ثبت برند ثبت شرکت و علامت تجاری

سامانه تخصصی ثبت شرکت فکر برتر با بهره گیری از کارشناسان متخصص و مجرب در زمینه ثبت شرکت ، ثبت برند ، ثبت تغییرات و تصمیمات شرکت ، نقل و انتقال سهام شرکت های سهامی خاص و نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های با مسئولیت محدود ، انحلال، ثبت نام و برند تجاری، افزایش و کاهش سرمایه و کلیه امور مربوط به شرکت ها را در زمینه ثبت، آمادگی کامل خود را برای خدمت رسانی به هم میهنان گرامی خود با افتخار اعلام مینماید

موسسه کیا متشکل از کادری با تجربه و افرادی کارشناس و مسئول در زمینه خدمات اداری شرکتها از مشاوره در خصوص چگونگی تاسیس یک شرکت تا مشاوره در خصوص چگونگی افزایش سود دهی و راندمان و بهروری و یا انحلال آن در کنار شما می باشد.
شما میتوانید در تمام ساعات شبانه روز با مشاورین ما تماس حاصل نموده و هرگونه سوال و پرسش خود را مطرح نمایید.

ثبت کارا با هدف ارائه خدمات تخصصی به صورت حرفه ای به کلیه موکلین توسط جمعی از متخصصان و وکلای برجسته پایه یک دادگستری در این امور راه اندازی گردید و همواره مشتری مداری و بکار گیری روش های نوآورانه و خلاقانه را در خط مشی های خود بصورت برجسته سرلوحه قرار داده است. این مجموعه ، با بیش از 12 سال سابقه فعالیت حرفه ای، آمادگی جهت ارائه مشاوره در زمینه های ثبت و تغییرات شرکت، تنظیم قراردادهای حقوقی، ثبت صورتجلسات شرکت ها، ثبت علائم و نامهای تجاری را دارد.

۱۰ مطلب در آذر ۱۳۹۷ ثبت شده است

نحوه محاسبه هزینه روزنامه رسمی ، بستگی به میزان موضوع و تعداد اعضاء شرکت دارد . هر چقدر موضوع فعالیت طولانی تر و تعداد اعضا بیشتر باشد ، تعداد خطوط آگهی شما بیشتر شده و مبلغ بیشتری برای درج آگهی در روزنامه رسمی باید پرداخت نمایید. 
لازم به ذکر است هزینه روزنامه رسمی، به صورت آنلاین و علی الحساب محاسبه می گردد که با توجه به آنچه گفته شد، می توان در همان سامانه نسبت به پرداخت اینترنتی آن اقدام نمود. 
برای پرداخت هزینه لازم است ابتدا در پورتال مذکور ثبت نام نمود و عضوی از سایت شد. برای این منظور، پس از مراجعه به وب سایت این روزنامه ، از منوی سمت راست، منوی ورود / ثبت نام متقاضی جدید را انتخاب کنید. 
پس از وارد کردن آدرس ایمیل و رمز عبور، روی دکمه عضویت کلیک کنید تا وارد صفحه جدید برای درج مشخصات شوید. در این صفحه مشخصات عمومی و ثبتی شخص مانند نام ، آدرس و غیره دریافت می شود. 


نکته مهم در این صفحه آن است که شخصیت ثبت نام کننده باید حقیقی یا حقوقی باشد. بنابراین، توصیه می شود شرکت ها و موسسات برای پیگیری اسناد ثبتی خود در این سامانه، با نام شخصیت حقوقی و مشخصات شرکت ثبت نام کنند.
پس از گذشت 5 روز کاری بعد از پرداخت هزینه، روزنامه رسمی تاسیس شرکت به چاپ خواهد رسید و از طریق همان سایت می توان نسبت به چاپ آن اقدام نمود. 
شایان ذکر است، بعد از وارد نمودن موارد مورد نیاز برای چاپ آگهی در سامانه، یک شماره پیگیری به شما داده خواهد شد که می توانید به وسیله آن و بدون نیاز به مراجعه حضوری، از تمامی مراحل ثبت آگهی خود مطلع شوید. 
اطلاعاتی که در روزنامه رسمی کشور منتشر می شود عبارتند از : 
- نام ، نوع ، موضوع، مرکز فعالیت و آدرس و مشخصات شرکت 
- تاریخ و شماره ثبت شرکت 
- میزان سرمایه شرکت با ذکر جزئیات موجود و تعهد شده 
- اسامی هیئت مدیره و سمت آن ها 
- تاریخ شروع به کار شرکت و در صورت محدود بودن مدت شرکت تاریخ خاتمه کار شرکت 
- ذکر نام شرکاء ضامن در شرکت های تضامنی و مختلط 
تذکر : هر کدام از اطلاعاتی که در هنگام ثبت شرکت در روزنامه رسمی و یک روزنامه کثیرالانتشار چاپ می شود ، در صورت تغییر باید مجدداَ در روزنامه رسمی چاپ و آگهی شوند.

هزینه آگهی روزنامه کثیرالانتشار ثبت شرکت

آگهی تاسیس شرکت ، علاوه بر درج در روزنامه رسمی کشور، باید در روزنامه ی کثیرالانتشار نیز چاپ شود. 
منظور از روزنامه کثیرالانتشار، روزنامه ایست که به صورت رایج و شایع منتشر شده و در سطح کشور به صورت گسترده توزیع می شود. به طور مثال روزنامه همشهری، روزنامه اطلاعات و ... 
هزینه آگهی روزنامه کثیرالانتشار با روزنامه رسمی تفاوت اندکی دارد و بسته به صورتجلسه شرکت و باکسی که در روزنامه می گیرد ، قیمت آن متفاوت می باشد. 
توجه داشته باشید که اگر شرکتی آگهی روزنامه کثیرالانتشار قبلی را به چاپ نرسانده باشد به طور اتوماتیک و سیستمی از درج صورتجلسه تغییرات جدید در سامانه ثبت شرکت ها جلوگیری می گردد. 
در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با ما تماس حاصل فرمایید. 
همکاران ما در موسسه فکر برتر، با افتخار در خدمت شما خواهند بود.

  • company register

شرکت سهامی خاص شرکتی است که،تمام سرمایه آن منحصراَ به وسیله موسسین تامین می شود.تعداد سهامداران شرکت سهامی خاص نباید کم تر از سه نفر باشد.
سرمایه شرکت سهامی خاص،در موقع تاسیس یا بعداَ هیچ وقت نباید از یک میلیون ریال کمتر باشد.در موقع تاسیس،موسسین باید لااقل سی و پنج درصد آن را نقداَ در حسابی که به نام شرکت در شرف تاسیس و در نزد بانک افتتاح می کنند واریز نمایند و پرداخت بقیه را تعهد کنند.تمام یا قسمتی از سرمایه می تواند غیرنقد باشد که در این صورت باید کلیه سرمایه غیرنقدی تادیه گردد.از بند دوماده 20 لایحه اصلاح قانون تجارت چنین مستفاد می شود که هرگاه سرمایه گذاری یکی از موسسین تماماَ غیرنقد باشد،قسمت نقدی آن باید حداقل بالغ بر سی و پنج درصد از سرمایه وی باشد.

  • چند نکته:

1- اظهارنامه که به امضاء کلیه سهامداران رسیده باشد به انضمام رسید واریز وجه و صورت اقلام غیرنقد و با امضای سهامداران به همراه صورت جلسه مجمع عمومی موسس مشعر بر رسیدگی به سهام و انتخاب مدیران و بازرس یا بازرسان و اعلام قبولی آنان و ذکر روزنامه کثیرالانتشاری که هر گونه آگهی راجع به شرکت تا تشکیل اولین مجمع عمومی عادی در آن منتشر خواهد شد،به مرجع ثبت تسلیم و رسید دریافت گردد.
2- در شرکت سهامی خاص،انتخاب اولین مدیران و بازرس یا بازرسان شرکت(اصلی و علی البدل)،باید در صورتجلسه ایقید و به امضاء کلیه سهامداران برسد.توضیح اینکه مدیران و بازرس یا بازرسان بعدی به وسیله مجمع عمومی عادی شرکت انتخاب خواهند شد.مدیران بازرس یا بازرسان انتخاب شده،باید کتباَ قبول سمت نمایند.قبول سمت به خودی خود دلیل بر این است که اشخاص مزبور با علم به تکالیف و مسوولیت های سمت خود،عهده دار آن گردیده اند.از این تاریخ شرکت سهامی خاص تشکیل شده محسوب می شود.
3- استفاده از وجوه تادیه شده به نام شرکت سهامی در شرف تاسیس ممکن نیست،مگر پس از به ثبت رسیدن شرکت یا وقتی که گواهینامه حاکی از عدم ثبت شرکت از طرف مرجع ثبت صادر گردد.
4- سرمایه شرکت صرفاَ توسط موسسین تامین می شود.موسسین شرکت،نسبت به کلیه اعمال و اقداماتی که به منظور تاسیس وبه ثبت رسانیدن شرکت انجام می دهند،مسوولیت تضامنی دارند.تا وقتی که شرکت به ثبت نرسیده است،صدور ورقه سهم یا گواهینامه موقت سهم ممنوع است.در صورت تخلف امضاء کنندگان آن ها،مسوول جبران خسارات اشخاص ثالث خواهند بود.
5- هر کس قبل از به ثبت رسیدن شرکت به صدور سهام مبادرت کند به مجازات محکوم خواهد شد.
6- هزینه های تاسیس شرکت باید در گزارشی که موسسین به مجمع عمومی موسس می دهند،قید شود.این هزینه ها در صورتی که ضمن رسیدگی وتصویب گزارش مزبور تصویب شود،بر عهده شرکت خواهد بود.به تصریح قانون لازم است که هزینه های تاسیسسشرکت قبل از تقسیم هرگونه سود مستهلک شود.در موردی که گواهینامه عدم ثبت شرکت صادر شود،هرگونه هزینه ای که برای تاسیس شرکت پرداخت یا تعهد شده باشد،به عهده موسسین خواهد بود.
7- چنانچه سهام ممتازی وجود داشته باشد باید موضوع آن در اظهارنامه قید شود.
8- شرکت های سهامی خاص نمی توانند سهام خود را برای پذیره نویسی یا فروش در بورس اوراق بهادار یا توسط بانک ها عرضه نمایند و یا به انتضار آگهی واطلاعیه یا هر نوع اقدام تبلیغاتی برای فروش سهام خود مبادرت کنند مگر این که از مقررات مربوط به شرکت های سهامی عام،به نحوی که در لایحه اصلاح قانون تجارت مقرر است،تبعیت نمایند.

9- هر گاه مقررات قانونی در مورد تشکیل شرکت سهامی رعایت نشود،به درخواست هر ذی نفع،دادگاه حکم بطلان شرکت را صادر خواهد کرد.لیکن موسسین ومدیران و بازرسان شرکت نمی توانند در مقابل اشخاص ثالث به این بطلان استناد نمایند و در مقابل آن ها مسوول خواهند بود.
10- مدارک مورد نیاز ثبت شرکت سهامی خاص به قرار ذیل است  :
-  اظهارنامه شرکت ( فرم چاپی )               2 برگ 
-  اساسنامه شرکت                                 2 جلد 
- صورتجلسه مجمع عمومی موسسین          2 نسخه 
- صورتجلسه هیات مدیره با امضای مدیران منتخب   2 نسخه 
- فتوکپی شناسنامه کلیه سهامداران و بازرسین 
- ارائه گواهی پرداخت حداقل 35 % سرمایه شرکت از بانکی که حساب شرکت در شرف تاسیس در آن جا افتتاح شده است. 
- ارائه مجوز در صورت نیاز ( بنا به اعلام اداره ثبت شرکت ها )
- ارائه تقویم نامه کارشناس رسمی دادگستری ( اگر آورده شرکت غیر نقدی منقول و یا غیرمنقول باشد) . 
- ارائه اصل سند مالکیت ( اگر اموال جزء سرمایه شرکت باشد ). 
جهت ثبت انواع شرکت های تجاری با ما تماس بگیرید. 
همکاران ما در ثبت شرکت کارا ، در کوتاه ترین زمان ممکن شما را در رسیدن به اهدافتان یاری خواهند کرد.
  • company register

مدارک لازم برای ثبت شرکت تضامنی:
1-دو نسخه شرکتنامه تکمیل شده 
2-دو نسخه تقاضانامه تکمیل شده
3-دو نسخه اساسنامه تکمیل شده
4-تکمیل فرم تعیین نام به ترتیب اولویت نام های پیشنهادی و همچنین فیش واریزی
5-اصل مجوز فعالیت از مراجع ذی ربط در مواردی که ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد.
6-تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت کلیه ی شرکاء،مدیران و هیات نظار(در مواردی که تعداد شرکا بیش از 12 نفر باشند)
7-اصل گواهی عدم سوءپیشینه جهت امضای هیئت مدیره،مدیر عامل
8-دو نسخه صورتجلسه ی مجمع عمومی موسسین
9-دو نسخه صورتجلسه ی هیات مدیره
10-اصل وکالتنامه ی وکیل دادگستری در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد.
کارا ثبت ارائه دهنده ی برترین ها در امور ثبتی

  • company register

راحت ترین روش برای ثبت انواع شرکت های تجاری

پس از لحاظ شرایط قانونی، لازم است تا از طریق سامانه اداره ثبت شرکت ها به نشانی http://irsherkat.ssaa.ir نسبت به تکمیل اطلاعات خواسته شده اقدام نمایید. مراحل ثبت اینترنتی به ترتیب عبارت است از :

- تکمیل اطلاعات متقاضی ( وارد کردن نام، نام خانوادگی، شماره تلفن و.. متقاضی تأسیس شرکت یا مؤسسه ؛ مشخص نمودن تابعیت متقاضی؛ در صورت ایرانی بودن وارد کردن شماره ملی و در صورت غیر ایرانی بودن وارد کردن شماره گذرنامه؛ مشخص نمودن سمت متقاضی؛ تکمیل مشخصات شخص امضاکننده دفتر)

- تکمیل نام و اطلاعات شخص حقوقی ( نوع شرکت ؛ درج پنج نام درخواستی به ترتیب اولویت ؛ اخذ شماره پیگیری نوزده رقمی و ذخیره اطلاعات واردشده)

نام های انتخابی باید دارای معنا و مطابق با فرهنگ اسلامی باشد.همچنین نام های انتخابی می بایست تکراری نبوده و قبلاَ به ثبت نرسیده باشد. 

حداقل تعداد سیلاب ها در نام شرکت 3 سیلاب است. 

لازم به یادآوری است، چنانچه در انتخاب نام شرکت مشکلی دارید می توانید با همکاران ما در ثبت شرکت فکر برتر تماس حاصل فرمایید یا به مقاله " انتخاب نام برتر برای شرکت " در سامانه مراجعه نمایید. 

- تعیین موضوع فعالیت ( نوع فعالیت شرکت ؛ تعیین مدت فعالیت مبنی بر محدود یا نامحدود بودن؛ معلوم نمودن وجود یا عدم وجود مجوز از سازمانها و ارگانهای خاص در صورت نیاز و وارد کردن شماره و تاریخ مجوز در صورت نیاز به مجوز)

- تکمیل اطلاعات مرکز اصلی ( مشخصات پستی شامل، کد پستی و شماره تلفن، پست الکترونیک، شماره دورنگار، و نشانی تارنما و تعیین نشانی مرکز اصلی به عنوان مبدأ مراسلات پستی ) .

- درج اطلاعات مربوط به سرمایه شخص حقوقی ( شامل انتخاب نوع سرمایه شخص حقوقی، تعیین ارزش ریالی هر سهم، تعیین تاریخ تعلق سهام به شرکت و تعیین ارزش سرمایه ریالی.)

- درج مشخصات مربوط به اشخاص حقیقی یا حقوقی ( چنانچه شخص حقیقی باشد مشخصات شخصی فرد مانند نام ، نام خانوادگی، شماره ملی و.. و چنانچه حقوقی باشد نوشتن نام فارسی، تابعیت، شناسه ملی، شماره ثبت وتعیین تابعیت شخص حقیقی)

- درج اطلاعات مربوط به سهام یا سرمایه شخص ( انتخاب شخص صاحب سهام از فهرست اشخاص شخصی، تعیین نوع سهام که آیا بی نام است یا با نام، نقدی است یا غیر نقدی و تعیین تعداد سهام و درصد سهام).


  • company register

ثبت برند باعث جلوگیری از سواستفاده ی متقلبان می شود و از عرضه ی کالاهای مشابه توسط اشخاص ثالث تحت علائم تجاری که عین یا به طریق گمراه کننده ای مشابه علامت تجاری دیگری هستند جلوگیری به عمل می آورد. 
همچنین ، ثبت برند به مصرف کنندگان نیز امکان انتخاب می دهد، بدین صورت که ثبت برند تضمین می کند مشتریان می توانند محصولات را از یکدیگر تشخیص دهند .مشتری به محض ملاحظه ی علامت می داند که این محصول متعلق به کارخانه یا تجارتخانه ای است که مورد اعتماد او می باشد.و بدین ترتیب، با ثبت برند شرایط سالمی برای مصرف کنندگان به وجود می آید . 
از جمله سایر مزایای ثبت برند عبارت است از :
- ثبت برند می تواند برای سهامداران ایجاد ارزش افزوده ی سهام کند و باعث افزایش درآمد شرکت شود.
- علامت تجاری ثبت شده ، قابل نقل و انتقال است . لذا، می توان آن را انتقال داد.

- می توان تفویض اجازه ی استفاده از یک علامت تجاری ثبت شده را به شرکت های ثالث داد که می تواند مبنبع درآمد بیشتری برای شرکت یا شخص به وجود آورد و یا اساس انعقاد یک موافقت نامه ی اعطای نمایندگی فروش باشد.
- ممکن است دارایی ارزشمند کسب و کار باشند.
- برای محصولات و شرکت و خدمات شما ایجاد شهرت و وجه می کند.
- شرکت ها را تشویق می کند در حفظ یا بهبود کیفیت محصولات سرمایه گذاری کنند.
- ممکن است برای دریافت وام مفید باشند.
- جزء ضروری موافقت نامه های اعطای نمایندگی است .
  • company register
  • رایج ترین قالب ثبتی در اراک

اکثر شرکت هایی که در اراک ثبت شده اند شرکت های با مسئولیت محدود و سهامی خاص می باشند. سایر انواع شرکت ها هرچند وجهه قانونی و حقوقی لازم را دارند ولی در مقایسه با این شرکت ها کمتر مرسوم هستند. در ذیل به معرفی شرکت های مذکور می پردازیم :
شرکت با مسئولیت محدود :
طبق تعریف مندرج در ماده 94 مبحث دوم قانون تجارت ، " شرکت با مسئولیت محدود " شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت است. 
تعریف فوق مبین این واقعیت است که شرکت بامسئولیت محدود از آنجا که مسئولیت شرکاء را محدود به سرمایه یا آورده آن ها می داند شبیه شرکت سهامی است و با توجه به اینکه شرکاء به نسبت سهم الشرکه ( مالکیت درصدی از سرمایه شرکت ) در مقابل قروض و تعهدات شرکت مسئولیت دارند شبیه شرکت تضامنی یا شرکت نسبی است. 
شرکت با مسئولیت محدود اغلب برای موضوعات بازرگانی نظیر آرایشی بهداشتی، آشامیدنی، مواد غذایی، خرید، فروش، صادرات ، واردات  و به طور کلی کلیه موضوعاتی که نیاز به شرکت در مناقصات و مزایدات دولتی و خصوصی ندارند مناسب تر می باشد. از ویژگی های شرکت با مسئولیت محدود ، داشتن هیئت مدیره ( تصمیم گیرنده ) خارج از شرکاء می باشد که برای سرمایه گذاری افراد دیگر قابل استفاده می باشد. برای ثبت شرکت بامسئولیت محدود نیاز به واریز سرمایه در حساب بانکی و یا بازکردن حساب بانکی در هنگام تاسیس نمی باشد. 
حداقل سرمایه جهت ثبت شرکت 100.000 تومان می باشد. تعداد افراد تشکیل دهنده شرکت بامسئولیت محدود در اراک حداقل دو نفر است. اگر این دو نفر دارای رابطه فامیلی باشند مشکلی نیست. 
شرکت سهامی خاص :
شرکت سهامی خاص، شرکتی است که بین سه نفر یا بیشتر که معمولاَ از دوستان و آشنایان یکدیگر می باشند تشکیل شده که سرمایه آن توسط موسسین آن تامین شده و در آن پذیره نویسی و مجمع عمومی موسس وجود ندارد. در بدو تاسیس سی و پنج درصد از سرمایه شرکت توسط اعضاء در حساب مخصوصی در بانک واریز شود. 
شرکت سهامی خاص همچنین دارای ارگان سه گانه است که عبارتند از :
1- رکن تصمیم گیرنده ( مجمع عمومی )
2- رکن اداره کننده ( هیات مدیره )
3- رکن کنترل کننده ( بازرس یا بازرسان )
سرمایه شرکت سهامی خاص به هنگام تاسیس نباید از 000/000/1 ریال کمتر باشد. ولی در مورد افزایش یا حداکثر آن محدودیتی وجود ندارد. 
در نام شرکت باید کلمه " خاص " قبل از ذکر نام شرکت و یا بعد از آن بلافاصله اضافه شود. مثلاَ " شرکت سهامی خاص البرز " یا " شرکت البرز، سهامی خاص ". 
لازم است بلافاصله قبل از نام شرکت یا بعد از آن عنوان " شرکت سهامی خاص" در تمام اوراق و اطلاعیه ها و آگهی های آن به طور روشن و خوانا نوشته شود. 
موضوع شرکت سهامی متاثر از نوع فعالیتی است که شرکت برای آن منظور تشکیل شده گردیده و ناظر به امور انتفاعی اعم از امور تجاری و غیرتجاری است. 
ثبت شرکت سهامی خاص در اراک حداقل با 5 نفر تشکیل می گردد که سه نفر سهامدار و دو نفر بازرس شرکت هستند که تعداد اعضا و سهامداران قابل افزایش است.

1- کپی مدارک شناسایی شامل شناسنامه و کارت ملی اعضای هیئت مدیره و شرکا ( هیئت مدیره، سهامداران و بازرسین برای شرکت های سهامی خاص )
2- گواهی عدم سوء پیشینه اعضای هیئت مدیره و مدیر عامل و بازرسین ( فردی که فقط شریک یا سهامدار باشد و در هیئت مدیره سمتی نداشته باشد و بازرس هم نباشند نیازی به ارائه گواهی عدم سوء پیشینه ندارد ). 
3- کپی مجوز یا مدرک تحصیلی با توجه به موضوع فعالیت شرکت در صورت نیاز 
4- ارائه گواهی بانک خطاب به اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری اراک مبنی بر واریز حداقل 35% سرمایه اولیه شرکت در حساب افتتاح شده به نام شرکت با قید عبارت شرکت در شرف تاسیس ( فقط برای شرکت های سهامی خاص واریز حداقل 35% و ارائه گواهی باید انجام شود ).

  • company register

  • مزایای ثبت شرکت در هلند

- افتتاح حساب بانکی بین المللی 
- اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت 
- صد در صد مالکیت 
- رفت و آمد در این کشور با کشورهای حوزه شینگن بسیار آسان می باشد. 
- هلند عضو اتحادیه حوزه شینگن و عضو اتحادیه اروپا می باشد. 
- بدون نیاز به سفر به هلند یا انگلستان 
- ثبت شرکت در دو هفته 
- هزینه بسیار اندک ثبت شرکت 
- بدون نیاز به سرمایه 
- امکان دریافت یک کارت اعتباری 
- با قابلیت کار در سراسر اتحادیه اروپا 
- استفاده از برند اروپایی ( مارک تجاری )
- امکان به دست آوردن اقامت برای کل خانواده

  • انواع شرکت های قابل ثبت در هلند

1- شرکت محدود عمومی (NV) :
حداقل سرمایه مشارکتی این شرکت حدود 45 هزار یورو می باشد و حداقل 20 درصد از سرمایه مشارکتی مجاز باید منتشر شود. در این شرکت الزام ملیت برای سهامداران وجود ندارد. 
2- شرکت محدود خصوصی (BV) :
در این نوع شرکت سرمایه اولیه مورد نیاز، 5 هزار یورومی باشد و مسئولیت سهامداران به سرمایه آن ها محدود می شود. این نوع شرکت رایج ترین شکل راه اندازی کسب و کار در هلند است و الزام ملیت برای سهامداران وجود ندارد. 
3- مشارکت :
این نوع فعالیت به صورت مشارکت عمومی، حرفه ای و یا محدود در دسترس است. 
4- شعبه :
این نوع شکل قالب و پرطرفدار شرکت های خارجی در هلند است و شرکت والد خارجی مسئول تمام تعهدات شعبه هلندی است. این شعبه باید توسط اتاق تجارت ثبت شود و وجود ملزومات حسابرسی رسمی الزامی نیست.

  • مدارک ثبت شرکت در هلند

- ارائه فرم معتبر ثبت شرکت ( چنانچه تابعیت اتحادیه اروپا را نداشته باشید، می بایست حتماَ اجازه کار داشته باشید) 
- ارائه تمکن مالی ( پرینت گردش حساب بانکی ) که 30 روز بیشتر از آن نگذشته باشد. 
- ارائه محل اقامت دائم در هلند 
- ارائه قرارداد محل کسب جهت استخدام و راه اندازی شرکت 
نکته : 
تنها افراد ذیل می توانند نسبت به ثبت شرکت در اداره بازرگانی کشور هلند اقدام نمایند :
1- مدیر شرکت
2- از طرف یک مدیر تبعه هلندی وکالت نامه ای داشته باشید مبنی بر این که شما به عنوان یک مدیر می توانید فعالیت نمایید.

  • فرآیند ثبت شرکت در هلند

- انتخاب نام شرکت 
- انتخاب نوع شرکت 
- ارائه طرح تجاری 
- خرید یک محل برای راه اندازی شرکت 
- تعیین مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره 
شایان ذکر است، طرح تجاری می بایست دارای یک طرح و ایده جدید باشد تا مشابه آن در کشور یافت نشود و همچنین نوعی کارآفرینی محسوب شود و باعث سودآوری زیاد در کشور شود . در ارائه طرح تجاری، به نکات ذیل توجه فرمایید :
خلاصه کارهای اجرایی اولیه و اهداف کسب و کار – انتظاراتی که از محصولات و خدمات می رود – تعیین تیم مدیریت – نوع سهام شرکت و همچنین شرایط خرید سهام شرکت در هلند بایستی مشخص گردد- برآوردهای مالی و هزینه ها

  • انواع مالیات وارد بر شرکت در هلند

در صورت ثبت شرکت در هلند، می بایست برخی یا تمامی انواع مالیات ذیل را پرداخت کنید :
- BTW VAT
- مالیات بر درآمد 
- مالیات بر پرداخت ( در صورتی که کارمند دارید )

  • company register

شرکت های گازرسانی به شرکت هایی گفته می شود که در موضوع فعالیت شرکت ( بند 2 اساسنامه )، موارد مربوط به کار گاز قید شود. جهت ثبت این شرکت، ارائه مدرک لوله کشی گاز درجه یک و مبحث 17 ساختمان و اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح الزامی است. چنانچه علاقه مند به تاسیس شرکت گازرسانی هستید و می خواهید با شرایط راه اندازی و تاسیس آن آشنا شوید این مقاله را مطالعه بفرمایید. چرا که اطلاعات مفیدی را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

  • قالب های ثبتی شرکت گازرسانی

قانون تجارت ایران در ماده 20، شرکت های تجاری را بر 7 قسم و به شرح ذیل احصاء نموده است :
1.شرکت های سهامی ( به موجب ماده 4 لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب 24/12/1347 شرکت سهامی به دو نوع شرکت سهامی عام و خاص تقسیم می شود.)
2.شرکت تضامنی
3.شرکت با مسئولیت محدود
4.شرکت مختلط غیر سهامی
5.شرکت مختلط سهامی
6.شرکت نسبی
7.شرکت تعاونی تولید و مصرف
از میان شرکت های هفت گانه فوق ، شرکت های سهامی خاص و با مسئولیت محدود با استقبال بیشتری رو به رو هستند. بدین منظور، ضمن توضیح راجع به شرکت های نامبرده ، به شرایط و مدارک ثبت آن ها می پردازیم. 
ثبت شرکت سهامی خاص :
شرکت سهامی خاص :: شرکت هایی که تمام سرمایه ی آن ها در موقع تاسیس، منحصراً توسط موسسین تامین گردیده است.این گونه شرکت ها، شرکت سهامی خاص نامیده می شوند.
تبصره : در شرکت های سهامی عام ،عبارت « شرکت سهامی عام » و درشرکت های سهامی خاص ،عبارت «شرکت سهامی خاص،  » باید قبل از نام شرکت یا بعد از آن ، بدون فاصله با نام شرکت در کلیه ی اوراق و اطلاعیه ها و آگهی های شرکت به طور روشن و خوانا قید شود.در موقع تاسیس ، سرمایه ی شرکت های سهامی خاص از یک میلیون ریال نباید کمتر باشد.در شرکت های سهامی خاص، کلیه ی سهام شرکت در دست سهامداران و اعضای هیئت مدیره که نام آن ها در اساسنامه و مدارک شرکت درج شده است بوده و افراد دیگر فقط در صورتی می توانند از سهام این شرکت ها برخوردار گردند که با تنظیم صورتجلسه ی ورود به شرکت و انتقال سهام، بخشی از سهام را تصاحب نمایند. (مواد 5-4-3-2-1 لایحه ی اصلاحی  قانون تجارت )
مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت سهامی خاص:
1- تکمیل دو نسخه اظهارنامه شرکت سهامی خاص
2- تکمیل دو نسخه اساسنامه شرکت سهامی خاص
3- ارائه دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین
4- فتوکپی شناسنامه برابر اصل شده تمامی اعضای هیئت مدیره و سهامداران و بازرسین
5- فتوکپی کارت ملی  برابر اصل شده  تمامی اعضای هیئت مدیره و سهامداران و بازرسین
6- در صورتیکه اعضاء هیئت مدیره یا سهامداران اشخاص حقوقی باشند ارائه کپی آخرین روزنامه رسمی،شخص حقوقی و نامه معرفی نماینده (در سربرگ شرکت)و کپی شناسنامه و کپی کارت ملی برابر اصل شده نماینده شخص حقوقی
7- در صورت داشتن سهامدار خارجی برای اشخاص حقیقی ارائه کپی برابر اصل پاسپورت و برای اشخاص حقوقی ارائه گواهی ثبت شرکت نزد مرجع ثبت شده حاوی آخرین وضعیت شرکت و همچنین ارائه اصل و ترجمه وکالتنامه و اختیارنامه وکیل سهامدار خارجی(اعم از حقیقی و حقوقی)
8- ارائه گواهی عدم سوءپیشینه کیفری برای کلیه اعضا ی هیات مدیره و بازرسان شرکت از طرف متقاضی ثبت شرکت(مراکز پلیس +10) 
9- ارائه اقرارنامه در متن صورتجلسه جهت کلیه ی اعضای هیات مدیره،مدیر عامل و بازرسان شرکت مبنی بر اینکه مشمول ممنوعیت های مندرج در اصل 141 قانون اساسی نبوده و هیچگونه ممنوعیت قانونی موضوع مواد 111و 126 قانون تجارت برای آن ها جهت عضویت در هیات مدیره و مدیر عاملی وجود ندارد.در زیر همین بند نمونه اقرارنامه آورده شده است:
نمونه متن اقرارنامه:کلیه اعضا هیئت مدیره و مدیر عامل اقرار نمودند مشمول ممنوعیت های مندرج در اصل 141 قانون اساسی و مواد 111 و 126 لایحه اصلاحی قانون تجارت نمی باشند.
10- ارائه اقرارنامه بازرس یا بازرسان در متن صورتجلسه مبنی بر اینکه هیچگونه نسبت فامیلی اعم از نسبی و سببی با مدیران و مدیر عامل شرکت تا درجه سوم از طبقه اول و دوم ندارند و خود و یا همسرشان نیز از مدیران و مدیر عامل شرکت بطور موظفی حقوق دریافت نمی دارند .در صورت کشف خلاف مشمول بند 3 ماده 243 لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت خواهد بود.ارائه گواهی عدم سوءپیشنه کیفری کلیه اعضای هیات مدیره،مدیر عامل و بازرسان شرکت از طرف متقاضی ثبت لازم می باشد.در زیر همین بند نمونه اقرارنامه آورده شده است:
نمونه متن اقرارنامه:بازرس(بازرسین)اقرار نمودند مشمول ممنوعیت های مندرج در اصل 141 قانون اساسی و مواد 111 و 126 لایحه اصلاحی قانون تجارت نمی باشند.
11- ارائه اصل وکالتنامه یا کپی برابر اصل وکالتنامه
12- ارائه اصل قیم نامه یا کپی برابر اصل قیم نامه
13- ارائه گواهی بانکی مبنی بر پرداخت حداقل 35% سرمایه اولیه شرکت
ثبت شرکت با مسئولیت محدود :
شرکت با مسئولیت محدود : شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجارتی تشکیل شده وهر یک از شرکا ، بدون این که سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد،  فقط تا میزان سرمایه ی خود در شرکت، مسئول قروض و تعهدات شرکت است. 
در اسم شرکت باید عبارت (با مسئولیت محدود) قید شود .در غیر این صورت، آن شرکت در مقابل اشخاص ثالث شرکت تضامنی محسوب و تابع مقررات آن خواهد بود.اسم شرکت نباید متضمن اسم هیچ یک از شرکا باشد، والا شریکی که اسم او در اسم شرکت قید شده در مقابل اشخاص ثالث ، حکم شریک ضامن در شرکت تضامنی را خواهد داشت .شرکت با مسئولیت محدود وقتی تشکیل می شود که تمام سرمایه ی نقدی تادیه و سهم الشرکه ی غیر نقدی نیز تقویم و تسلیم شده باشد.در شرکت نامه باید صراحتا قید شده باشد که سهم الشرکه های غیر نقدی هر کدام به چه میزان تقویم شده است. (مواد 97-96-95-94 قانون تجارت ، مصوب 13/2/1311)   
شرکت نامه و اساسنامه شرکت با مسئولیت محدود:
تنظیم شرکت نامه بین شرکاء الزامی است،علاوه بر آن شرکت با مسئولیت محدود باید دارای اساسنامه باشد.قانون تجارت بیان صریحی در تنظیم شرکت نامه برای شرکت با مسئولیت محدود ندارد.ولی این امر از ماده 97 قانون تجارت که می گوید"در شرکتنامه باید صراحتاَ قید شده باشد که سهم الشرکه های غیر نقدی هر کدام به چه میزان تقویم شده است" و ماده 197 قانون مذکور که به طور کلی در مورد شرکت ها مقرر می دارد" در ظرف ماه اول تشکیل هر شرکت،خلاصه شرکتنامه و منضمات آن طبق نظامنامه وزارت عدلیه اعلان خواهد شد"مستفاد می شود.علاوه بر آن نظامنامه مورد بیان ماده 197 مزبور،به نام "نظامنامه قانون تجارت" لازم می داند که نسخه ای از شرکتنامه نیز به همراه سایر مدارک برای ثبت شرکت،به مرجع ثبت شرکت تسلیم شود که لازمه آن تنظیم شرکتنامه بین شرکای شرکت با مسئولیت محدود می باشد.
به موجب قانون ثبت اسناد و املاک،ثبت شرکتنامه اجباری است و نیز طبق نظامنامه مزبور،تشکیل شرکت تجارتی باید به موجب سند رسمی باشد.معمول این است که موسسین شرکتنامه را بدواَ بین خود به صورت سند عادی تنظیم می کنند و سپس برگه ای را که بالای آن عبارت"شرکت نامه رسمی"قید گردیده،از مرجع ثبت دریافت و پس از تکمیل به همراه سایر مدارک،به مرجع مزبور تسلیم می نمایند.شرکت نامه مذکور را مرجع ثبت در دفتر مخصوصی ثبت می نماید این دفتر به منزله دفتر ثبت سند دفترخانه رسمی است و یا ثبت در آن،شرکتنامه رسمی می شود.زیرا به موجب آیین نامه مربوط"اداره ثبت شرکت ها در تهران و دوایر ثبت شرکت ها در شهرستان ها،در ثبت شرکتنامه قائم مقام دفترخانه های رسمی می باشد".
در شرکت نامه باید صراحتاَ قید شده باشد که سهم الشرکه های غیرنقدی هر کدام به چه میزان تقویم شده است.شرکا،نسبت به قیمتی که در حین تشکیل شرکت برای سهم الشرکه های غیر نقدی معین شده در مقابل اشخاص ثالث مسئولیت تضامنی دارند.مرور زمان دعاوی ناشی از مقررات فوق،ده سال از تاریخ تشکیل شرکت است.
شرکت با مسئولیت محدود علاوه بر شرکتنامه ،باید دارای اساسنامه نیز باشد.در مورد اساسنامه نیز مانند شرکتنامه بیان صریحی در قانون تجارت مشاهده نمی شود.ولی لزوم وجود آن از مواد مختلف از جمله ماده 105 قانون تجارت،مستفاد می گردد.اساسنامه حاوی مقررات و طریقه عمل و سرمایه و موضوع و مدت شرکت بوده و مبین مقررات راجع به مجامع عمومی و اختیارات و وظایف مدیران،اکثریت لازم برای تصمیم گیری شرکا و میزان حق رای و بهره وری آن ها از سود شرکت و غیره می باشد و در واقع قراردادی است که چگونگی اداره شرکت در آن مشخص شده و روابط بین شرکاء و مدیران و شرکاء تابع آن می باشد.
می توان در اساسنامه قید کرد که سرمایه اولیه شرکت به وسیله پرداخت مبالغی به اقساط بعدی از طرف شرکا با قبول شریک جدید افزایش یافته یا به واسطه برداشت از سرمایه تقلیل یابد.در این صورت لازم است که در اساسنامه حداقلی که تا آن میزان می توان سرمایه اولیه را تقلیل داد،صراحتاَ معین شود.کمتر از یک دهم سرمایه اولیه شرکت را حداقل قرار دادن ممنوع است.
مدارک لازم جهت ثبت شرکت با مسئولیت محدود :
- تقاضانامه که در دو نسخه تنظیم خواهد شد.
- یک نسخه مصدق از شرکتنامه
- یک نسخه مصدق از اساسنامه
- اسامی و مشخصات مدیر یا مدیران شرکت و اشخاصی که حق امضا دارند.
- نوشته ای به امضای مدیر شرکت،حاکی از پرداخت تمام سرمایه نقدی و تسلیم تمام سرمایه غیرنقدی با تعیین قیمت سهم الشرکه های غیرنقدی.
نحوه ی انتخاب نام شرکت :
نام شرکت می بایست:
1) دارای ریشه ی فارسی باشد و لاتین و تکراری نباشد. فرهنگستان ادب برای برخی کلمات،معادل مناسبی انتخاب نموده است.به عنوان مثال برای آپارتمان،معادل فارسی کاشانه و همین طور بجای تکنولوژی واژه ی فن آوری یا فن آوران را در نظر گرفته است. 
2) از اعداد بصورت ریاضی استفاده نشود ،بلکه اعداد باید بصورت حروف نوشته شود.
3) با شئونات انقلاب اسلامی ایران و اخلاق حسنه منافات نداشته باشد.نام های انتخابی نباید مخالف موازین و عرف جامعه باشد.
4) تمامی اسامی که برای شرکت انتخاب می شود باید دارای حداقل 3 سیلاب یا اسم خاص باشند.استفاده از نام محل برای اسم شرکت در صورتی قابلیت ثبت دارد که شرکت در همان مکان و حوزه جغرافیایی ثبت شود.
5) اسم خاص باشد.

  • company register

شرکت سهامی خاص :
شرکتی است که تمام سرمایه آن منحصراٌ توسط موسسین تامین گردیده و سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام، محدود به مبلغ اسمی سهام آنها است؛ تعداد سهامدار در این شرکت نباید از سه نفر کمتر باشد و عنوان شرکت سهامی خاص باید قبل از نام شرکت یا بعد از آن بدون فاصله با نام شرکت به طور روشن و خوانا قید شود.
• شرایط مورد نیاز جهت ثبت شرکت صنایع دستی سهامی خاص :
- حداقل آورده نقدی یک میلیون ریال
- حداقل 35 درصد سرمایه برای ثبت شرکت باید نقداً پرداخت شود.
- حداقل سه نفر سهامدار به همراه 2نفر بازرس که بازرسین نباید نسبت فامیلی با اعضاء داشته باشند.
• مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت صنایع دستی سهام خاص :
- تصویر مدارک شناسایی اعضاء شامل (کارت ملی و شناسنامه)
- گواهی عدم سوء پیشینه کیفری برای تمام اعضاء
- امضاء اقرارنامه
- اخذ مجوز در صورت نیاز

  • company register

متقاضیان محترمی که قصد دارند برای ثبت کردن شرکت در استان خراسان رضوی اقدام کنند ، می بایست با تکمیل فرم اظهارنامه یا تقاضانامه و شرکت نامه ( بسته به نوع شرکت یا موسسه ) که شامل مواردی همچون موضوع فعالیت ، محل فعالیت ، مشخصات سهامداران ، میزان سرمایه و مشخصات اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل می شود و همچنین ارائه اساسنامه ای که در برگیرنده نحوه اداره شرکت و اساس تشکیلات و عمل شرکت می باشد به مرجع ثبت شرکت ها، درخواست خود را به آن اداره محترم اعلام بنمایند.

آدرس اداره ثبت شرکت ها در مشهد

اداره مربوطه پس از بررسی اجمالی نسبت به مدارک ارائه شده و مطابقت مفاد آن با قانون تجارت و قانون ثبت شرکت ها و در صورت کامل بودن مدارک، نسبت به ثبت آن در دفتر ثبت شرکت ها اقدام نموده و مراتب را در روزنامه رسمی کشور و یکی از روزنامه های کثیرالانتشار مرکز اصلی شرکت، جهت اطلاع عموم آگهی می نماید.

ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت های استان خراسان رضوی:

• در درگز 
• در قوچان 
• در چناران 
• در کلات 
• در سرخس
• در تربت جام 
• در فریمان 
• در بینالود 
• در باخزر 
• در زاوه 
• در نیشابور 
• در فیروزه 
• در خوشاب 
• در جوین 
• در جغتای 
• در داورزن 
• در سبزوار 
• در بردسکن 
• در خلیل آباد 
• در بجستان 
• در گناباد 
• در خواف 
• در رشتخواه 
• در کاشمر 
• در مه ولات 
 مرجع ثبت شرکت ها در خراسان رضوی : اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری مشهد است. 
آدرس : استان خراسان رضوی ، شهر مشهد ، بلوار خیام ، روبروی شرکت گاز ، اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری 
کد پستی : 918751111
تلفن : 37654314- 051
توجه داشته باشید که مراجعه حضوری و یا تماس با این اداره هیچ گونه پاسخگویی را برای چگونگی روند مراحل ثبت و پیگیری پرونده ها به همراه نخواهد داشت. 
متقاضیان این امر می توانند از طریق سامانه جامع ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری به نشانی http://irsherkat.ssaa.ir اقدام به ثبت کنند و پاسخ درخواست ثبت خود را نیز از همین طریق پیگیری نمایند. لذا بدون نیاز به مراجعه حضوری ، می توان از طریق کد رهگیری تصمیمات اخذ شده را دنبال نمود و از محتوای آن مطلع شد. 
از همراهیتان سپاسگزاریم. 
خوانندگان عزیز ، می توانند سوالات خود را از طرق ذیل با ما در میان بگذارند :
• شماره تماس:42143-021
• سامانه ی پیامکی: 100042143
• تماس با مشاوران ارشد از طریق شماره های مندرج در سامانه

 

  • company register