ثبت برند ثبت شرکت و علامت تجاری

سامانه تخصصی ثبت شرکت فکر برتر با بهره گیری از کارشناسان متخصص و مجرب در زمینه ثبت شرکت ، ثبت برند ، ثبت تغییرات و تصمیمات شرکت ، نقل و انتقال سهام شرکت های سهامی خاص و نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های با مسئولیت محدود ، انحلال، ثبت نام و برند تجاری، افزایش و کاهش سرمایه و کلیه امور مربوط به شرکت ها را در زمینه ثبت، آمادگی کامل خود را برای خدمت رسانی به هم میهنان گرامی خود با افتخار اعلام مینماید

موسسه کیا متشکل از کادری با تجربه و افرادی کارشناس و مسئول در زمینه خدمات اداری شرکتها از مشاوره در خصوص چگونگی تاسیس یک شرکت تا مشاوره در خصوص چگونگی افزایش سود دهی و راندمان و بهروری و یا انحلال آن در کنار شما می باشد.
شما میتوانید در تمام ساعات شبانه روز با مشاورین ما تماس حاصل نموده و هرگونه سوال و پرسش خود را مطرح نمایید.

ثبت کارا با هدف ارائه خدمات تخصصی به صورت حرفه ای به کلیه موکلین توسط جمعی از متخصصان و وکلای برجسته پایه یک دادگستری در این امور راه اندازی گردید و همواره مشتری مداری و بکار گیری روش های نوآورانه و خلاقانه را در خط مشی های خود بصورت برجسته سرلوحه قرار داده است. این مجموعه ، با بیش از 12 سال سابقه فعالیت حرفه ای، آمادگی جهت ارائه مشاوره در زمینه های ثبت و تغییرات شرکت، تنظیم قراردادهای حقوقی، ثبت صورتجلسات شرکت ها، ثبت علائم و نامهای تجاری را دارد.

ثبت دفتر تجاری

دوشنبه, ۱۶ اسفند ۱۳۹۵، ۰۹:۵۴ ق.ظ

دفتر روزنامه ، دارایی ، کل و هر دفتری که داشتن آن را وزارت دادگستری لازم بداند باید قبل از آنکه چیزی در آن نوشته شود مهر و پلمپ گردد. این امر در تهران بوسیله اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی و در شهرستان ها بوسیله دوایر ثبت شرکت ها انجام می پذیرد. 
 دفتری که برای امضا به متصدی امضا تسلیم می شود باید دارای شماره ترتیبی و قیطان کشیده باشد و متصدی امضا باید صفحات دفتر را بشمارد و در صفحه اول و آخر هر دفتر مجموع عدد صفحات آن را با تصریح مشخصات صاحب دفتر بنویسید و با قید تاریخ دفتر را امضاء نماید و دو طرف قیطان را با مهر وزارت عدلیه منگنه کند. تمامی اعداد نیز باید به حروف نوشته شوند. ( ماده 12 ق. ت)
مطابق ماده 133 ق. ت. باید کلیه معاملات و صادرات و واردات به ترتیب تاریخ و صفحات مخصوصه نوشته شود ، تراشیدن و حک کردن و جای سفید گذاشتن بیش از آنچه که دفتر نویسی معمول است و در حاشیه یا بین سطور نوشتن ممنوع است. این امر بدان علت است که تا زمانیکه اختلافی پیش نیامده اگر تاجر سوء نیت نداشته باشد معاملات را همان طور که هستند وارد می کند. اما در زمان ایجاد اختلاف ممکن است بخواهد با دست بردن در دفتر مشخصات معامله را تغییر بدهد. 
در این ماده تاجر مکلف است دفاتر را تا 10 سال بعد نگاه دارد. بنابراین اگر تاجری عملیات تجاری خود را متوقف نموده تا 100سال بعد از خاتمه عملیات تجاری دفاتر خود را باید نگهداری کند این زمان برابر است با مدت مرور زمان و عادی اموال منقول . 
در تایید این موضوع در ماده 1299 قانون مدنی نیز آمده است که دفاتر تجاری و در موارد مفصله ذیل دلیل محسوب نمی شوند :
1-در صورتی که مدلل شود اوراق جدیدی در دفتر داخل کرده اند یا دفتر تراشیدگی دارد. 
2- وقتی در دفتری بی ترتیبی و اغتشاشی کشف شود که منبع آن صاحب دفتر باشد. 
3- وقتی که بی اعتباری دفتر قبلاَ به جهتی از جهات محکمه مدلل شده باشد. 
 برای اینکه دفاتر تجاری دلیل محسوب گردند دعوا باید مربوط به امور تجاری باشد:در صورتی که دعوا تجاری نباشد اعم از اینکه بین تاجر و غیر تاجر باشد یا خیر دفتر تاجر به نفع او سندیت ندارد و فقط ممکن است جزو قرائن و امارات قبول شود. 
در مواردی که به دفاتر تجاری استناد می شود چند حالت ممکن است پیش بیاید هر دو طرف دفتر را ارائه می دهد و مورد اختلاف در هر دو تصریح شده که مطابق مفاد دفاتر حکم داده می شود :
طرف دعوا دفتر ندارد یا مطابق قانون تجارت تنظیم نشده که در این صورت مندرجات تاجر مدعی به نفع خودش قابل استناد است ( 12977 ق. م) هر دو طرف دفاتر خود را ارائه می دهند و محتویات دفاتر با یکدیگر مطابقت ندارد و در این صورت هر دو دلیل ساقط می گردند و موضوع باید با مراجعه به سایر دلایل حل و فصل گردد. 
دفاتر تجاری در موارد ذیل تنها بر ضد صاحب دفتر سندیت دارند :
ماده 1300 ق. م در مواردی که دفتر تجاری به نفع صاحب آن دلیل نیست و به ضرر او سندیت دارد . 
ماده 2100 آ. د. م : هیچ بازرگانی نمی تواند به عذر نداشتن دفتر از ابراز و یا ارائه دفاتر خود امتناع کند مگر این که اثبات نماید که دفتر او تلف شده یا دسترسی به آن ندارد . هر گاه بازرگانی که بر دفاتر او استناد شده است از ابراز آن خودداری نماید و یا تلف و یا عدم آن را هم نتواند ثابت کند دادگاه می تواند آن را از قراین مثبته اظهار طرف قرار دهد. 
خدمات ما در کارا ثبت:
پلمپ دفاتر تجاری،ثبت انواع شرکت،ثبت علامت تجاری،ثبت اختراع ،رتبه بندی شرکت،ثبت صورتجلسات،انتقال و افزایش سرمایه،اخذ کد اقتصادی و شماره اقتصادی،اخذ کارت بازرگانی و...
جهت کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در کارا ثبت تماس حاصل نمایید.
 کارشناسان ثبت شرکت کارا افتخار دارند با مشاوره تلفنی در خدمت شما عزیزان باشند.


ثبت شرکت کارا ثبتhttps://kararegister.com

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۵/۱۲/۱۶
  • ۲۳۹ نمایش
  • company register

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی