ثبت برند ثبت شرکت و علامت تجاری

سامانه تخصصی ثبت شرکت فکر برتر با بهره گیری از کارشناسان متخصص و مجرب در زمینه ثبت شرکت ، ثبت برند ، ثبت تغییرات و تصمیمات شرکت ، نقل و انتقال سهام شرکت های سهامی خاص و نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های با مسئولیت محدود ، انحلال، ثبت نام و برند تجاری، افزایش و کاهش سرمایه و کلیه امور مربوط به شرکت ها را در زمینه ثبت، آمادگی کامل خود را برای خدمت رسانی به هم میهنان گرامی خود با افتخار اعلام مینماید

موسسه کیا متشکل از کادری با تجربه و افرادی کارشناس و مسئول در زمینه خدمات اداری شرکتها از مشاوره در خصوص چگونگی تاسیس یک شرکت تا مشاوره در خصوص چگونگی افزایش سود دهی و راندمان و بهروری و یا انحلال آن در کنار شما می باشد.
شما میتوانید در تمام ساعات شبانه روز با مشاورین ما تماس حاصل نموده و هرگونه سوال و پرسش خود را مطرح نمایید.

ثبت کارا با هدف ارائه خدمات تخصصی به صورت حرفه ای به کلیه موکلین توسط جمعی از متخصصان و وکلای برجسته پایه یک دادگستری در این امور راه اندازی گردید و همواره مشتری مداری و بکار گیری روش های نوآورانه و خلاقانه را در خط مشی های خود بصورت برجسته سرلوحه قرار داده است. این مجموعه ، با بیش از 12 سال سابقه فعالیت حرفه ای، آمادگی جهت ارائه مشاوره در زمینه های ثبت و تغییرات شرکت، تنظیم قراردادهای حقوقی، ثبت صورتجلسات شرکت ها، ثبت علائم و نامهای تجاری را دارد.

تشکیل و ثبت شرکت های تعاونی به چه صورت است؟

سه شنبه, ۱۴ دی ۱۳۹۵، ۱۲:۲۹ ب.ظ

به موجب قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران(منبعد با علامت اختصاری ق.ت.ج ا)بخش تعاونی ایجاد و امورات بخش مذکور در ماده 1 همان قانون به شرح زیر پیش بینی گردیده است:
 -ایجاد و تامین شرایط و امکانات کار برای همه به منظور رسیدن به اشتغال کامل.


-قرار دادن وسایل کار در اختیار کسانی که قادر به کارند ولی وسایل کار ندارند.
-پیش گیری از تمرکز و تداول ثروت در دست افراد و گروه های خاص جهت تحقق عدالت اجتماعی.
-جلوگیری از کارفرمای مطلق شدن دولت
-قرار گرفتن مدیریت و سرمایه و منافع حاصله در اختیار نیروی کار و تشویق بهره برداری مستقیم از حاصل کار خود
-پیش گیری از انحصار،احتکار،تورم و اضرار به غیر
-توسعه و تحکیم مشارکت و تعاون عمومی بین همه مردم
تبصره-اهداف مذکور این ماده باید با رعایت ضرورت های حاکم بر برنامه ریزی عمومی اقتصاد کشور در هر یک از مراحل رشد عملی شود.
به موجب ماده 2(ق.ت.ج.1)شرکت هایی که با رعایت مقررات این قانون تشکیل و به ثبت برسند تعاونی شناخته می شوند.
تعریف شرکت های تعاونی:
به موجب ماده 17(ق.ت.ج.ه)"شرکت های تعاونی شرکت هایی است که تمام یا حداقل 511% سرمایه به وسیله اعضاء در اختیار شرکت تعاونی قرار گیرد و وزارت خانه ها،سازمان ها،شرکت های دولتی و وابسته به دولت و تحت پوشش دولت،بانک ها،شهرداری ها،شوراهای اسلامی کشور،بنیاد مستضعفان و سایر نهادهای عمومی می توانند جهت اجرای بند 2 اصل 43 از راه وام بدون بهره یا هر راه مشروع دیگر از قبیل مشارکت،مضاربه،مساقات،اجاره،اجاره به شرط تملیک،بیع شرط،فروش اقساطی،صلح،اقدام به کمک در تامین یا افزایش سرمایه شرکت های تعاونی نمایند بدون آن که عضو باشند.

 تبصره-در مواردی که دستگاه های دولتی در تاسیس شرکت های تعاونی شریک می شوند ظرف مدتی که با موافقت طرفین در ضمن عقد شرکت تعیین خواهد شد سهم سرمایه گذاری دولت به تدریج بازپرداخت و صد در صد سرمایه به تعاونی تعلق خواهد گرفت".چنانکه مطابق ماده 26 همان قانون"تعاونی های تولید شامل تعاونی هایی است که در امور مربوط به کشاورزیی،دامداری،دامپروری،پرورش صید ماهی،شیلات،صنعت،معدن،عمران شهری و روستایی و عشایری و نظایر این ها فعالیت می نمایند".
و به موجب ماده 27"تعاونی های توزیع عبارتند از تعاونی هایی که نیاز مشاغل تولیدی و یا مصرف کنندگان عضو خود را در چهارجوب مصالح عمومی و به منظور کاهش هزینه ها و قیمت ها تامین می نمایند".
تعاونی های موضوع این قانون با رعایت قوانین و مقررات می توانند به امر صادرات و واردات در موضوع فعالیت خود بپردازند.

ادامه مطالب: 


منبع: ثبت شرکت های تعاونی- http://kiasabt.com

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۵/۱۰/۱۴
  • ۱۹۰ نمایش
  • company register

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی