دلایل پایان مدیریت در شرکت ها
مدیران در شرکت نقش نماینده را دارند و دارای شخصیت حقوقی هستند و وظیفه دارند کلیه ی امور از جمله مالیات ،قوانین مربوط به تجارت وقوانین تامین اجتماعی و...را در شرکت اجرایی کنند .حال بنا به دلایلی امکان دارد که شرکت بخواهد انها از کار کناره گیری کنند ویا خود مدیران تصمیم بگیرند که استعفا بدهند .
عللی که با توجه به ان مدیران دیگر در شرکت مسئولیت ندارد :
الف)برکناری یا عزل مدیران :
با توجه به این که در شرکت ها انتخاب مدیران بر عهده ی مجمع عمومی می باشد برکناری انها نیز توسط مجمع عمومی انجام می شود .مجمع عمومی وظیفه دارد در صورت برکناری یک مدیر سریعا برای او جانشین معرفی کند .در صورتیکه مدیران توسط مجمع عزل شوند نمی توانند از شرکت تقاضای غرامت داشته باشند .
ب -خود مدیران تقاضای بر کناری و استعفا بدهند :
با توجه به این که شرکتها دارای شخصیت حقوقی می باشند باید به طور رسمی نماینده ی قانونی داشته باشند به همین دلیل مدیران شرکت نمی توانند در هر زمانی که خودشان مایل باشند استعفا دهند .
پ)گرفتن سمت مدیریت توسط مراجع:
چنانچه دادگاه تشخیص بدهد که شخص صلاحیت مدیریت ندارد حکم به برکناری او می دهد مثلا اگر تشخیص بدهد که فرد نمی تواند امور مالی شرکت را به خوبی اداره کند ویا باعث ورشکستگی شرکت شود و یا اینکه دادگاه تشخیص بدهد که شخص از نظر روانی دارای مشکل می باشد همچنین در صورت انجام امور از جمله اختلاس،سرقت،کلاهبرداری ،خیانت در امانت، تصرف اموال عمومی
ج)پایان زمان مدیریت شخص :
در اساسنامه ی شرکتهای مسئولیت محدود که مدت مدیریت نامحدود می باشد و تا زمانی که شرکت بخواهد شخص می تواند مسئولیت را داشته باشد ولی مدت مدیریت در شرکتهای سهامی مشخص شده است و بیش تر از دو سال نمی باشد و پس از این مدت مجمع عمومی باید مدیر جدید انتخاب کند و پس از انتخاب باید به اداره ی ثبت شرکت ها اطلاع داده شود و در روزنامه کثیرالانتشار نیز به چاپ برسد .
در صورتیکه مجمع عمومی برای انتخاب مدیر تشکیل نشود چگونه باید عمل شود ؟
در این صورت هر فردی که در شرکت ذی نفع می باشد می تواند از طریق ثبت شرکتها برای انتخاب مدیران از مجمع عمومی عادی دعوت نماید .
در صورت اینکه مدت مدیریت شخص به اتمام رسیده باشد ویا سمت مدیریت از او گرفته شود سهام او از قید وثیقه خارج می شود .
مدیران در ابتدای قبول سمت مدیریت باید تمام جوانب را در نظر بگیرند زیرا در برخی مدیران پس از قبول مسئولیت پشیمان می شوند و مایل به ادامه ی فعالیت نمی باشند پس توصیه می شود که مدیران یا مسئولیت را قبول نکنند ویا در صورت قبول مسئولیت ان را به انجام برسانند .
در شرکت های تجاری مدیریت یکی از اجزای مهم شرکت به حساب می اید بنابراین برای انتخاب مدیر شرایط سختی وجود دارد .مدیران که در شرکت حکم وکیل را دارند و باید تلاش کنند تا قوانین و کارها به درستی در شرکت انجام شود و شرکت متضمن خسارت مادی و معنوی نشود زیرا در صورت کوتاهی در انجام امور مدیریت ،مدیر باید پاسخگو باشد وباید خسارت بپردازد.
موسسه ی کیا با سابقه ی طولانی در زمینه ثبت شرکت شما را دراین مسیر همراهی می کند .
- ۹۶/۰۹/۲۷
- ۲۳۵ نمایش
<a href="https://sabt3.com" target="_blank" style="text-decoration:underline">ثبت شرکت</a>
<a href="https://sabt3.com" target="_blank" style="text-decoration:underline">ثبت برند</a>
<a href="https://sabt3.com" "> ثبت شرکت سهامی خاص کارا ثبت</a>
<a href="https://sabt3.com" target="_blank" style="text-decoration:underline">ثبت طرح صنعتی</a>
<a href="https://sabt3.com" target="_blank" style="text-decoration:underline">کارت بازرگانی</a>
<a href="https://sabt3.com" target="_blank" style="text-decoration:underline">اخذ جواز تاسیس</a>