ثبت برند ثبت شرکت و علامت تجاری

سامانه تخصصی ثبت شرکت فکر برتر با بهره گیری از کارشناسان متخصص و مجرب در زمینه ثبت شرکت ، ثبت برند ، ثبت تغییرات و تصمیمات شرکت ، نقل و انتقال سهام شرکت های سهامی خاص و نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های با مسئولیت محدود ، انحلال، ثبت نام و برند تجاری، افزایش و کاهش سرمایه و کلیه امور مربوط به شرکت ها را در زمینه ثبت، آمادگی کامل خود را برای خدمت رسانی به هم میهنان گرامی خود با افتخار اعلام مینماید

موسسه کیا متشکل از کادری با تجربه و افرادی کارشناس و مسئول در زمینه خدمات اداری شرکتها از مشاوره در خصوص چگونگی تاسیس یک شرکت تا مشاوره در خصوص چگونگی افزایش سود دهی و راندمان و بهروری و یا انحلال آن در کنار شما می باشد.
شما میتوانید در تمام ساعات شبانه روز با مشاورین ما تماس حاصل نموده و هرگونه سوال و پرسش خود را مطرح نمایید.

ثبت کارا با هدف ارائه خدمات تخصصی به صورت حرفه ای به کلیه موکلین توسط جمعی از متخصصان و وکلای برجسته پایه یک دادگستری در این امور راه اندازی گردید و همواره مشتری مداری و بکار گیری روش های نوآورانه و خلاقانه را در خط مشی های خود بصورت برجسته سرلوحه قرار داده است. این مجموعه ، با بیش از 12 سال سابقه فعالیت حرفه ای، آمادگی جهت ارائه مشاوره در زمینه های ثبت و تغییرات شرکت، تنظیم قراردادهای حقوقی، ثبت صورتجلسات شرکت ها، ثبت علائم و نامهای تجاری را دارد.

تفاوت و تشابه درثبت شرکت‌ های نسبی و تضامنی

چهارشنبه, ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۰۲:۵۰ ب.ظ

در میان شرکت های تجاری بعد از شرکت های سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود یکی از شر کتهایی که مورد توجه قرار گرفته است شرکت تضامنی می باشد که بابت شرایط خاص ثبت و کسب اعتماد زیاد از مخاطبین و مشتریان مورد توجه فعالان تجاری قرار گرفته است این شرکت که اصلی ترین محور آن شخصیت شرکا می باشد با تنظیم شرکت نامه در اداره ثبت شرکتها ثت می شود و از مواردی که ضروری است در شرکت نامه درج شود: نام شرکت، مرکز اصلی و نشانی کامل، همچنین اسامی شرکا یا موسسین، شماره شناسنامه، محل اقامت آنها و غیره می باشد .

 

شرکت نسبی نیز از شرکت هایی می باشد که شباهت هایی با شرکت تضامنی دارد و از سویی دارای تفاوتی هایی می باشد که وجه افتراق این شرکت ها از یک دیگر می باشد. در این مقاله به توضیحی اجمالی از این دو شرکت خواهیم پرداخت و تشابهات و تفاوت های آنها را بررسی خواهیم کرد: 

شرکت های تضامنی و شرایط ثبت آنها:

شرکت تضامنی شرکتی می باشد که بین دو یا چند نفر با سرمایه نضامنی تشکیل می شود. در این نوع از شرکت تجاری در صورتی که سرمایه شرکت برای تامین دیون شرکت کافی نباشد هر کدام از شرکاء مسئول پرداخت تمام قروض و دیون شرکت می باشند.

توجه داشته باشید که شرکاء در این شرکت می بایست عاقل ، بالغ و رشید باشند و یا به عبارتی داری اهلیت قانونی باشند اما تاجر بودن جزء شروط نما باشد .همچنین اعضای این شرکت می توانند حقیقی و یا حقوقی باشند پس به عبارتی این شرکت می تواند تجمعی از چند شرکت باشد.

سرمایه شرکت که توسط شرکاء تامین می شود می تواند نقد و یا غیر نقد باشد سرمایه های نقدی این شرکت می بایست تادیه دریافت نماید و سرمایه های غیر نقدی نیز می بایست نقویم و تسلیم شود. تقویم آورده های شرکاء توسط خود آنان تنظیم و در شرکت نامه ثبت خواهد شد. توجه نمایید که شرکاء پس از توافق بر تقویم دیگر امکان دخل و تصرف بر آن ندارند. این تقویم توسط مقام قضایی و اجرایی کنترل نمی شود و اختیار کنترل آن به عهده شرکاء می باشد و تابع تشریفات خاصی نمی باشد.

اساسنامه شرکت نیز در شرکت و توسط شرکاء تنظیم می شود. اساسنامه را می توان آئین نامه داخلی این شرکت ها دانست.

یکی از نکات حائز اهمیت در این شرکتها نحوه انتخاب و قید اسامی این شرکت ها می باشد علاوه بر قوانین رایجی که بر انتخاب نام حاکم می باشد یک نکته دیگر در ذکر نام این شرکت لازم الاجرا می باشد و آن ذکر حد اقل نام یکی از شرکاء به همراه نام شرکت می باشد. واگر از نام تمامی شرکاء استفاده نمی شود و تنها نام یکی از آنها ذکر خواهد شد استفاده از عبارت (( و شرکاء )) نیز الزامی می باشد . همچنین استفاده از عبارت شرکت تضامنی ضروری می باشد.


 ثبت شرکت کیا ثبت - https://kiasabt.com

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۶/۰۵/۲۵
  • ۱۷۹ نمایش
  • company register

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی