ثبت برند ثبت شرکت و علامت تجاری

سامانه تخصصی ثبت شرکت فکر برتر با بهره گیری از کارشناسان متخصص و مجرب در زمینه ثبت شرکت ، ثبت برند ، ثبت تغییرات و تصمیمات شرکت ، نقل و انتقال سهام شرکت های سهامی خاص و نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های با مسئولیت محدود ، انحلال، ثبت نام و برند تجاری، افزایش و کاهش سرمایه و کلیه امور مربوط به شرکت ها را در زمینه ثبت، آمادگی کامل خود را برای خدمت رسانی به هم میهنان گرامی خود با افتخار اعلام مینماید

موسسه کیا متشکل از کادری با تجربه و افرادی کارشناس و مسئول در زمینه خدمات اداری شرکتها از مشاوره در خصوص چگونگی تاسیس یک شرکت تا مشاوره در خصوص چگونگی افزایش سود دهی و راندمان و بهروری و یا انحلال آن در کنار شما می باشد.
شما میتوانید در تمام ساعات شبانه روز با مشاورین ما تماس حاصل نموده و هرگونه سوال و پرسش خود را مطرح نمایید.

ثبت کارا با هدف ارائه خدمات تخصصی به صورت حرفه ای به کلیه موکلین توسط جمعی از متخصصان و وکلای برجسته پایه یک دادگستری در این امور راه اندازی گردید و همواره مشتری مداری و بکار گیری روش های نوآورانه و خلاقانه را در خط مشی های خود بصورت برجسته سرلوحه قرار داده است. این مجموعه ، با بیش از 12 سال سابقه فعالیت حرفه ای، آمادگی جهت ارائه مشاوره در زمینه های ثبت و تغییرات شرکت، تنظیم قراردادهای حقوقی، ثبت صورتجلسات شرکت ها، ثبت علائم و نامهای تجاری را دارد.

مراحل دریافت مجوز ثبت شرکت هلدینگ

سه شنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۶، ۰۲:۱۳ ب.ظ

شرکت هلدینگ شرکتی است که دارای سهام ممتاز و یا عمده چندین شرکت دیگر است. به این معنا که در هیئت مدیره آن شرکت‌ها حداقل یک عضو نماینده دارد و بنابراین دارای حق رأی است و می تواند از این طریق آن شرکت‌ها را مدیریت

و کنترل کند و از مزایای حاصل از کسب و کارهای مختلف نیز منتفع شود؛ به این شرکت ها گهگاه شرکت های مادر نیز گفته می شود. اصطلاحات رایج و مشابه دیگری نیز وجود دارند که از آن جمله می توان به شرکت های کنترل کننده، شرکت های دارنده و یا شرکت های مالک اشاره کرد؛به عنوان نمونه در تعریف شرکت مالک گفته اند که شرکت مالک، شرکتی است که مالک سهام شرکت های دیگر است و از این طریق شرکت های دیگر را کنترل می کند. در واقع می توان گفت هلدینگ ها شرکت های بزرگی هستند که اغلب، تنها به صورت شرکت های مالک هستند و هیچ گونه نقش تولیدی بر عهده ندارند و به گونه ای روز افزون تبدیل به واحدهای مالی می شوند و مسائل مالی در تصمیم گیری آنها نقش مهمی را ایفا می‌کند. 
• انواع شرکت های هلدینگ
درکل چهار نوع شرگت هلدینگ وجود دارد: 
1- هلدینگ های محصولی یعنی همه شرکت های آن یک نوع محصول تولید می کنند 
2- هلدینگ هایی که از یک شرکت بزرگ ایجاد شده اند مانند هلدینگ ایران خودرو 
3- هلدینگ مختلط یعنی از شرکت هایی با فعالیت های مختلف ایجاد شده است 
4- هلدینگ های زنجیره تامین یعنی همه شرکت های آن در راستای نیل به یک هدف مشترک فعالیت های گوناگون دارند مانند هلدینگ های نفتی از عملیات اکتشاف تا پخش 

• ویژگی‌های شرکت های هلدینگ 
- تفکیک تصمیم های استراتژیک از برنامه های عملیاتی 
- اعمال مدیریت مطلوب تر از طریق تفکیک مدیریت از مالکیت 
- واگذاری تصمیم ها و برنامه های عملیاتی به شرکت های زیرمجموعه 
- تمرکز به شیوه اداره کلان شرکت 
* در ساختار شرکت های هلدینگ، شیوه اداره شرکت با هدف ارتقای کارایی در جهت به کارگیری بهینه سرمایه است 
- تفکیک ریسک 
⃰ از طریق سرمایه گذاری شرکت مادر در شرکت های زیر مجموعه، ریسک پذیری فعالیت ها در شرکت های سرمایه گذاری تخصصی کاهش می یابد. 
- تسهیل در سازماندهی (مهندسی مجدد) 
- آزادی سهولت در گردش وجوه 
⃰ وجوه نقد به مراتب سهل تر به درون شرکت انتقال یافته و بدون محدودیت قانونی در شرکت های تابعه (زیر مجموعه) توزیع بهینه می شود. 
• وظیفه اصلی هیأت مدیره شرکت های هلدینگ 
- ایفای نقش نمایندگی سهام شرکت هلدینگ در شرکت زیرمجموعه 
- مدیریت عملیاتی شرکت هلدینگ 
- مدیریت عالی و هدایت کلان شرکت های زیر مجموعه از طریق سهامداری 
• تفاوت شرکت های هلدینگ با شرکت های سرمایه گذاری 
از نظر ماهیتی تشکیل یک شرکت یا هلدینگ یا نهادی که درصد سود آفرینی از خرید و فروش سهام است، همگی مترادف با سرمایه‌گذاری است، اما شرکت سرمایه گذاری نهادی است که سودآفرینی را در خرید و فروش سهام پی می گیرد حال آنکه هلدینگ نهادی است که میزان سهامش در شرکت ها به او مسئولیت اداره بنگاه و سودآفرینی از طریق بنگاه داری را منتقل می نماید (ویا وکالتا این اداره بر عهده او قرار می گیرد) . 
• حداقل سرمایه لازم برای تشکیل شرکت هلدینگ 
مطابق مصوبه مورخ هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار حداقل سرمایه شرکت هلدینگ از نوع سهامی خاص پنجاه میلیارد ریال و در شرکت مادر (هلدینگ) از نوع سهامی عام یکصد میلیارد ریال است. 
 • مراحل دریافت مجوز شرکت هلدینگ 
الف) شرایط دریافت موافقت اصولی با ثبت شرکت هلدینگ : 
متقاضی ابتدا درخواست خود را مطابق فرم "تقاضای صدور مجوز تأسیس شرکت مادر(هلدینگ)" به همراه فرم "پرسشنامه مشخصات داوطلب سمت مدیر عاملی یا عضویت در هیأت مدیره نهاد مالی"، تکمیل شده توسط اعضای هیأت مدیره و مدیرعامل پیشنهادی برای مدیریت نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار ارسال می کند. سازمان پس از بررسی اسناد، در صورت کامل بودن و احراز شرایط لازم، موافقت اصولی خود را با تأسیس شرکت صادر می نماید. 
ب) شروط اعطای مجوز تأسیس : 
در صورت موافقت اصولی سازمان، شرکت مستلزم است؛ مدارک اعلام شده توسط سازمان را ظرف مهلت مقرر تکمیل نماید؛ پس از تکمیل مدارک مورد نظر سازمان نامه ای مبنی بر اجازه تأسیس شرکت و ثبت نزد مرجع ثبت شرکت ها راصادر خواهد کرد. 
ج) شرایط اعطای مجوز فعالیت پس از دریافت مجوز تأسیس : 
پس از اعلام موافقت با تأسیس شرکت، متقاضی باید طی مهلت مقرر شرکت را نزد مرجع ثبت شرکت هابه ثبت رساند، مستندات مربوطه را به سازمان ارائه دهد. 
بعد از ثبت نهاد مالی نزد مرجع ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری، شرکت اسناد لازم را جهت ثبت نزد سازمان ارائه می نماید و در صورت احراز شرایط مجوز فعالیت، برای شرکت صادر می گردد. 
کلیه امور ثبتی و اداری خود را با اطمینان خاطر، به متخصصان متعهد و کاردان ثبت شرکت کارا بسپارید.
"آنچه در تخصص ماست جلب رضایت کامل متقاضیان با ارائه مناسب ترین خدمات است"


ثبت علامت تجاری کارا ثبت - https://kararegister.com

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۶/۰۶/۱۴
  • ۲۲۷ نمایش
  • company register

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی