ثبت برند ثبت شرکت و علامت تجاری

سامانه تخصصی ثبت شرکت فکر برتر با بهره گیری از کارشناسان متخصص و مجرب در زمینه ثبت شرکت ، ثبت برند ، ثبت تغییرات و تصمیمات شرکت ، نقل و انتقال سهام شرکت های سهامی خاص و نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های با مسئولیت محدود ، انحلال، ثبت نام و برند تجاری، افزایش و کاهش سرمایه و کلیه امور مربوط به شرکت ها را در زمینه ثبت، آمادگی کامل خود را برای خدمت رسانی به هم میهنان گرامی خود با افتخار اعلام مینماید

موسسه کیا متشکل از کادری با تجربه و افرادی کارشناس و مسئول در زمینه خدمات اداری شرکتها از مشاوره در خصوص چگونگی تاسیس یک شرکت تا مشاوره در خصوص چگونگی افزایش سود دهی و راندمان و بهروری و یا انحلال آن در کنار شما می باشد.
شما میتوانید در تمام ساعات شبانه روز با مشاورین ما تماس حاصل نموده و هرگونه سوال و پرسش خود را مطرح نمایید.

ثبت کارا با هدف ارائه خدمات تخصصی به صورت حرفه ای به کلیه موکلین توسط جمعی از متخصصان و وکلای برجسته پایه یک دادگستری در این امور راه اندازی گردید و همواره مشتری مداری و بکار گیری روش های نوآورانه و خلاقانه را در خط مشی های خود بصورت برجسته سرلوحه قرار داده است. این مجموعه ، با بیش از 12 سال سابقه فعالیت حرفه ای، آمادگی جهت ارائه مشاوره در زمینه های ثبت و تغییرات شرکت، تنظیم قراردادهای حقوقی، ثبت صورتجلسات شرکت ها، ثبت علائم و نامهای تجاری را دارد.

فرآیند اخذ گواهی حلال

سه شنبه, ۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۱:۱۰ ق.ظ

حلال نام مجموعه ای از علائم تجاری است که بر روی محصولات غذایی قید می گردد.این نام برگرفته از معنی غذای حلال است که در دین اسلام آمده است . این نشان به عنوان یک نشان جهانی از جانب کشورهای اسلامی مطرح شده است و بر روی موادی از جمله غذا ، دارو ، مواد بهداشتی و مواد آرایشی و ... درج می گردد.نخستین بار  محصولات غذایی حلال در کشور مالزی پایه ریزی شده است.
به موجب بند 1 آیین نامه ی صدور گواهی حلال ، غذای حلال به خوراکی ها و نوشیدنی هایی اطلاق می شود که بر اساس قوانین اسلامی مجاز دانسته شده و به اصطلاح حلال باشد.

  • ضوابط کلی

1.ضروری است محصول مورد نظر حاوی هیچ ماده ای که طبق ضوابط شرع اسلامی ممنوع و غیر مجاز شناخته شده اند ، نباشد.
2.در مراحل آماده سازی ، فرآیند ، حمل و نقل و ذخیره سازی با وسایل و تجهیزاتی که از جنس مواد غیر مجاز از نظر ضوابط شرعی هستند ، در تماس نباشد.
3.در مراحل آماده سازی ، فرآیند ، حمل و نقل و ذخیره سازی با مواد غیر مجاز از نظر ضوابط شرعی هستند ، در تماس نباشد. ( بند 2 آیین نامه)
تبصره :                                              
_غذاهای حلال می توانند در کارخانه و خطوطی که غذاهای حرام، تولید و حمل و نقل و ذخیره شوند مگر آنکه ناظر شرعی در تمام فرآیند تولید حضور داشته باشد و تمهیدات لازم جهت جلوگیری از هر گونه تماس میان مواد غذایی حلال و حرام در نظر گرفته شود.
_ابزار و تجهیزات تولید ، حمل و نقل و ذخیره در صورت مشترک بودن ( برای تولید غذای حلال و حرام ) در هنگام تولید غذای حلال باید طبق ضوابط اسلامی مورد شستشو و آبکشی قرار گیرند و ناظر شرعی در تمام فرآیند تولید حضور داشته باشد.
_گواهی حلال مرکز ، دارای اعتبار زمانی خاص بوده که پس از انقضای آن فاقد اعتبار است و درخواست کننده پیش از انقضا باید فرآیند صدور یا تمدید مجدد گواهی را طی کند.

  • غذاهای غیر مجاز

از نقطه نظر شرع مقدس اسلام ، تمامی منابع غذایی مجاز و حلال هستند به جز منابع ذیل که محصولات تهیه شده از آن ها و یا مشتقات آن ها غیر مجاز محسوب شوند:
1.غذاهای ( دارای منشا حیوانی ) تهیه شده از حیوانات ذیل غیر مجاز است :
الف: انواع خوک و گراز وحشی
ب: انواع سگ ، مار و میمون
ج: حیوانات گوشتخوار با چنگال و دندان های نیش مانند شیر ، ببر ، خس و سایر حیوانات مشابه
د: پرندگان شکارچی مانند عقاب ، کرکس و سایر حیوانات مشابه 
و: حیواناتی که کشتن آن ها در اسلام نهی شده است مانند مورچه ، زنبور عسل و دارکوب
ز: حیواناتی که به طور عمومی طبع انسان از آن ها منزجر و متنفر است مانند مگس، خر مگس ، شپش و سایر حیوانات مشابه
ح: حیواناتی که هم در آب هم در خشکی زندگی می کنند( دو زیستان ) مانند قورباغه ، کروکودیل و سایر حیوانات مشابه 

  • شرایط ذبح حیوانات

ذبح تمام حیوانات مجازی که در خشکی زندگی می کنند، باید مطابق با اصول ذیل انجام پذیرد:
1.ذبح باید توسط شخص مسلمانی انجام پذیرد که معتقد و آگاه به روش های ذبح اسلامی است.
2.حیوانات باید طبق ضوابط و اصول اسلامی ذبح شوند.
3.حیواناتی که ذبح می شوند باید زنده بوده و علایم حیاتی در او باشند.
4.عبارت بسم الله ( به نام خدا ) باید قبل از ذبح هر حیوان ذکر شود.
5.وسیله ذبح باید فلز تیز باشد.
6.در عمل ذبح باید نای ، مری ، شاهرگ اصلی و رگ های گردن به طور کامل قطع شوند.
7.حیوان در هنگام ذبح باید رو به قبله باشد.

  • الزام های غذاهای حلال

1.نشان بین المللی حلال مرکز و یا معادن آن باید بر روی برچسب کالا درج شود.
2.زمان اعتبار گواهی گرفته شده از مرکز ، مقتضی نشده باشد.

  • مزایای اخذ گواهی حلال

 گواهی حلال به مصرف کنندگان مسلمان نسبت به حلال بودن و همچنین سلامت محصول اطمینان می دهد.از سایر مزایای اخذ گواهی حلال می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
_دستیابی به بازارهای مصرف مسلمانان 
_جهانی شدن و ایجاد مزیت رقابتی در صادرات
_بهبود سیستم مدیریت 
_فروش بیشتر به دلیل اعتبار برند ( نام تجاری معتبر نشانه ای از موقعیت و موضوع محصول آن ، ریسک های درک شده کمتر توسط مصرف کنندگان و هزینه های پایین مصرف کنندگان برای جمع آوری و پردازش اطلاعات برای تصمیم گیری می باشد).
لازم به توضیح است ، تمامی مراجع قانونی کشور که در ارتباط با زنجیره غذایی هستند می توانند از این استاندارد استفاده نمایند.

  • مدارک مورد نیاز جهت اخذ نشان حلال

1.برند تبلیغاتی شرکت
2.پروانه استاندارد اجباری
3.پروانه بهره برداری وزارت صنایع
4.گواهینامه های بین المللی و ایزوها از جمله استانداردهای 22000 .9001.HACCP.GMP
5.پروانه بهره برداری بهداشت
6.پروانه بهداشت مجوز ناظر شرعی در مورد کشتارگاه ها
7.پروانه دکتر دامپزشک در مورد کشتارگاه ها
8.ثبت شرکت
9.پروانه ساخت محصولات
10.فلوچارت تولید و بسته بندیه ، نام هر یک از محصولات و میزان تولید هر کدام
11.ارسال اسامی ترکیبات اصلی و افزودنی های محصولات و منابع تهیه هر یک از آن ها ، فرآیند تولید هر بخش ، منابع آب مورد استفاده و مدارک مربوط
نکته:
1.در صورت استفاده از ژلاتین ، اسانس و امولسیفایر ،آنالیز مربوطه و گواهی حلال مربوط به آن ها ارسال گردد.
2.پس از دریافت مدارک ، زمان بازدید از کارخانه به نماینده شرکت اعلام خواهد شد و نماینده شرکت موظف است کلیه هماهنگی های لازم را با کارشناسان مرکز جهت سهولت بازدید انجام دهد.
3.هنگام بازدید و در صورت نیاز به آزمایش محصولات ، نماینده شرکت موظف است نمونه های مورد آزمایش را در اختیار کارشناسان و آزمایشگاه مورد تایید این مرکز قرار دهد.بدیهی است که هزینه های آزمایش ها به عهده شرکت متقاضی می باشد.
4.بعد از بازدید و در صورت مثبت بودن گزارش ، نامه هزینه ای شامل حق عضویت ، تحقیقات ، صدور گواهی نشان جهانی حلال و تبلیغ 1 ساله بر روی سایت http://halalworld.org جهت شرکت مربوطه ارسال می  گردد.

  • مراحل اخذ گواهی حلال

_ کامل کردن فرم پرسشنامه ( دریافت فرم 173 از روی سایت و تکمیل آن ؛ بارگذاری مدارک خواسته شده ی فوق در سامانه بصورت عکس با فرمت JPEG )
_ پرداخت هزینه های قانونی ( هزینه به ثبت رساندن نشان حلال با توجه به نوع محصول متقاضی و نوع فعالیت متفاوت خواهد بود)
_بازرسی و گزارش از محل کار و نمونه برداری از محصولات تولیدی
_در صورت احراز شرایط ،  تایید صدور گواهی 
لازم به ذکر است، نشان حلال به مدت 1 سال صادر و پس از آن با ارزیابی مجدد تمدید می گردد.
از همراهیتان سپاسگزاریم.


ثبت شرکت فکر برتر- http://companyregister.ir



خیابان ولیعصر، تقاطع نیایش، بلوار اسفندیار، پلاک 90

تلفن: 42143-021

ایمیل:info@companyregister.ir

021-43927 , 021-42143 , 021-42017 , 021-42037000

http://companyregister.ir

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۵/۱۱/۰۵
  • ۱۸۷ نمایش
  • company register

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی