ثبت برند ثبت شرکت و علامت تجاری

سامانه تخصصی ثبت شرکت فکر برتر با بهره گیری از کارشناسان متخصص و مجرب در زمینه ثبت شرکت ، ثبت برند ، ثبت تغییرات و تصمیمات شرکت ، نقل و انتقال سهام شرکت های سهامی خاص و نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های با مسئولیت محدود ، انحلال، ثبت نام و برند تجاری، افزایش و کاهش سرمایه و کلیه امور مربوط به شرکت ها را در زمینه ثبت، آمادگی کامل خود را برای خدمت رسانی به هم میهنان گرامی خود با افتخار اعلام مینماید

موسسه کیا متشکل از کادری با تجربه و افرادی کارشناس و مسئول در زمینه خدمات اداری شرکتها از مشاوره در خصوص چگونگی تاسیس یک شرکت تا مشاوره در خصوص چگونگی افزایش سود دهی و راندمان و بهروری و یا انحلال آن در کنار شما می باشد.
شما میتوانید در تمام ساعات شبانه روز با مشاورین ما تماس حاصل نموده و هرگونه سوال و پرسش خود را مطرح نمایید.

ثبت کارا با هدف ارائه خدمات تخصصی به صورت حرفه ای به کلیه موکلین توسط جمعی از متخصصان و وکلای برجسته پایه یک دادگستری در این امور راه اندازی گردید و همواره مشتری مداری و بکار گیری روش های نوآورانه و خلاقانه را در خط مشی های خود بصورت برجسته سرلوحه قرار داده است. این مجموعه ، با بیش از 12 سال سابقه فعالیت حرفه ای، آمادگی جهت ارائه مشاوره در زمینه های ثبت و تغییرات شرکت، تنظیم قراردادهای حقوقی، ثبت صورتجلسات شرکت ها، ثبت علائم و نامهای تجاری را دارد.

مراحل ثبت آنلاین شرکت

دوشنبه, ۸ بهمن ۱۳۹۷، ۱۰:۱۰ ق.ظ

برای ثبت نام اینترنتی، ابتدا به پایگاه اینترنتی اداره کل ثبت شرکت ها به نشانی http://irsherkat.ssaa.ir مراجعه نمایید. در این شیوه جدید، متقاضیان می توانند بدون مراجعه به واحد ثبت شرکت ها، از طریق سامانه جامع ثبت شرکت ها و موسسات، درخواست پذیرش انواع ثبت تاسیس و تغییرات شرکت ها و موسسات را از طریق درگاه اینترنتی انجام داده ، سپس نسبت به ارسال مدارک به آدرس تعیین شده اقدام نمایند. 
اطلاعات وارد شده در سامانه باید علاوه بر این که از لحاظ شکلی و ماهوی با قوانین و مقررات مربوطه منطبق باشد، با متن صورت جلسات و مدارک و مستندات ابرازی نیز مطابقت داشته باشد. در غیر این صورت هرگونه مغایرت در ثبت سامانه و مدارک ارسالی به اداره مربوطه باعث برگشت کار و توقف ادامه روند متقاضی می شود. 
در این سامانه با ورود به قسمت " پذیرش درخواست ثبت شرکت " ، اطلاعات خواسته شده را به صورت گام به گام و با دقت تکمیل کنید. مراحل تکمیل اطلاعات در پورتال اداره مذکور به قرار ذیل است :
1- اطلاعات متقاضی 
در مرحله نخست نام شخصی که متقاضی تاسیس شرکت یا موسسه است وارد می گردد . سپس " تابعیت متقاضی " تعیین می شود. چنانچه گزینه ایرانی انتخاب شود باید حتماَ شماره ملی وارد شود و در صورتی که غیرایرانی انتخاب شود باید شماره گذرنامه درج گردد. 
2- نام و اطلاعات شخص حقوقی
در این صفحه شما مجاز هستید 5 نام شرکت را به ترتیب اولویت مورد نظر خود در سامانه وارد کنید. شایان ذکر است که اگر اولویت های بالاتر مورد قبول واقع شود به اولویت های بعدی ترتیب اثر داده نمی شود. 
نام پیشنهادی باید دارای سابقه ثبت نباشد، دارای معنا و مطابق با فرهنگ اسلامی باشد، حداقل سه سیلاب باشد ، لاتین و واژه ی بیگانه نبوده و فارسی باشد. 
در این مرحله یک کد رهگیری به شما داده می شود. 
3- مدت و موضوع فعالیت شرکت 
مرحله بعد از تعیین نام های درخواستی، انتخاب موضوع شرکت است.در ثبت اینترنتی، موضوع شرکت به صورت کامل باید تنظیم شده و در سامانه قرار گیرد. موضوع شرکت چیزی است که شرکت برای آن تاسیس شده باشد و به همین دلیل از اهمیت زیادی برخوردار است. زیرا که شخص حقوقی فقط درباره موضوعاتی می تواند عمل کند که در موضوع شرکت تصریح شده باشد. 
موضوع شرکت باید مشروع و متضمن منافع عقلایی باشد والا از موارد ابطال شرکت خواهد بود. در صورتی که فعالیت شما نیازمند به اخذ مجوز باشد اخذ مجوز از ارگان های مربوطه مورد نیاز و ضروری است.
توجه داشته باشید ، در صورتی که فعالیت شما نیازمند مجوز باشد و شما بدون مجوز اقدام به ثبت موضوع کرده باشید ، روند اجرای شما در اداره ثبت متوقف می شود و باعث عودت پرونده می گردد. ( برای اطلاع از لیست موضوعات مجوزی می توانید با کارشناسان موسسه حقوقی فکربرتر در ارتباط باشید) . 
همچنین شرکت ممکن است برای مدت محدودی مثلاَ 6 یا 12 سال تشکیل شود و نیز ممکن است برای مدت نامحدودی باشد. 
4- آدرس دفتر مرکزی شرکت 
در مرحله چهارم از سامانه ثبت شرکت ها ، آدرس دفتر مرکزی شرکت و کدپستی و شماره تلفن دفترمرکزی شرکت می بایست به صورت دقیق قید گردد. شایان ذکر است تمام مدارک از طرف سازمان ثبت شرکت ها به این آدرس برایتان ارسال خواهد شد. 
5- سرمایه اولیه شرکت 
در این مرحله میزان سرمایه اولیه شرکت وارد می گردد. سرمایه از مهم ترین عوامل تجارت بوده و بزرگ ترین وسیله جلب منفعت است. در واقع، اهمیت شرکت های تجاری را از سرمایه آن ها می توان درک کرد. برای سرمایه حداکثری تعیین نشده و شرکا به هرمقدار که بتوانند ممکن است سرمایه را افزایش دهند. لازم به توضیح است در قانون تجارت حداقل میزان سرمایه 000/000/1 ریال می باشد. 
6- اشخاص شرکت 
منظور از اشخاص، آن افرادی هستند که در شرکت یا موسسه دارای سمت می باشند. در این مرحله مشخصات کامل شناسنامه ای و آدرس و شماره تماس دقیق اشخاص شرکت قید می گردد. در صورتی که تعداد شرکا بیش از 150 نفر باشد، باید لیستی را که در این قسمت از سایت گذاشته شده است تکمیل کنید. 
7- سهام یا سرمایه هر شخص 
در این مرحله با انتخاب نام هر یک از اعضا مشخص نمایید که این فرد چه تعداد سهام دارد. 
8- سمت و ارتباط اشخاص 
منظور از ارتباط اشخاص با یکدیگر ، مشخص بودن وکیل و موکل و قیم قانونی و ... در ارتباط با شرکا و اعضای شرکت می باشد. 
در این صفحه می بایست سمت اعضای شرکت ( سمت مدیر عامل یا رئیس هیأت مدیره) تعیین گردد. هم چنین اشخاص شرکت می توانند با توجه به جلسه موسسین شرکت سمت های دیگری را انتخاب نمایند.با پر نمودن فیلد تاریخ شروع سمت، مدت تصدی، تاریخ پایان اعتبار سمت و ... مشخص کردن وضعیت حق امضاء و در نهایت کلیک بر روی گزینه ثبت سمت شخص ، وارد مرحله بعد خواهید شد. 
9- معرفی شعب شرکت 
چنانچه قصد دارید برای شرکت خود شعبه ثبت کنید اطلاعات مربوطه را در این قسمت درج کنید. اما اگر در حال حاضر قصد ثبت شعبه ندارید، می توانید معرفی شعب را به زمانی دیگر موکول نمایید و گزینه مربوط به نداشتن شعب را انتخاب کنید. 
10- روزنامه 
در این مرحله اطلاعات سال مالی شرکت شامل " روز شروع سال مالی " و " ماه شروع سال مالی " وارد می شود.
همچنین در این قسمت اطلاعات روزنامه شرکت با انتخاب از فهرست " روزنامه شرکت " تعیین می گردد. 
11- متن صورتجلسه 
در این صفحه صورتجلسه موسسین هر شرکت ذکر می گردد.
12- تقاضانامه یا اظهارنامه 
در این مرحله می توانید اطلاعات متن اظهارنامه یا تقاضانامه را در سامانه تایپ نمایید و یا از متن آماده موجود در سیستم استفاده کنید. 
13- اساسنامه شرکت 
اساسنامه، دستورالعمل و شیوه عملکرد و اداره شرکت است . در این صفحه مانند مرحله قبل می توانید اطلاعات متن اساسنامه را در سامانه تایپ نمایید و یا از متن آماده موجود در سیستم استفاده کنید. برای این منظور بر روی گزینه " دریافت متن اساسنامه " کلیک نمایید. 
14- شرکتنامه 
شرکتنامه سندی است که بین دو یا چند شریک بمنظور تشکیل شرکت تجاری تنظیم شده باشد. در شرکت های بامسئولیت محدود متن شرکتنامه می بایست تنظیم گردد. چنانچه اطلاعات و مدارکتان کامل باشد و قابلیت صدور آگهی داشته باشد، منجر به آگهی خواهد شد.
15- مدارک 
در این مرحله با توجه به قالب شرکت ، مدارک و اسنادی که متقاضی باید ارائه نماید نشان داده می شود. متقاضی می بایست این مدارک را مطالعه نموده و نسبت به تهیه و ارائه آن ها اقدام نماید. پس از کلیک بر روی " تایید مدارک مورد نیاز " باید بر روی گزینه پذیرش کلیک نمایید. کلیک بر روی گزینه پذیرش ، پایان کار بوده و تقاضای تأسیس ثبت نهایی شده و ارسال می گردد.
مرجع ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری پس از وصول درخواست ثبت تاسیس، نسبت به بررسی نام های پیشنهادی شخصیت حقوقی اقدام و نتیجه پذیرش و یا عدم پذیرش نام را به نحو الکترونیکی به متقاضی اعلام می نماید.


ثبت شرکت اینترنتی را با ما تجربه کنید. 

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۷/۱۱/۰۸
  • ۲۴۸ نمایش
  • company register

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی