ثبت برند ثبت شرکت و علامت تجاری

سامانه تخصصی ثبت شرکت فکر برتر با بهره گیری از کارشناسان متخصص و مجرب در زمینه ثبت شرکت ، ثبت برند ، ثبت تغییرات و تصمیمات شرکت ، نقل و انتقال سهام شرکت های سهامی خاص و نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های با مسئولیت محدود ، انحلال، ثبت نام و برند تجاری، افزایش و کاهش سرمایه و کلیه امور مربوط به شرکت ها را در زمینه ثبت، آمادگی کامل خود را برای خدمت رسانی به هم میهنان گرامی خود با افتخار اعلام مینماید

موسسه کیا متشکل از کادری با تجربه و افرادی کارشناس و مسئول در زمینه خدمات اداری شرکتها از مشاوره در خصوص چگونگی تاسیس یک شرکت تا مشاوره در خصوص چگونگی افزایش سود دهی و راندمان و بهروری و یا انحلال آن در کنار شما می باشد.
شما میتوانید در تمام ساعات شبانه روز با مشاورین ما تماس حاصل نموده و هرگونه سوال و پرسش خود را مطرح نمایید.

ثبت کارا با هدف ارائه خدمات تخصصی به صورت حرفه ای به کلیه موکلین توسط جمعی از متخصصان و وکلای برجسته پایه یک دادگستری در این امور راه اندازی گردید و همواره مشتری مداری و بکار گیری روش های نوآورانه و خلاقانه را در خط مشی های خود بصورت برجسته سرلوحه قرار داده است. این مجموعه ، با بیش از 12 سال سابقه فعالیت حرفه ای، آمادگی جهت ارائه مشاوره در زمینه های ثبت و تغییرات شرکت، تنظیم قراردادهای حقوقی، ثبت صورتجلسات شرکت ها، ثبت علائم و نامهای تجاری را دارد.

چگونگی نقل و انتقال سهام در شرکت سهامی خاص

يكشنبه, ۲۷ فروردين ۱۳۹۶، ۰۹:۱۴ ق.ظ

" سهم قسمتی از سرمایه شرکت سهامی است که مشخص کننده میزان مشارکت و تعهدات و منافع صاحب آن در شرکت سهامی می باشد. ورقه سهم ، سند قابل معامله ای است که نماینده تعداد سهامی است که صاحب آن در شرکت سهامی دارد. " دارنده سهم نسبت به سهم مالک دارایی شرکت نمی باشد بلکه نسبت به سهم خود از شرکت دارای حق می باشد که به موجب آن از منافع شرکت استفاده کرده و در مجمع عمومی رای می دهد و در صورت انحلال از دارایی شرکت سهم خواهد برد. 
لایحه اصلاحی در ماده 29 ق. ت حداکثر قیمت اسمی سهم را در شرکت سهامی عام 100 هزار ریال تعیین کرده اما برای شرکت سهامی خاص اقل و اکثری مشخص نشده است. در ورقه سهم حتماَ باید نکات مندرج در ماده 26 ل. ا. ق. ت قید گردد. با توجه به ماده 24 ل. ا. ق. ت می توان گفت از نظر این قانون سهام به سهام بانام ، بی نام و ممتاز تقسیم می شوند که به این تقسیم بندی می توان سهام انتفاعی و موسس را نیز افزود. 
 در ذیل به بررسی چگونگی  نقل و انتقال سهام در شرکت سهامی خاص می پردازیم .شایان ذکر است ،  علاوه بر مطالعه ی نوشتار ذیل ، در صورت نیاز به هر گونه مشاوره در این رابطه می توانید با همکاران ما در کارا ثبت تماس حاصل فرمایید. 
 الف - نقل و انتقال سهام (اگر طبق اساسنامه بر عهده ی هیئت مدیره باشد)

  • مراحل و مدارک مورد نیاز

1. تشکیل جلسه هیات مدیره
2. تنظیم صورتجلسه که به امضای اعضای هیات مدیره و امضای خریداران و فروشندگان سهام رسیده باشد.
3 .فتوکپی شناسنامه ی سهامداران جدید
4. برگ مفاصا حساب نقل و انتقال سهام از سازمان امور مالیاتی کشور(قسمت مالیات بر شرکت ها)
5. فهرست صاحبان سهام قبل و بعد از نقل و انتقال سهام
مدارک بعد از تشکیل جلسه و تنظیم صورتجلسه، تحویل اداره ثبت شرکت ها خواهد شد.
تذکر: چنانچه جلسه ی هیات مدیره با اکثریت اعضاء تشکیل شده باشد، رعایت مفاد اساسنامه در خصوص، حد نصاب ضروری است.
 ب - نقل و انتقال سهام (اگر طبق اساسنامه بر عهده ی مجمع عمومی فوق العاده باشد)

  • مراحل و مدارک مورد نیاز

1. تشکیل جلسه ی مجمع عمومی فوق العاده و تنظیم صورتجلسه که به امضای هیات رئیسه و خریدار و فروشنده ی سهام رسیده باشد.
2. فتوکپی سهامدار یا سهامداران جدید
3. اخذ مفاصا حساب (مالیات) نقل و انتقال از سازمان امور مالیاتی کشور(مالیات بر شرکت ها)
4. فهرست جداگانه صاحبان قبل از نقل و انتقال 
5 .فهرست جداگانه صاحبان سهام بعد از نقل و انتقال
تذکر 1 : در تنظیم فهرست سهامداران قبل و بعد از نقل و انتقال باید تاریخ جلسه و نام و نام خانوادگی سهامداران و تعداد سهام قید گردیده و به امضای همگی آن ها رسیده باشد. 
تذکر 2: اگر جلسه مجمع عمومی فوق العاده با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده باشد ، ارائه روزنامه شرکت که آگهی دعوت در آن درج شده است الزامی است. 
 صورتجلسه تنظیمی و سایر مدارک فوق الذکر توسط نماینده قانونی شرکت تحویل اداره ثبت شرکت ها شده و بعد از ثبت صورتجلسه ، ذیل دفاتر ثبت امضاء خواهد شد.

  • نمونه صورتجلسه نقل و انتقال سهام توسط هیات مدیره

نام شرکت : .......................سهامی خاص
شماره ثبت : ....................................
 هیات مدیره شرکت .......................... سهامی خاص در مورخ ........................ ساعت ................. روز ........................ با حضور کلیه اعضاء در محل شرکت تشکیل و در خصوص اجازه و تنفیذ و انتقالات ذیل اتخاذ تصمیم گردید. 
11. آقای / خانم .................... با واگذاری کلیه سهام خود ( یا تعداد .............. سهام ) به آقای / خانم .................. فرزند ....................... متولد .................... به شماره شناسنامه .................. به آدرس .................................................................. از شرکت خارج شد. 
22. آقای / خانم ........................ با واگذاری تعداد .................... سهم خود به آقای / خانم ............. فرزند ...................... متولد .................................. به شماره شناسنامه ...................... به آدرس ................................................ سهام خود را از تعداد .................... سهم به تعداد ........................سهم کاهش داد. 
امضای اعضای هیات مدیره : 
امضای فروشنده سهم یا سهام :
 امضای خریدار سهم یا سهام :

  • نمونه صورتجلسه نقل و انتقال سهام توسط مجمع فوق العاده

مجمع عمومی فوق العاده شرکت ............... سهامی خاص ثبت شده به شماره ................. در تاریخ ................ روز ..................... ساعت با حضور اکثریت / کلیه سهامداران در محل شرکت تشکیل و در خصوص نقل و انتقال سهام شرکت به شرح ذیل تصمیم اتخاذ گردید :
الف ) ابتدائاَ در اجرای ماده 101 قانون تجارت :
1. آقای / خانم ................. به سمت رئیس
2. آقای / خانم ................به سمت ناظر 
3. آقای / خانم ...............به سمت ناظر 
4. آقای / خانم ........................... به سمت منشی جلسه تعیین و رسمیت جلسه اعلام گردید. 
ب ) نقل و انتقال سهام به شرح ذیل صورت پذیرفت :
11. آقای / خانم ............... کلیه سهام خود را به آقای / خانم ............... فرزند ................... به شماره شناسنامه ............متولد ............. صادره از .................... به آدرس ...................... واگذار و از شرکت .......................... سهامی خاص خارج شد. 
22. آقای / خانم ............ تعداد ............... سهم خود را به آقای / خانم ........... فرزند ......... متولد ............. به شماره شناسنامه ............... صادره از ..................... به آدرس ................ واگذار و نتیجتاَ تعداد سهام خود را از ................ سهم به ................... کاهش داد. 
 ج) کلیه سهامداران به آقای / خانم ................... ( احدی از سهامداران / وکیل رسمی شرکت ) وکالت داد تا ضمن مراجعه به اداره ثبت شرکت ها نسبت به تحویل و ثبت صورتجلسه و سایر مدارک مورد نیاز و امضای ذیل دفاتر ثبت و پرداخت حقوق قانونی اقدام کند. 
امضای هیات رئیسه 
رئیس جلسه              ناظر جلسه                ناظر جلسه               منشی جلسه 
.........                   ..........                   .......                     ..........
خریدار سهام                                     فروشنده سهام 
.............                                       ............
 جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان تخصصی ، با همکاران ما در کارا ثبت تماس حاصل نمایید.


ثبت شرکت کارا ثبت - https://kararegister.com



  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۶/۰۱/۲۷
  • ۳۸۲ نمایش
  • company register

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی