملیات دفتر روزنامه موجب بروز تاخیر در تنظیم دفتر کل و ایجاد توقف یا تاخیر در تهیه و تنظیم گزارش های به هنگام مالی و تجاری و خلاء های آتی احتمالی در خصوص ایفای به موقع تعهدات موسسه می گردد.
2-دفتر کل
بر اساس ماده 8 قانون تجارت ، " دفتر کل دفتری است که تاجر باید کلیه معاملات را " حداقل هفته ای یک مرتبه از دفتر روزنامه استخراج و انواع مختلفه آن را تشخیص داده و جدا نموده، هر نوعی را که در صفحه مخصوصی در آن دفتر به طور خلاصه ثبت کند."
در دفتر کل ( برخلاف دفتر روزنامه که عملیات مربوطه بصورت مختلط ثبت می گردد) هر شخص یا موسسه دارای صفحه و حسابی مشخص و معین است و در این حساب صرفاَ عملیات مربوطه به وی ثبت می شود لازم به ذکر است در دفتر کل حساب اشخاص به صورت جداگانه تنظیم و نگاهداری می شود و جز در خصوص بدهکاری یا بستانکاری کل موسسه، هیچ ارتباط فنی بین آن ها برقرار نمی باشد.
بنا به تجویز قانون تجارت ، تنظیم دفتر کل به صورت هفته ای توصیه شده است.به نحوی که در پایان هفته تاجر بتواند از طریق مراجعه به ستون های بدهکار یا بستانکار حساب ها از وضعیت مالی موسسه تحت تصدی اطلاع موثق کسب کند و در خصوص روند تداوم فعالیت، تصمیمات لازم اتخاذ نمایند.ضمناَ از آن جا که اطلاعات و ارقام مندرج در دفتر کل، مستخرج از دفتر روزنامه است لذا باید ارقام و اعداد مندرج در دفاتر مذکور با یکدیگر منطبق باشد.
3-دفتر دارایی
طبق ماده 9 قانون تجارت ، " دفتر دارایی دفتری است که تاجر باید هر سال صورت جامعی از کلیه دارایی منقول و غیر منقول و دیون و مطالبات سال گذشته خود را به ریز ترتیب داده ، در آن دفتر ثبت و امضاء نماید و این کار باید تا پانزدهم ماه سال بعد انجام پذیرد."
دفتر دارایی دفتری است که نتایج حساب های دفتر کل در پایان سال در ستون های مثبت یا منفی آن درج می گردد و بیانگر بیلان یا وضعیت مالی شرکت است.
امروزه بسیاری از موسسات و شرکت های بازرگانی عملیات سالیانه خود را در قالب صورت ترازنامه تنظیم می کنند به نحوی که ترازنامه را جایگزین صورت دارایی نموده اند.
در ترازنامه خلاصه حساب های دفتر کل یا دفتر دارایی در قالب جدولی که بیانگر ارقام باقی مانده حساب های مختلف موسسه است منعکس می شود.ستون مثبت ترازنامه موید دارایی و ستون منفی آن بیانگر میزان بدهی تاجر یا موسسه است.چنانچه تفاوت ستون های مذکور مثبت باشد نشانگر سود و منفی بودن آن دلیل زیان است که در ذیل ارقام طرفی که جمع آن کمتر است نوشته می شود تا ستون های دارایی و بدهی ترازنامه با هم مساوی گردند.
4-دفتر کپیه
بنا به ماده 10 قانون تجارت ، " دفتر کپیه دفتری است که تاجر باید کلیه مراسلات و مخابرات و صورت حساب های صادره خود را در آن به ترتیب تاریخ ثبت نماید".
به موجب تبصره ذیل ماده مذکور تاجر باید کلیه مراسلات و مخابرات و صورت حساب های وارده را نیز به ترتیب تاریخ ورود مرتب نموده و در لفاف مخصوصی ضبط کند.
امروزه دفتر کپیه به شکلی که قانون تجارت تجویز نموده منسوخ شده است.چرا که برخلاف گذشته رونوشت مراسلات و مخابرات در پوشه های مخصوص نگهداری نمی گردد بلکه با پیدایش شیوه های جدید و نوین، روش های مختلف و متنوعی جایگزین سیستم دفتر کپیه شده است.متداول ترین شیوه روش نگهداری شماره و تاریخ نامه ها ، صورت حساب ها و مکاتبات متفرقه تحت عناوین وارده یا صادره است که در مواقع ضروری مورد استفاده واقع می شود.

  • مدارک مورد نیاز جهت  اخذ پلمپ دفاتر ( اشخاص حقوقی)

1-کپی شناسنامه و کارت ملی مدیر عامل و مهر شرکت
2-تکمیل فرم اظهارنامه دریافتی از اینترنت
3-کپی روزنامه تاسیس شرکت
4-کپی آخرین تغییرات ثبتی شرکت در روزنامه رسمی ( در صورت وجود تغییرات)

  • مدارک مورد نیاز اخذ پلمپ دفاتر ( اشخاص حقیقی)

1-تکمیل فرم اظهارنامه پلمپ دفاتر مهر و امضاء شده دریافتی از اینترنت
2-کپی کارت ملی متقاضی 
3-کپی پروانه کسب و یا مجوز فعالیت کسبی
4.وکالتنامه یا معرفی نامه برای نماینده در صورتی که وکیل یا نماینده برای پلمپ دفاتر معرفی شده باشند.

  • مراحل پلمپ دفاتر تجاری

با توجه به آنچه گذشت ، دفاتر هر سال می بایست حداکثر تا پایان اسفند ماه سال قبل، توسط اداره ثبت ، شماره گذاری،امضاء و پلمپ گردند .به موجب مواد 11 و 12 قانون تجارت، دفاتر مذکور در صورتی معتبر و دارای سندیت می باشند که مطابق قوانین این قانون تهیه و تنظیم شده باشند.
بدین ترتیب ، دفاتر روزنامه ، کل و دارایی می بایست از طرف اداره ثبت شماره گذاری و پلمپ گردند.
برای اخذ پلمپ دفاتر ، می بایست ،به  سامانه اداره ثبت شرکت ها به نشانیhttp://irsherkat.ssaa.ir قسمت پلمپ دفاتر تجارتی مراجعه نمایید و قسمت اطلاعات متقاضی را تکمیل کنید.
اطلاعات متقاضی پلمپ شامل نوع شخص متقاضی،تابعیت متقاضی،شماره همراه می باشد.تمامی پیامک های مربوط به مراحل انجام کار به شماره همراهی که در این قسمت درج می نمایید ارسال خواهد شد.
قسمت شروع سال مالی و شروع ماه مالی را نیز تکمیل کنید.منظور از شروع سال،ماه و روز مالی انتخاب آن ها بر اساس مراتب مشخص شده در اساسنامه شخصیت حقوقی که ثبت گردیده است می باشد.تاریخ پایان سال مالی،نیز توسط سامانه محاسبه می گردد.بدیهی است تاریخ ثبت شخصیت حقوقی و درخواست پلمپ مبنای شروع سال،ماه و روز مالی نمی باشد.
سپس با طی کردن سایر مراحل خواسته شده در سامانه (اطلاعات شخصیت حقوقی،اطلاعات تکمیل کننده اظهارنامه پلمپ،هیئت مدیره شرکت/موسسه،سمت هیئت مدیره شرکت موسسه) فرم اظهارنامه ای که در سایت است را نیز پر کنید و از آن پرینت بگیرید.
چنانچه اطلاعات را به درستی وارد نموده باشید و مورد تایید کارشناس مربوطه قرار گرفته باشد - پیگیری درخواست از طریق همین سامانه امکان پذیر است- می بایست پرینت اظهارنامه را به همراه مدارکی که ذکر شد،به اداره ثبت ارسال نمایید تا اداره پست دفاتر پلمپ را به آدرسی که در سامانه قید نموده اید ارسال دارد.

  • موارد رد دفاتر:

ماده 20 تخلف از تکالیف مقرر  در این آیین نامه در موارد زیر موجب رد دفاتر می باشد:
1-در صورتی که دفاتر ارائه شده از پلمپ خارج شده و یا فاقد یک یا چند برگ باشد.
2-عدم ثبت یک یا چند فعالیت مالی در دفاتر به شرط احراز.
3-ثبت هزینه ها و درآمد و هر نوع اعمال و اقلام مالی غیر واقع در دفاتر به شرط احراز(توضیح آنکه ثبت هزینه هایی که وقوع آن محقق بوده اما به دلایل خاص قانونی از حیث مالیاتی قابل قبول نیست و برگشت داده می شود به منزله ثبت هزینه های غیر واقعی تلقی نمی شود)
4-ثبت تمام یا قسمتی از یک فعالیت بین سطور
5-نوشتن دفاتر با وسایلی که به سهولت قابل محو است(مانند مواد گرافیت)ممنوع است.
6-تراشیدن،پاک کردن و محو کردن مندرجات دفاتر به منظور سوء استفاده(اگر در نوشتن مطالب دچار اشکال شدیم،با توجه به این که استفاده از لاک غلط گیر و هر گونه وسیله از این قبیل ممنوع است،تنها کاری که باید انجام دهیم این است که روی کلمه یا عدد اشتباه با خودکار قرمز یک خط بکشیم و با همان خودکار یا خودنویس اصلی درست آن را بنویسیم)
7-تاخیر تحریر دفاتر روزنامه و مشاغل زاید بر حد مجاز مندرج در تبصره های 2 الی 4 ماده 13 و ماده 17 (یعنی بدون منظور سوء استفاده تا 15 روز و از تاریخ شروع فعالیت شرکت تازه تاسیس تا 30 روز) و تاخیر تحریر دفتر کل زاید بر حد مجاز مندرج در ماده 14 این آیین نامه .(یعنی حداکثر تا پانزدهم ماه بعد)
8-عدم ثبت عملیات شعبه یا شعب در دفاتر مرکزی طبق مقررات ماده 15 این آیین نامه
9-در اجرای مقررات تبصره 3 ماده 13 این آیین نامه در مواردی که دفاتر مزبور به ادعای مودی از دسترس وی خارج شده باشد و غیر اختیاری بودن موضوع مورد تایید اداره امور مالیاتی ذیربط قرار نگیرد.(مثلاَ مودی ادعا کند دفاتر به سرقت رفته اما دادگاه رای خلاف آن را بدهد)


10-عدم ارائه دستورالعمل های نحوه کار با نرم افزارهای مالی مورد استفاده و همچنین عدم تسلیم خلاصه عملیات موضوع ماده 17 این آیین نامه در مهلت مقرر در مورد اشخاصی که از سیستم های الکترونیکی استفاده می نمایند.
11-عدم تطبیق مندرجات دفاتر قانونی یا دفتر مشاغل حسب مورد که به شرح ماده 17 این آیین نامه تهیه و تنظیم گردیده با اطلاعات موجود در سیستم های الکترونیکی،در مورد اشخاصی که از سیستم های الکترونیکی استفاده می نماید.
12-جای سفید گذاشتن بیش از حد معمول در دفتر روزنامه و دفتر مشاغل به منظور سوء استفاده(چه دو خط و چه یک صفحه-دوستان توجه داشته باشند که در این میان باید در مورد صفحاتی که به هم چسبیده اند خیلی دقت کرد.از طرف دیگر هر بار که هنگام نوشتن دفاتر به منظور انجام کاری فرایند نوشتن قطع می شود،قبل از نوشتن مجدد بهتر است ابتدا صفحه قبل را مشاهده کنیم تا از صحت پر و خالی بودن آن مطمین شویم.به طوری که منجز به ایجاد اشتباهات جبران ناپذیر نگردد.سفید ماندن پایین حساب های کل و پایان دفتر روزنامه یا پایان اسناد در صورتی که بخش سفید مانده با یک خط بسته شود،به اعتبار دفاتر خللی وارد نمی کند)
13-عدم ارائه یک یا چند جلد از دفاتر امضاء پلمپ و ثبت شده نانویس(یعنی دفاتر پلمپ شده توجه کنید که این دفاتر نمی توانند در سال های آتی استفاده شوند و تا 10 سال بایستی آن ها را به همان صورت نگاهداری کرد)
14-استفاده از دفاتر ثبت و پلمپ شده سال های قبل برخلاف ماده 3 این آیین نامه.
15-بستانکار شدن حساب های نقدی و بانکی مگر این که حساب های بانکی با صورتحساب بانک مطابقت ننمایند و یا بستانکار شدن حساب های بانکی یا نقدی ناشی از تقدم و تاخر ثبت حساب ها باشد که در این صورت موجب رد دفتر نیست.
16-در صورتی که ثابت شود اسناد ثبت شده در ماشین های الکترونیکی ظرف مهلت های مقرر در مواد 1413 و 17 آیین نامه (با در نظر گرفتن مقررات تبصره های ماده 13)قطعی نشده باشد.(یعنی بایستی در خصوص صدور ثبت با استفاده از ماشین های الکترونیکی مهلت مقرر برای صدور سند قطعی غیر قابل تغییر رعایت شود.به عبارت دیگر اسناد موقت مربوطه باید به اسناد دائم تبدیل شوند.)
هر گونه اصلاحات مربوط به عملیات و رویدادهای مالی مربوط به قبل از قطعیت اسناد باید در همان سال از طریق ثبت های حسابداری اصلاح گردد.
17-تهیه و تنظیم صورت های مالی بدون رعایت مقررات ماده 18 این آیین نامه برای اشخاص حقوقی و مشمولین بند الف ماده 96 قانون مالیات های مستقیم مصوب 27/11/1380
18-اشتباه حساب حاصل از ثبت عملیات موسسه در صورتی که نسبت به اصلاح آن طبق مقررات تبصره ماده 11 این آیین نامه اقدام نشده باشد.(یعنی اصلاح حساب در همان سال با استفاده از استانداردهای حسابداری و متکی بر ارائه مستندات کافی)
19-در صورتی که مودیان مالیاتی حسب مورد از اوراق مخصوص ماده 169 قانون مالیات های مستقیم استفاده ننمایند.(طبق ماده 169 قانون مالیات های مستقیم وزارت امور اقتصادی و دارایی می تواند در صورتی که به منظور تسهیل  در تشخیص درآمد مودیان مالیاتی کاربرد وسائل،روش ها،صورتحساب ها و فرم هایی را جهت نگاهداری حساب برای هر گروه از آنان ضروری تشخیص دهد،مراتب را تا آخر دی ماه هر سال در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار آگهی کند و مودیان از اول فروردین سال بعد مکلف به رعایت آن ها می باشند،عدم رعایت موارد مذکور در مورد مودیانی که مکلف به نگهداری دفاتر قانونی هستند موجب بی اعتباری دفاتر خواهد بود و در مورد سایر مودیان موجب تعلق جریمه ای معادل 20 درصد مالیات منبع می باشد.
تبصره-در صورتی که رعایت موارد مذکور در ماده فوق بنا به تشخیص هیئت حل اختلاف مالیاتی از عهده مودی خارج بوده،مشمول بی اعتباری دفاتر و جرایم مربوط حسب مورد نخواهد بود)
ماده 21.هیات سه نفری حسابرسان موضوع بند 3 ماده 97 قانون مالیات های مستقیم در مواردی که با توجه (استانداردهای حسابداری و درجه اهمیت ایرادات مطروحه از سوی اداره امور مالیاتی و رعایت واقعیت امر احراز نمایند که ایرادات مزبور به اعتبار خللی وارد نمی نماید،می توانند نظر خود را مبنی بر قبولی دفاتر و اسناد و مدارک اعلام نمایند).
  • company register

نیروی انسانی یکی از مولفه های اثرگذار در توسعه اقتصادی به شمار می رود. ویلیام تریسی ، در واژه نامه منابع انسانی ، نیروی انسانی را به عنوان " افرادی که کار می کنند و سازمان را به فعالیت می اندازند " تعریف می کند. یدیهی است ، در هر کسب و کار کوچک و بزرگی ، بخش منابع انسانی بخشی حیاتی و انکار ناپذیر است. 
امروزه شرکت های فعال بسیاری در زمینه ی تامین نیروی انسانی مانند پیش خدمتی، فضای سبز و ...وجود دارد . این نوع شرکت ها، با عقد قرارداد با سازمان ها و ادارات نسبت به تامین نیروی انسانی لازم آن ها اقدام می نمایند.
با توجه به آنچه گفته شد، ما در این مقاله ، به مهم ترین ضوابط ثبت شرکت های تامین نیروی انسانی پرداخته ایم .
پیش از هر چیز، لازم به یادآوری است :
- شرکت های تامین نیروی انسانی اغلب به صورت پیمانکار ظاهر می شوند.
- به طور معمول، ثبت این شرکت ، مستلزم اخذ مجوز از اداره کار است که تحت کد خدمات عمومی با عنوان تایید صلاحیت شرکت های خدماتی و پیمانکاری تعریف می شود و مجری آن انجمن صنفی هر استان و اداره کار می باشد.

  • ثبت شرکت تامین نیروی انسانی

با استناد به ماده 20 قانون تجارت ، شرکت های تجاری قابل ثبت 7 نوعند که عبارت است از : شرکت سهامی ( خاص و عام ) ، شرکت با مسئولیت محدود ، شرکت تضامنی ، شرکت نسبی ، شرکت تعاونی ، شرکت مختلط سهامی و مختلط غیرسهامی
از میان شرکت های نامبرده، شرکت سهامی خاص و با مسئولیت محدود از رایج ترین انواع شرکت های هفت گانه تجاری  به شمار می آیند که البته شرکت های سهامی خاص نسبت به مسئولیت محدود دارای اعتبار بیشتری بوده و اغلب برای شرکت در مناقصات و عقد قراردادهای پیمانکاری از اعتبار بیشتری برخوردارند.همچنین، اخذ وام برای شرکت های سهامی خاص بسیار راحت تر بوده و معمولاَ تا سقف ده برابر سرمایه شرکت امکان اخذ وام و اعتبارات از بانک ها یا موسسات مالی امکانپذیر است.
در رابطه با شرکت سهامی خاص نکات ذیل حائز اهمیت است :
- سرمایه ی شرکت سهامی خاص نباید کمتر از یک میلیون ریال باشد.در صورتی که به عللی سرمایه ی شرکت تقلیل پیدا کند باید شرکا در ظرف یکسال آن را جبران والا شرکت را به نوع دیگر از شرکت ها از قبیل با مسئولیت محدود یا تضامنی تبدیل نمایند. همچنین، سرمایه ی شرکت به وسیله ی خود موسسین تامین می شود و حق صدور اعلامیه ی پذیره نویسی را ندارند.
- در نام شرکت باید کلمه ی «خاص» قبل از ذکر نام شرکت و یا بعد از آن بلافاصله اضافه شود و این کلمه در کلیه ی نوشتجات شرکت و آگهی ها باید رعایت گردد.
- در شرکت سهامی خاص، تعداد مدیران حداقل 3 نفر است.
- تعداد سهامداران نباید از سه نفر کمتر باشد.
- در شرکت سهامی خاص اوراق قرضه قابل انتشار نیست.
- سرمایه شرکت صرفاَ توسط موسسین تامین می شود.موسسین شرکت،نسبت به کلیه اعمال و اقداماتی که به منظور تاسیس وبه ثبت رسانیدن شرکت انجام می دهند،مسوولیت تضامنی دارند.تا وقتی که شرکت به ثبت نرسیده است،صدور ورقه سهم یا گواهینامه موقت سهم ممنوع است.در صورت تخلف امضاء کنندگان آن ها،مسوول جبران خسارات اشخاص ثالث خواهند بود.
- در شرکت سهامی خاص،مسئولیت هر یک از صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آن ها است.تمام سرمایه آن باید به وسیله موسسین تاسیس گردد(ماده 4 ل.ا.ق.ت) .
برای ثبت شرکت سهامی خاص باید مدارک ذیل به مرجع ثبت شرکت ها تسلیم شود.
1- اساسنامه شرکت که باید به امضای کلیه سهامداران رسیده باشد. اساسنامه مهمترین رکن شرکت سهامی و سندی است که شرکت فقط به آن بستگی داد .اساسنامه روابط شرکا را با یکدیگر و حدود اختیارات مجامع عمومی و هیئت مدیره را تعیین و تکلیف سود و زیان شرکت و مدت انحلال آن را معین می نماید. همچنین اساسنامه تابع نظر موسسین و اکثریت دارندگان سهام است و قانون از لحاظ اهمیت،مواردی را در آن ذکر کرده که در هر حال لازم الرعایه است.
2- اظهارنامه مبنی بر اینکه کلیه سهام شرکت را اعم از نقدی و غیر نقدی سهامداران تایید و امضاء نموده اند. 
3- سرمایه نقدی شرکت حداقل از سی و پنج درصد کل سهام کمتر نباشد.
4- در صورتی که تمام سرمایه نقد باشد باید پرداخت شده باشد.
5- در صورتی که قسمتی از سرمایه غیر نقدی باشد باید ارزیابی (تقویم)و بطور جداگانه در اظهارنامه درج شده باشد.
6- هرگاه شرکت دارای سهام ممتاز باشد باید نوع امتیازات و علت آن بطور واضح در اظهارنامه درج گردد.
7- انتخاب اولین مدیران و بازرس یا بازرسان شرکت در صورت جلسه ای درج شود و به امضاء کلیه سهامداران برسد.
8- قبول سمت مدیران و بازرسان شرکت باید بطور کتبی باشد تا معلوم شود که مدیران و بازرسان به تکالیف و مسئولیت های خود واقف بوده اند.
کلیه امور ثبتی و اداری خود را به ما بسپارید.
ثبت شرکت کیا ، افتخار دارد با بهره گیری از توان بالای کادر توانمند خود ، در  سریع ترین زمان ممکن اقدامات حقوقی و ثبتی لازم را جهت ثبت شرکت شما عزیزان  به عمل آورد.

  • company register

افرادی که دارای توانمندی های گوناگون هستند و مشغول به فعالیت در عرصه های مختلف می باشند می توانند به منظور کسب درآمد بیشتر ، کارآفرینی و یا به دست آوردن اعتبار بیشتر اقدام به ثبت شرکت نمایند. ثبت شرکت مزایای گسترده ایی دارد چه از لحاظ روابط  بین شرکا  و چه از بابت روابط شرکا و مراجعین آنها  .
برخی از این مزایا عبارتند از:
1- ثبت شرکت به فعالیت اقتصادی افراد اعتبار خاصی می بخشد و موجب ایجاد تمایل  بیشتر از سوی افراد برای ایجاد همکاری می گردد .
2- ثبت نمودن شرکت نشان دهنده این مهم می باشد که برای بوجود اوردن این شخصیت حقوقی دقت های لازم شده از سوی مراجع مربوطه انجام شده و مقررات آن رعایت گردیده است و فعالیت این مجموعه در چهار چوب قانون می باشد لذا باعت ایجاد حس اعتماد در مشتریان است.
3 - ثبت شرکت از نظر ایجاد اعتماد در  معامله کنندگان با شرکت در درجه ی بالایی  از اهمیت بر خوردار است ، زیرا کسی که قراداد مهمی  با شرکت منعقد  می نماید باید بداند که سرمایه شرکت تا چه اندازه است و اختیار مدیران شرکت تا چه حدودی بوده و بالاخره قدرت و توانایی این شخصیت حقوقی به چه میزان است (موارد مهم هر شرکت در جراید کثیر و انتشار اگهی می شود تا همه به این مهم آگاه باشند )
بنابر این برای دستیابی به کسب و کار اقتصادی گسترده و قانون مدار ثبت شرکت نه تنها مفید بلکه ضروری می باشد. با توجه به اهمیت و مزایای ثبت شرکت ، در این مقاله برآنیم تا  به بررسی ثبت شرکت در مازندران بپردازیم.

  • انواع شرکت های تجاری در مازندران

در کشور ما ایران، در ماده 20 قانون تجارت، شرکت های تجاری به هفت نوع زیر طبقه بندی شده است :
1. شرکت سهامی 
2. شرکت با مسئولیت محدود 
3. شرکت تضامنی 
4. شرکت مختلط غیر سهامی 
5. شرکت مختلط سهامی 
6. شرکت نسبی 
7. شرکت تعاونی تولید و مصرف
نکته : در لایحه اصلاح قانون تجارت ( مصوب 1384 هیات وزیران ) از هفت نوع شرکت تجاری پیش بینی شده در قانون تجارت ، شرکت های مختلط غیر سهامی ، مختلط سهامی و نسبی حذف شده اند و لذا چهار نوع شرکت تجاری یعنی سهامی ، با مسئولیت محدود ، تضامنی و تعاونی فقط به رسمیت شناخته شده اند.

  • چه نوع شرکتی ثبت کنیم ؟

اگر فعالیت هنری ، حقوقی ، فرهنگی ، آموزشی و به طور فعالیت غیرتجاری دارید، بهترین انتخاب برای شما ثبت موسسه غیرتجاری است. 
اگر فعالیت تعاونی زیر نظر وزارت تعاون دارید، بهتر است شرکت تعاونی ثبت کنید. در شرکت های تعاونی سهام شرکا یکسان و تعداد شرکا معمولاَ زیاد است.
به شرکت هایی که بیش از نیمی از سهام آن ها و در نتیجه کنترل شرکت متعلق به عموم باشد سهامی عام می گویند. مانند کلیه شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار، بنابراین اگر قصد ورود به بورس و عرضه سهام شرکت به عموم مردم را دارید، شرکت سهامی عام بهترین انتخاب شماست. 
در غیر از این موارد معمولاَ شرکت با مسئولیت محدود و سهامی خاص را به ثبت می رسانند. چنانچه دو یا چند نفر بخواهند شرکتی تاسیس کنند که بار مسئولیتی زیاد برای آن ها نداشته باشد باید شرکت خود را با مسئولیت محدود به ثبت برسانند . در شرکت بامسئولیت محدود هر یک از شرکا تا میزان سرمایه خود در قروض و تعهدات شرکت متعهد می شود. 
هر گاه چند نفر بخواهند یک شرکت تشکیل دهند که در آن هر یک از شرکا به میزان سرمایه خود مسئولیت داشته باشند باید یک شرکت سهامی خاص به ثبت برسانند. شرکت هامی خاص از حداقل 3 سهامدار و 2 بازرس تشکیل می شود. در ادامه، جهت روشن شدن بیشتر مطلب ،  به مقایسه میان این دو شرکت می پردازیم. 
مقایسه شرکت سهامی و با مسئولیت محدود :
- موضوع فعالیت :  با مسئولیت محدود : الزاماَ تجاری و سهامی : تجاری یا غیرتجاری 
- حداقل میزان سرمایه : با مسئولیت محدود : مشخص نشده است و  سهامی خاص : 1 میلیون ریال 
- تعداد شرکا : با مسئولیت محدود : حداقل 2 و  سهامی خاص : حداقل 3 
- زمان ایجاد شخصیت حقوقی : با مسئولیت محدود : تادیه تمام سرمایه نقدی و تقویم و تسلیم سهم الشرکه غیرنقد و سهامی : قبول کتبی سمت توسط اولین مدیران و بازرسان 
- پرداخت حداقل لازم برای تشکیل شرکت : با مسئولیت محدود : تمام سرمایه و سهامی : حداقل 35 درصد کل سرمایه 
- تعداد مدیران : با مسئولیت محدود : حداقل 1و سهامی خاص : حداقل 3 
- حدود مسئولیت : با مسئولیت محدود : تا میزان سرمایه و  سهامی : تا میزان سرمایه ( محدود به مبلغ اسمی سهام )
- تقسیم سرمایه : با مسئولیت محدود : سهم الشرکه  و سهامی : سهام
- حدود اختیارات مدیران : با مسئولیت محدود : اختیار عام و محدود کردن اختیارات بین طرفین معتبر و در مقابل ثالث فاقد اعتبار مگر به موجب اساسنامه باشد که در مقابل ثالث هم معتبر است و سهامی : اختیار عام و محدود کردن اختیارات بین طرفین معتبر و در مقابل ثالث فاقد اعتبار است. 
- تغییر اساسنامه :  با مسئولیت محدود : 1) اساسنامه 2) اکثریت مطلق عددی با داشتن حداقل سه چهارم سرمایه و سهامی :اکثریت دو سوم آرای حاضر در مجمع عمومی فوق العاده

در قرارداد شرکت مثل همه عقود و قراردادها باید شرایط عمومی صحت عقود رعایت شود که عبارت است از 
قصد و رضا ، اهلیت ، معین بودن موضوع ، قانونی بودن جهت و هدف. همچنین شرایط اختصاصی تشکیل شرکت عبارت است از : وجود شرکا ، همکاری شرکا ، سرمایه گذاری ، تقسیم سود و زیان ، مبادرت به عملیات بازرگانی 
شایان ذکر است ، به موجب قوانین ایران، کسانی که می توانند در ایران شرکت ثبت نمایند به قرار ذیل می باشند:
- کلیه ی اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از ایرانی و خارجی می توانند در ایران شرکت ثبت نمایند.
- اشخاص خارجی می توانند بدون شریک ایرانی به صورت مالکیت 100% در ایران شرکت ثبت نمایند.
- چند شرکت با هم می توانند بدون وجود اشخاص حقیقی شرکت مستقلی ثبت نمایند.(Joint Venture) به منظور ایجاد اشتغال در ایران،سعی شده است تا این روند در ایران راحت طی گردد. (مدارک لازم گواهی ثبت شرکت+ کپی مدارک هویتی نمایندگان آن ها)

  • اوراق ثبت شرکت در مازندران

با توجه به نوع و قالب شرکت ، اوراق ثبتی متفاوت می باشد. به عنوان مثال اوراق ثبتی شرکت با مسئولیت محدود شامل اساسنامه ، شرکتنامه ، تقاضانامه و صورتجلسه مجمع عمومی موسسین است و اوراق ثبتی شرکت های سهامی خاص شامل اساسنامه ، اظهارنامه و صورتجلسه مجمع عمومی موسسین می باشد. سایر انواع شرکت ها نیز اوراقی تقریباَ مشابه با این دو نوع شرکت دارند. اوراق ثبت شرکت می بایست به امضاء موسسین یا همه شرکاء شرکت برسد. 
نکته: اوراق تقاضانامه و شرکتنامه به دلیل بهادار بودن صرفاَ می بایست از محل اداره ثبت شرکت ها تهیه گردند. همچنین فرم اظهارنامه ، اساسنامه ، صورتجلسه  نیز در اداره ثبت شرکت ها موجود است.

  • company register

شرکت تضامنی شرکتی است که در تحت اسم مخصوص برای امور تجارتی بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می شود.اگر دارایی شرکت برای تادیه تمام قروض کافی نباشد،هر یک از شرکا مسئول پرداخت تمام قروض شرکت است.

هر قراردادی بین شرکاء بر خلاف این ترتیب داده شده باشد،در مقابل اشخاص ثالث کان لم یکن خواهد بود.
در اسم شرکت تضامنی باید عبارت«شرکت تضامنی» و لااقل اسم یک نفر از شرکا ذکر شود.در صورتی که اسم شرکت مشتمل بر اسامی تمام شرکا نباشد،باید بعد از اسم شریک یا شرکایی که ذکر شده است،عبارتی از قبیل «و شرکا» یا «و برادران» قید شود(ماده 117 ق ت)
شرکت تضامنی وقتی تشکیل می شود که تمام سرمایه نقدی تادیه و سهم الشرکه غیر نقدی نیز تقویم و تسلیم شده باشد.در شرکت تضامنی منافع به نسبت سهم الشرکه بین شرکاء تفسیم می شود مگر آن که شرکت نامه غیر از این ترتیب را مقرر داشته باشد.در شرکت تضامنی،شرکاء باید لااقل یک نفر از میان خود یا از خارج به سمت مدیر معین نمایند.
حدود مسئولیت مدیر یا مدیران شرکت تضامنی همان است که در ماده ی 51 مقرر شده است.در شرکت های تضامنی اگر سهم الشرکه یک یا چند نفر غیر نقدی باشد،باید سهم الشرکه مزبور،قبلاَ به تراضی تمام شرکا تقویم شود.در شرکت تضامنی هیچ یک از شرکاء نمی تواند سهم خود را به دیگری منتقل کند،مگر به رضایت تمام شرکا.مادام که شرکت تضامنی منحل نشده مطالبه قروض آن باید از خود شرکت به عمل آید و پس از انحلال طلبکاران شرکت می توانند برای وصول مطالبات خود به هر یک از شرکا که بخواهند و یا به تمام آن ها رجوع کنند.در هر حال هیچ یک از شرکاء نمی توانند به استناد این که میزان قروض شرکت از میزان سهم او در شرکت تجاوز می نماید،از تادیه قروض شرکت امتناع ورزند.فقط در روابط بین شرکاء مسئولیت هر یک از آن ها در تادیه قروض شرکت به نسبت سرمایه خواهد بود که در شرکت گذاشته است،آن هم در صورتی که در شرکت نامه ترتیب دیگری اتخاذ نشده باشد.
هر کس به عنوان شریک ضامن در شرکت تضامنی موجود داخل شود،متضامناَ با سایر شرکاء مسئول قروضی هم خواهد بود که شرکت قبل از ورود او داشته،اعم از این که در اسم شرکت تغییری داده شده باشد یا نشده باشد.هر قراری که بین شرکاء بر خلاف این ترتیب داده شده باشد،در مقابل اشخاص کان لم یکن خواهد بود.هرگاه شرکت تضامنی منحل شود مادام که قروض شرکت از دارایی آن تادیه نشده هیچ یک از طلبکاران شخصی شرکا حقی در آن دارایی نحواهند داشت.اگر دارایی شرکت برای پرداخت قروض آن کفایت نکند طلبکاران شرکت حق دارند بقیه طلب خود را از تمام یا فرد شرکای ضامن مطالبه کنند.ولی در این مورد طلبکاران شرکت بر طلبکاران شخصی شرکاء حق تقدم نخواهند داشت.
مدارک لازم برای ثبت شرکت تضامنی:
1-دو نسخه شرکتنامه تکمیل شده 
2-دو نسخه تقاضانامه تکمیل شده
3-دو نسخه اساسنامه تکمیل شده
4-تکمیل فرم تعیین نام به ترتیب اولویت نام های پیشنهادی و همچنین فیش واریزی
5-اصل مجوز فعالیت از مراجع ذی ربط در مواردی که ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد.
6-تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت کلیه ی شرکاء،مدیران و هیات نظار(در مواردی که تعداد شرکا بیش از 12 نفر باشند)
7-اصل گواهی عدم سوء پیشینه برای امضای هیئت مدیره، مدیر عامل
8-دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین
9-دو نسخه صورتجلسه هیات مدیره
10-اصل وکالتنامه وکیل دادگستری در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد.

  • company register

بسیاری از افراد تمایل دارند که سرمایه خود را صرف خرید طلاو جواهرات مختلف کنند تا علاوه بر بهره مندی از زیبایی آن ارزش اقتصادی سرمایه خود را نیز حفظ کرده و یا افزایش دهند. از این رو، برندهای معروف و بزرگی وجود دارند که با طراحی و تولید جواهرات ، شهرت جهانی پیدا کرده اند و بسیاری از افراد تمایل دارند که طلا و جواهر خود را از این برندهای معروف خریداری نمایند . 

چنانچه علاقه مند به ثبت برند جواهرات هستید و می خواهید با شرایط ثبت آن آشنا شوید این مقاله را مطالعه بفرمایید. چرا که اطلاعات مفیدی را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.


مزایای ثبت برند جواهرات :

ثبت برند باعث جلوگیری از سواستفاده ی متقلبان می شود و از عرضه ی کالاهای مشابه توسط اشخاص ثالث تحت علائم تجاری که عین یا به طریق گمراه کننده ای مشابه علامت تجاری دیگری هستند جلوگیری به عمل می آورد. 

همچنین ، ثبت برند به مصرف کنندگان نیز امکان انتخاب می دهد، بدین صورت که ثبت برند تضمین می کند مشتریان می توانند محصولات را از یکدیگر تشخیص دهند .مشتری به محض ملاحظه ی علامت می داند که این محصول متعلق به کارخانه یا تجارتخانه ای است که مورد اعتماد او می باشد.و بدین ترتیب، با ثبت برند شرایط سالمی برای مصرف کنندگان به وجود می آید . 

از جمله سایر مزایای ثبت برند عبارت است از :

- ثبت برند می تواند برای سهامداران ایجاد ارزش افزوده ی سهام کند و باعث افزایش درآمد شرکت شود.

- علامت تجاری ثبت شده ، قابل نقل و انتقال است . لذا، می توان آن را انتقال داد.

- می توان تفویض اجازه ی استفاده از یک علامت تجاری ثبت شده را به شرکت های ثالث داد که می تواند مبنبع درآمد بیشتری برای شرکت یا شخص به وجود آورد و یا اساس انعقاد یک موافقت نامه ی اعطای نمایندگی فروش باشد.

- ممکن است دارایی ارزشمند کسب و کار باشند.

- برای محصولات و شرکت و خدمات شما ایجاد شهرت و وجه می کند.

- شرکت ها را تشویق می کند در حفظ یا بهبود کیفیت محصولات سرمایه گذاری کنند.

- ممکن است برای دریافت وام مفید باشند.

- جزء ضروری موافقت نامه های اعطای نمایندگی است .

- اجازه استفاده از آن ها به اشخاص ثالث داده می شود و منبع مستقیم درآمد از محل حق امتیازها می باشند.

- ابزار بازاریابی و اساس ایجاد وجهه و شهرت شرکت ها هستند.


مدارک لازم جهت ثبت برند جواهرات :

1- تکمیل دو نسخه اظهارنامه علامت

2- مدارک مثبت هویت متقاضی :

الف) اشخاص حقیقی: (تصویر شناسنامه و کارت ملی)

ب) اشخاص حقوقی: (آخرین روزنامه رسمی دلیل مدیریت، تصویر شناسنامه و کارت ملی صاحبان امضاء)

3- مدارک نماینده قانونی: 

در صورتی که تقاضا توسط نماینده قانونی (وکیل، دارنده یا دارندگان حق امضاء برای اشخاص حقوقی و...) به عمل آید مدارک آن ضمیمه گردد.

4- نمونه گرافیکی: کپی یا تصویر از علامت درخواستی حداکثر در ابعاد 1010سانتی متر

5- در صورت سه بعدی بودن :

ارائه علامت به صورت نمونه گرافیکی یا تصویر دو بعدی به نحوی که از شش زاویه متفاوت تهیه و در مجموع یک نمونه واحد را تشکیل دهند.

6- ارائه مدارک دال بر فعالیت در رشته مربوط :

به عنوان مثال جواز اعلامیه تأسیس از صنایع یا پروانه بهره برداری صنایع یا پروانه ساخت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی یا پروانه کسب و...

7-استفاده از حق تقدم : 

در صورتی که متقاضی یا متقاضیان ثبت بخواهند به استناد تقاضای ثبت یا ثبت خارج از کشور از مزایای حق تقدم (حداکثر 6ماه) استفاده نمایند می بایست مدارک مربوط به حق تقدم را همزمان با تسلیم اظهارنامه یا حداکثر ظرف مهلت 15 روز از آن تاریخ تسلیم کنند.

8- نسخه ای ضوابط و شرایط استفاده از علامت جمعی و تأییدیه مقام صلاحیت دار

  • company register

فعالیت های تجاری و تولیدی و عمرانی و صنعتی و حتی خدماتی ممکن است تحت عناوین شخصیت حقیقی و شخصیت حقوقی فعالیت کند. به اصطلاح به شخصیت حقوقی (شرکت) گفته می شود. که شریک یا همان شخصیت حقوقی در اداره ثبت شرکت هایی که مربوط به هر شهر یا استان مربوطه است به ثبت می رسد.
تعاریفی که از ثبت شرکت  شده گوناگون است، بهترین نوع این تعاریف عبارتند از: ثبت شرکت از شراکت دو یا چند نفر شخص حقیقی و یا حقوقی برای دستیابی به مقاصد گوناگون تشکیل می شود که می تواند انواع مختلفی داشته باشد. ثبت شرکت دارای محاسن زیادی است که به پاره ای از آنها می پردازیم.
1-بانکها و مؤسسات اعتباری و مالی برای اعطای وام به افراد و پرداخت تسهیلات در 99% موارد فقط به شرکتها واگذار می کنند. زیرا اعتبار شرکت نزد بانکها از اعتبار شخص بالاتر است.

2- ارگانهای دولتی و خصوصی قرادها و پیمانهای خود را فقط و فقط به اشخاصی واگذار می نمایند که دارای ثبت شرکت باشند.
3- مالیات عملکرد در شرکت به صورت دقیق تر و قانونمند تر نسبت به شخص حقیقی و کسی که فاقد ثبت شرکت می باشد محاسبه میشود.
حال می پردازیم به بحث ثبت شرکت و این که چگونه و چه زمانی و با چه مدارکی به ثبت می رسد و از همه مهم تر بر چند قسم است 
ثبت شرکت با مسئولیت محدود: (LTD): نوعی از انواع شرکتهای مرسوم است که حداقل با دو نفر سهامدار به ثبت می رسد. این نوع ثبت شرکت همانطور که از اسمش پیداست مسئولیت شرکت محدود است به میزان سهم الشرکه هریک از افراد نسبت به سرمایه رسمی شرکت. در شرکت مسئولیت محدود سرمایه اسما اعلام می شود. یعنی در حسابی و یا در صندوقی مبلغ سرمایه حتما نباید موجود باشد. ولی رسماً در تعهد شرکت و شرکا می باشد.  سمتهای موجود در  شرکت  مسئولیت محدود  عبارتست از  مدیر عامل  و رئیس هیئت مدیره که ذکر این سمت ها الزامی می باشد و نائب رئیس هیئت مدیره که در ثبت شرکت مسئولیت محدود ذکر این سمت اختیاری است. در شرکت مسئولیت محدود و وجود بازرسین هم اختیاری نیست. در اساسنامه شرکت مسئولیت محدود مفادی از قبیل نام شرکت وجود دارد که طبق قوانین جمهوری اسلامی نام شرکت باید حداقل 3 کلمه، و ریشه آن کلمه حتما باید فارسی باشد. مانند توسعه تجارت سپهر
دومین مفادی که در اساسنامه ثبت شرکت  آمده، آدرس شرکت است که آدرس شرکت حتما باید حقیقی و با موقعیت یا سند اداری یا سند تجاری باشد.
سومین مورد در اساسنامه  ثبت شرکت موضوع شریک می باشد، در ثبت شرکتها بعضی از موضوعات لازم به کسب اجازه از ارگان یا سازمان مربوطه می باشد. موضوعاتی مانند حمل و نقل و آموزش، تبلیغات، ایاب ذهاب درون شهری و برون شهری و... قبل از ثبت شریک احتیاج به تأییده مجوز از ارگان و یا سازمان مربوطه را دارد.
چهارمین مورد در اساسنامه ثبت شرکت سرمایه شرکت است که درج آن و تصمیم گیری بر مبلغ آن به عهده شرکاء شرکت می باشد، که حداقل آن 000/000/1 ریال برای ابتدای ثبت  شرکت می باشد. ثبت شرکت با مسئولیت محدود از نظر شرایط ثبتی بسیار آسان است و مدارک لازم برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود کپی شناسنامه و کپی کارت ملی اعضای هیئت مدیره و همچنین فرم عدم سوپیشینه اعضای هیئت مدیره لازم است. و در اساسنامه مفاد دیگری وجود دارد، که در حین ثبت شرکت طبق توافقات انجام شده توسط هیئت مدیره و هیئت مؤسس وظایف و تعهدات هر یک از اعضا مشخص و تعیین می گردد و در اساسنامه درج می شود. حال هریک از مفاد اساسنامه که قابل تغییر باشد بعد از ثبت شرکت توسط مجمعی که تشکیل می گردد و به امضای کلیه سهامداران و اعضای هیئت مدیره می رسد- تغییر پیدا می کند.
در هنگام ثبت شرکت به غیر از اساسنامه و تقاضانامه و شرکتنامه یک آگهی تأسیس و روزنامه رسمی تأسیس نیز وجود دارد که بعد از تأسیس شرکت بنابه هر دلیلی و عنوانی هر تغییری در اساسنامه باید صورتجلسه شده و به امضای کلیه سهامداران و اعضای هیئت مدیره برسد و توسط اداره ثبت شرکتها این تغییرات آگهی شده و روزنامه رسمی تغییرات را به دنبال خواهد داشت.
نوع دوم ثبت شرکت مرسومی که در ایران وجود دارد ثبت شرکت سهامی خاص است که همانطور که از اسمش پیداست سرمایه شرکت به سهام بین سهامداران تقسیم می شود و سرمایه شرکت هر مبلغی که طبق توافق سهامداران در اساسنامه درج می شوند هنگام ثبت 35% مبلغ سرمایه نزد حسابی به نام شرکت در شرف تأسیس در هر بانکی که مد نظر سهامداران می باشد واریز می شود و فیش آن ضمیمه اساسنامه ای می شود که برای ثبت شرکت به اداره ی ثبت شرکتها ارائه می گردد- و پس از ثبت کامل و چاپ روزنامه رسمی قابل برداشت از بانک می باشد. حداقل سرمایه در شرکتهای سهامی خاص طبق قوانین جدید مانند شرکت با مسئولیت محدود 000/000/1 ریال می باشد. تعدا اعضای هیئت مدیره در شرکت سهامی خاص 3 نفر و تعداد بازرسین که وجود آنها در شرکتهای سهامی الزامی است باید 2 نفر باشد که عبارتند از بازرس اصلی و علی البدل و عناوین هیئت مدیره که ذکرشان الزامی است- مدیر عامل، رئیس هیئت مدیره و نائب رئیس هیئت مدیره می باشد.
که مدیرعامل اجرائی شرکت می باشد. و مجری مصوباتی است که در مجمع به تصویب می رسد و رئیس هیئت مدیره نیز  رئیس مجمع می باشد. نام شرکت، آدرس شرکت نیز از قوانین مسئولیت محدود که ذکر شد تبعیت می کند.
ثبت شرکت سهامی خاص شاید در نگاه اول ثبت و اداره آن نسبت به شرکت مسئولیت محدود و دشوارتر به نظر برسد، از لحاظ اعتباری نزد ارگانها و سازمانهای دولتی و خصوصی نسبت به شرکت مسئولیت محدود بالاتر است وحتی بانکها و مؤسسات مالی و اعتباری اولویت برای پرداخت وام و تسهیلات شرکتهای سهامی می دانند. و علت آن این است که شرکتهای سهامی خاص مسئولیت شرکت  به میزان تعهدی است که شرکت قبول می کند یعنی اگر شرکت سهامی خاص در یک مناقصه پیمان دولتی به مبلغ 000/000/000/5 ریال یا 000/000/000/10 ریال شرکت کند تا میزان 000/000/000/5 ریال یا 000/000/000/10 ریال تعهد کیفری دارد به همین علت نهادها و اشخاص و بانکها تمایل بیشتری به شرکتهای سهامی برای بستن قرارداد دارند. و همچنین تا میزان وام و تسهیلاتی که از بانکها و مؤسسات مالی و اعتباری دریافت می کند تعهد کیفری دارند. در ثبت شرکتهای سهامی خاص وجود بازرس اصلی و بازرس علی البدل الزامی می باشد. که وظایف بازرسین رسیدگی به حسابهای سود و زیان شرکت و انجام و رسیدگی به امور حسابداری شرکت می باشد.
  • company register
  • چگونه یک استارت آپ به ثبت برسانیم ؟

متقاضیان ثبت شرکت، جهت انجام پروسه تشکیل شخص حقوقی ابتدا باید با اشراف به قوانین نوع شخصیت حقوقی را انتخاب نمایند و با بررسی قوانین مرتبط با آن نوع از شرکت ها تصمیم گیری های مرتبط را انجام دهند. انواع اشخاص حقوقی جهت ثبت شرکت به این شرح می باشند :
- شرکت های بامسئولیت محدود 
- شرکت های سهامی خاص 
- شرکت های سهامی عام 
- شرکت های تضامنی 
- شرکت های نسبی 
- شرکت های مختلط سهامی 
- شرکت های مختلط غیرسهامی
- شرکت های تعاونی
از میان شرکت های نامبرده، شرکت بامسئولیت محدود و سهامی خاص از متداول ترین انواع شرکت هاست. مدارک مورد نیاز برای ثبت به قرار ذیل است :
مدارک ثبت شرکت بامسئولیت محدود :
1- دو برگ شرکت نامه و تکمیل آن و امضا ذیل شرکت نامه توسط کلیه سهامداران 
2- دو برگ تقاضانامه ثبت شرکت با مسئولیت محدود و تکمیل آن و امضا ذیل تقاضانامه توسط کلیه سهامداران 
3- دو جلد اساسنامه ی تکمیل شده و امضا ذیل تمام صفحات آن توسط کلیه سهامداران 
4- دو نسخه صورتجلسه ی مجمع عمومی موسس که به امضا سهامداران و بازرسین رسیده باشد. 
5- دو نسخه صورتجلسه ی هیات مدیره که به امضا سهامداران و بازرسین رسیده باشد. 
6- تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت کلیه ی شرکا،مدیران و هیات نظار(در مواردی که تعداد شرکا بیش از دوازده  نفر باشد)
7- اصل گواهی عدم سوپیشینه جهت اعضا ی هیات مدیره،مدیر عامل
8- تاییدیه هیئت مدیره اشخاص حقوقی سهامدار،مبنی بر غیر دولتی بودن آن
9- معرفی نامه نمایندگان، در صورتیکه سهامداران و اعضا هیئت مدیره از بین اشخاص حقوقی باشند و ارائه تصویر روزنامه رسمی آگهی تاسیس یا آخرین تغییرات آن
10- اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط در مواردی که ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد.
11- اصل وکالتنامه ی وکیل دادگستری در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد.
مدارک لازم برای ثبت شرکت سهامی خاص :
مدارک لازم برای ثبت شرکت سهامی خاص که باید به مرجع ثبت شرکت تسلیم شود،عبارتند از:
1- گواهینامه بانکی حاکی از تادیه قسمت نقدی سهام،که نباید کمتر از سی و پنج درصد کل قسمت نقدی آن باشد.
2- اظهارنامه مشعر بر تعهد کلیه سهام،که باید به امضای کلیه سهامداران رسیده باشد.
3- هر گاه تمام یا قسمتی از سرمایه به صورت غیرنقد باشد،باید تمام آن تادیه گردیده و صورت قیمت گذاری آن به تفکیک در اظهارنامه منعکس شود و در صورتی که سهام ممتاز وجود داشته باشد باید شرح امتیازات و موجبات آن،در اظهارنامه نوشته شود.
4- صورتجلسه حاکی از انتخاب اولین مدیران و بازرس یا بازرسان شرکت اعم از اصلی و علی البدل و نام روزنامه کثیرالانتشاری که آگهی ها و اطلاعیه های شرکت تا تشکیل اولین مجمع عمومی عادی سالانه،در آن منتشر خواهد شد.این صورتجلسه باید به امضای کلیه سهامداران رسیده باشد.
5- نام و مشخصات مدیران و بازرس یا بازرسان منتخب اعم از اصلی و علی البدل،و دارندگان حق امضاء و نیز نام و مشخصات مدیر عامل که به وسیله مدیران شرکت انتخاب شده است و حدود اختیارات وی
اعلامات کتبی قبول سمت از طرف مدیران و بازرس یا بازرسان منتخب.قانون متذکر می گردد که سایر قیود و شرایطی که برای تشکیل و ثبت شرکت سهامی خاص مقرر است،در مورد شرکت سهامی خاص لازم الرعایه نخواهد بود.این قیود و شرایط عمدتاَ راجع است به تامین قسمتی از سرمایه شرکت سهامی عام به وسیله مردم که مستلزم انتشار اعلامیه پذیره نویسی و اقدامات دیگر مربوط به آن می باشد،ولی در شرکت سهامی خاص چون همه سرمایه توسط موسسین تامین می شود،در واقع نیازی به انجام امور مزبور نیست.

  • مراحل ثبت شرکت استارت آپ :

- تعیین شرکا و موضوع فعالیت شرکت 
- تعیین سرمایه اولیه و محل کار 
- تعیین آدرس مشخص برای ثبت شرکت 
- تعیین سهم الشرکه و حق امضا 
- انتخاب نام مناسب برای شرکت 
سپس با ورود به سامانه الکترونیکی ثبت و اسناد کشور ، نسبت به ثبت نام اولیه اقدام نمایید. 
بعد از دریافت رسید پذیرش اینترنتی،  مدارک تأیید شده و پرینت شده از طریق سامانه باید توسط اعضا امضا شود.
سپس ، مدارک لازم را از طریق اداره پست به اداره ثبت شرکت ها ارسال نمایید و بارکد پستی را در سامانه وارد کنید. 
اگر مدارک تقدیمی کامل بوده و نقصی نداشت کارشناس مربوطه نسبت به تهیه پیش نویس آگهی ثبت اقدام می نماید که در اینصورت باید شخص متقاضی با در دست داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی، برای اخذ مدارک ثبتی و امضاء ذیل دفاتر به اداره ثبت مراجعه نماید.
درج آگهی تاسیس در روزنامه رسمی کشور و پرداخت هزینه آن آخرین اقدام جهت ثبت شرکت می باشد.

  • انحلال شرکت استارتاپ :

شرکت های استارتاپ که در هر کدام از قالب های شرکت تجاری تشکیل شوند، بر اساس قالب شرکت، طریقه انحلال آن متفاوت خواهد بود. 
- هر گاه موضوع فعالیت شرکت های استارتاپ منتفی گردد. 
- در صورتی که ثبت شرکت های استارتاپ در قالب شرکت سهامی باشد و مجمع عمومی فوق العاده تصمیم بر انحلال شرکت نماید. 
- هر گاه سرمایه شرکت از مقدار اولیه در هنگام تاسیس کاهش یابد و در موعد مقرر قانونی جبران نگردد. 
- در صورت ورشکستگی شرکت های استارت آپ

  • company register

ثبت برند یکی از مهم ترین ابزارهای تجاری است. در واقع با جهانی شدن و رشد سریع شرکت ها و حتی تشابه در محصولات مصرفی و شناساندن محصول و خدمات خاص خود و همچنین متمایز ساختن آن ها با محصولات و خدمات سایر شرکت های دیگر و جلوگیری از سوء استفاده دیگران نیاز به ثبت برند و ثبت علامت تجاری یکی از نیازهای ضروری بوده و این یکی از عوامل موفقیت در بازارهای داخلی و جهانی است . 
ثبت برند در تمامی رشته های مشاغل مختلف با کالاهای متفاوت در زمینه های بازرگانی، تولیدی و خدمات قابل اخذ می باشد که می تواند به طور مستقیم بر روی کالای قابل عرضه اعتبار بخشی کند و انحصار و حمایت دولت را در پشتیبانی از صاحب برند به همراه داشته باشد. 
این مقاله، محتوای پاسخ به سوالات متقاضیان محترم در خصوص ثبت علامت تجاری می باشد. در این راهنما سعی شده است اطلاعاتی در خصوص ثبت علامت تجاری پودر ماهی در اختیار خوانندگان قرار داده شود.

  • ثبت علامت تجاری اساساَ چه فوایدی دارد ؟

- استفاده از علامت تجاری موجب ایجاد تفاوت و تمایز بین محصولات و تولیدات مشابه می شود. 
- در قرارداد اعطای نمایندگی، علامت تجاری یکی از مهم ترین مواردی است که حتماَ باید قید شود. 
- تولیدکنندگان، تجار و شرکت ها برای دریافت تسهیلات نیاز به ارائه علامت تجاری دارند. 
- علامت  تجاری وجهه خاصی به شرکت ها و کسب و کارها می بخشد. 
- در صورت مناسب و موفق بودن علامت تجاری و موفقیت آن، تبدیل به دارایی ارزشمندی برای صاحب حقوقی آن می شود. 
- تولیدکنندگان با داشتن علامت تجاری انحصاری و ثبت شده ملزم به ارائه محصولات با کیفیت تری خواهند بود. 
- برای دریافت گواهی و نشان استاندارد از برند و علامت تجاری استفاده می شود. 
- ثبت علامت تجاری از هرگونه سوء استفاده احتمالی جلوگیری می کند. 
- با ثبت علامت تجاری، ارزش برند چند برابر می شود. 
- علامت تجاری ثبت شده موجب می شود که در بازاریابی بین المللی و مذاکرات تجاری، طرف قرارداد، تولیدکننده دارای علامت تجاری را به عنوان شرکتی دارای سابقه طولانی برنامه های بلند مدت ببینند. 
- با ثبت علامت تجاری، از سرقت طرح ها و ایده های دارای علامت تجاری ثبت شده ممانعت به عمل می آید. 
- علامت تجاری با حصول اطمینان از حقوق انحصاری برای شناخت کالا و خدمات و همچنین با اجازه دادن به دیگران مبنی بر استفاده از آن در صورت پرداخت مبلغ، صاحب علامت را محافظت می کند. 
- علامت تجاری قابلیت تمدید شدن نامحدود توسط پرداخت مبلغی خاص را دارد. 
- با ثبت علامت تجاری، محافظت آن توسط مراجع قانونی تایید می شود. 
- علامت تجاری به صاحب خود رسمیت می بخشد. 
- ثبت علامت تجاری، مانع تلاش های رقبای غیرمنصف مثل متقلبان در سوء استفاده از علائم مشخص در محصولات و خدمات نامرغوب یا متفاوت می شود. 
- با ثبت علامت تجاری، آگاهی و امکان سرمایه گذاری برای تولید و فروش کالاها و خدمات در منصفانه ترین شرایط ممکن به مردم داده می شود. 
- با ثبت علامت تجاری گامی در جهت تسهیل تجارت بین المللی برداشته می شود. 
- علامت تجاری، موقعیت محصولات و خدمات را در میان محصولات و خدمات رقیب مشخص می سازد. 
- علامت تجاری به مشتری در شناخت محصولی که درست کار نمی کند یا ناقص است و مقصر آن کمک می کند. 
- ثبت علامت تجاری گاهی برای دریافت وام مفید واقع می شود.

  • ثبت برند اختیاری است یا اجباری ؟

به موجب قانون، ثبت علائم تجاری  اختیاری است ، مگر در مواردی که دولت آن را اجباری نماید. لذا، ثبت علامت تجارتی مطابق  آئین نامه ی آن اجباری نیست.یعنی اگر کسی علامت برای کالای خود انتخاب کرد و استعمال نمود و آن را به ثبت نرسانید قانون وی را الزام نمی کند.
تبصره ی ماده ی یک قانون ثبت ثبت علائم و اختراعات مواردی را که دولت ، داشتن و ثبت علامت تجارتی را که اجباری و از قاعده ی فوق مستثنی دانسته اعلام کرده و در اجرای این تبصره ی تصویبنامه ی مورخه 3/2/28 هیئت وزیران ثبت علائم کالاهای زیر را اجباری کرده است:
1) داروهای اختصاصی (اسپسیالیته) مورد استعمال طبی یا بیطاری
2) مواد غذایی که در لفاف و ظروف مخصصوص باشند.
3) مشروبات و آب های گازدار
4) لوازم آرایش که برای استعمال مستقیم بر روی پوست انسان به کار می رود.

  • مراحل ثبت برند و علامت تجاری پودر ماهی

برای ثبت برند در ابتدا باید تقاضانامه ای به نام اظهارنامه ثبت علامت تجاری ( درخواست ثبت برند ) را تسلیم اداره ثبت علائم تجاری و مالکیت های صنعتی نماییم. اظهارنامه باید شامل نام و نام خانوادگی، محل سکونت صاحب برند و ده نسخه از لوگو یا طرح علامت مورد تقاضا باشد. همچنین باید مشخص شود علامت تجاری برای چه کالا یا کالاهایی مثلاَ کنسرو ، حبوبات یا ... استفاده خواهد شد. متقاضی ساکن هر کجا که باشد، چه تهران و چه شهرستان و چه خارج از کشور، باید در اظهارنامه محلی را در تهران مشخص کند تا تمام ابلاغیه ها و نامه ها به آن جا ارسال شود. ( در حال حاضر تمام این مراحل به صورت اینترنتی انجام می شود ) . 
اداره ثبت علائم و طرح های صنعتی وظیفه دارد ظرف مدت 15 روز کاری از تاریخ تسلیم اظهارنامه نسبت به رد یا قبول آن اقدام نماید. این اداره در روند رسیدگی به این سه شرط عمل می کند : قبل از این به نام شخص یا شرکت دیگری ثبت نشده باشد. شبیه برندی که قبلاَ توسط شخص یا شرکتی دیگر ثبت شده است نباشد . نام تجاری مورد تقاضا از علائم ممنوعه نباشد و بیانگر کالا باشد نه اسم عام. به موجب قانون ثبت علائم و آیین نامه اصلاحی اجرایی مصوب سال 1337 ثبت علائم ذیل ممنوع شده است :
- علائم رسمی، دولتی و مملکتی نظیر پرچم ایران،علائم وزارتخانه ها،هلال احمر،علائم نیروهای مسلح و ....
- علایمی که قبلاَ خود یا مشابه آن به ثبت رسیده باشد.
- علائم منافی عفت عمومی ونظم و انضباط اجتماعی
- علائمی که دارای اسم و عبارت عمومی باشد و دولت استعمال آن را تحت علامت تجاری منع کرده باشد.
اگر اظهارنامه ثبت برند تجاری رد شود، دلیل آن باید به متقاضی اعلام شود و متقاضی تا ده روز از تاریه ابلاغ فرصت اعتراض دارد. اگر اظهارنامه قبول شود یا بعد از رد تقاضا حکم قطعی مبنی بر قبول آن صادر شود، اداره ثبت شرکت ها نسبت به ثبت برند تجاری اقدام می کند و مراتب را جهت اطلاع عموم در روزنامه رسمی کشور به چاپ می رساند. در آگهی مزبور خصوصیات کالا و مشخصات صاحب علامت قید می گردد.

  • company register

امروزه یکی از راه های سرمایه گذاری در این شهر، ثبت شرکت می باشد. از میان هفت نوع شرکت ( سهامی خاص، با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت مختلط سهامی، شرکت مختلط غیر سهامی، شرکت نسبی و شرکت تعاونی ) شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود از رایج ترین نوع شرکت ها جهت ثبت در این شهر می باشند. در ادامه با ما همراه باشید تا با شرایط ، ومدارک موردنیاز جهت به ثبت رسانیدن شرکت در قالب های ثبتی متداول وهمچنین فرآیند ثبت شرکت در کرمانشاه بیشتر آشنا شویم.
• شرایط ثبت شرکت سهامی خاص در کرمانشاه :

  • حداقل سرمایه اولیه، یک میلیون ریال
  • حداقل تعداد سهامداران در شرکت سهامی خاص ۳ نفر باشد + 2 نفر بازرس که بازرسین نباید از اعضاء باشند.
  • حداقل ۳۵ درصد سرمایه نقداً پرداخت شود.

• مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت سهامی خاص در کرمانشاه :

  • تکمیل فرم تعیین نام.
  • دوبرگ اظهارنامه شرکت سهامی خاص و امضاء زیر تمام اظهارنامه آن توسط کلیه سهامداران.
  • دونسخه اساسنامه شرکت سهامی خاص و امضاء زیر تمام صفحات آن توسط کلیه سهامداران.
  • تصویر شناسنامه و کارت ملی بازرسین.
  • پرداخت مبلغ تعیین شده به نام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور.
  • فتوکپی شناسنامه و کارت ملی برابراصل شده کلیه سهامداران.
  • تأییدیه هیأت مدیره اشخاص حقوقی سهامدار مبنی برغیردولتی بودن آن.
  • دوبرگ صورتجلسه مجمع عمومی مؤسسین که به امضاء سهامداران و بازرسین رسیده باشد.
  • دوجلد صورتجلسه هیأت مدیره که به امضاء مدیران منتخب مجمع رسیده باشد.
  • معرفی نامه نمایندگان در صورتی که سهامداران و اعضاء هیأت مدیره از بین اشخاص حقوقی باشند و ارائه تصویر روزنامه رسمی، آگهی تأسیس با آخرین تغییرات آن.
  • گواهی پرداخت حداقل 35% سرمایه شرکت از بانکی که حساب شرکت در شرف تأسیس در آنجا افتتاح شده است.
  • اخذ مجوز درصورت نیاز بنا به تشخیص کارشناس اداره ثبت شرکت ها.

• شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کرمانشاه :

  • حداقل سرمایه برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود صد هزار تومان است.
  • تعداد شرکاء جهت ثبت شرکت با مسئولیت محدود حداقل ۲نفر می باشد.
  • در شرکت با مسئولیت محدود باید کل سرمایه تحویل مدیرعامل شرکت شده و مدیرعامل اقرار به دریافت نماید.

• مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کرمانشاه :

  • تصویر شناسنامه و کارت ملی برابر اصل شده کلیه سهامداران و در صورتی که مدیرعامل خارج از اعضاء هیأت مدیره باشد.
  • دو نسخه شرکتنامه شرکت با مسئولیت محدود و تکمیل و امضاء ذیل شرکتنامه توسط کلیه سهامداران.
  • فتوکپی شناسنامه و کارت ملی بازرسین.
  • پرداخت مبلغ تعین شده به نام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور جهت تعیین نام.
  • دو جلد اساسنامه شرکت با مسئولیت محدود و امضاء ذیل تمام صفحات آن توسط کلیه سهامداران.
  • دو برگ تقاضانامه شرکت با مسئولیت محدود و تکمیل آن و امضاء ذیل شرکتنامه توسط شرکاء.
  • دو برگ صورتجلسه مجمع عمومی مؤسسین وهیأت مدیره که به امضاء سهامداران و بازرسین رسیده باشد.
  • تکمیل فرم تعیین نام.
  • تأییدیه هیأت مدیره اشخاص حقوقی سهامدار، مبنی برغیر دولتی بودن آن.
  • دو نسخه صورتجلسه هیأت مدیره که به امضاء مدیران منتخب مجمع رسیده باشد.
  • اخذ مجوز درصورت نیاز بنا به تشخیص کارشناس اداره ثبت شرکت ها.
  • معرفی نمایندگان، درصورتی که سهامداران و اعضاء هیأت مدیره از بین اشخاص حقوقی باشند و ارائه تصویر روزنامه رسمی و آگهی تأسیس با آخرین تغییرات آن.

• مراحل ثبت شرکت درکرمانشاه :
پس ازانتخاب قالب ثبتی و تکمیل اسناد و مدارک مورد نیاز به سامانه اداره ثبت شرکتها مراجعه کرده، در این سامانه درقسمت پذیرش درخواست ثبت شرکت اطلاعات خواسته شده را تکمیل نموده و سپس در گام بعد به ترتیب اولویت 5 نام برای شرکت خود با رعایت نکاتی از جمله : 
1ـ دارای معنا و مطابق فرهنگ اسلامی بودن نام انتخابی
2ـ تکراری نبودن نام انتخابی و اینکه نام مد نظر قبلاً به ثبت نرسیده باشد.
3ـ لاتین نبودن نام انتخابی برای شرکت
4ـ رعایت حداقل تعداد سیلاب در نام شرکت ( 3 سیلاب)
5ـ و در نهایت استفاده از اسم خاص در انتخاب نام شرکت 
انتخاب نمایید.
درگام بعد متقاضی باید اصل مدارک را از طریق پست به مرجع ثبت شرکت ها و مؤسسات غیر تجاری اداره کل ثبت اسناد و املاک استان محل اقامت ارسال نماید. چنانچه مدارک و مستندات ارائه شده نقصی نداشته و کامل باشند کارشناس مربوطه نسبت به تهیه پیش نویس آگهی ثبت اقدام می نماید.
مدارک مربوطه به قسمت ثبت دفاتر ثبت شرکت ها تحویل داده می شود،آن وقت مسئول مربوطه بعد از ثبت دردفتر و ضبط آن بر روی اظهارنامه، از متقاضی می خواهد که بعد از درج جمله ثبت با سند برابر است زیردفتر را امضاء کند، سپس رئیس اداره ثبت شرکت ها نسبت به امضاء آگهی تأسیس تایپ شده اقدام می نماید. بعد از مهر شدن مدارک یک نشخه از از مدارک در بایگانی اداره ثبت نگهداری و نسخه دیگر به متقاضی ثبت شرکت داده می شود؛ پس از قبولی تمامی مراحل لازم است آگهی ثبت شرکت را در روزنامه رسمی به ثبت برسانید. درانتها فعالیت خود را بعد از چاپ آگهی در روزنامه رسمی می توانید در کرمانشاه آغاز کنید.

  • company register