ثبت برند ثبت شرکت و علامت تجاری

سامانه تخصصی ثبت شرکت فکر برتر با بهره گیری از کارشناسان متخصص و مجرب در زمینه ثبت شرکت ، ثبت برند ، ثبت تغییرات و تصمیمات شرکت ، نقل و انتقال سهام شرکت های سهامی خاص و نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های با مسئولیت محدود ، انحلال، ثبت نام و برند تجاری، افزایش و کاهش سرمایه و کلیه امور مربوط به شرکت ها را در زمینه ثبت، آمادگی کامل خود را برای خدمت رسانی به هم میهنان گرامی خود با افتخار اعلام مینماید

موسسه کیا متشکل از کادری با تجربه و افرادی کارشناس و مسئول در زمینه خدمات اداری شرکتها از مشاوره در خصوص چگونگی تاسیس یک شرکت تا مشاوره در خصوص چگونگی افزایش سود دهی و راندمان و بهروری و یا انحلال آن در کنار شما می باشد.
شما میتوانید در تمام ساعات شبانه روز با مشاورین ما تماس حاصل نموده و هرگونه سوال و پرسش خود را مطرح نمایید.

ثبت کارا با هدف ارائه خدمات تخصصی به صورت حرفه ای به کلیه موکلین توسط جمعی از متخصصان و وکلای برجسته پایه یک دادگستری در این امور راه اندازی گردید و همواره مشتری مداری و بکار گیری روش های نوآورانه و خلاقانه را در خط مشی های خود بصورت برجسته سرلوحه قرار داده است. این مجموعه ، با بیش از 12 سال سابقه فعالیت حرفه ای، آمادگی جهت ارائه مشاوره در زمینه های ثبت و تغییرات شرکت، تنظیم قراردادهای حقوقی، ثبت صورتجلسات شرکت ها، ثبت علائم و نامهای تجاری را دارد.

8 تفاوت مهم شرکت با مسئولیت محدود با شرکت سهامی

چهارشنبه, ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۰۱:۳۸ ب.ظ

جهات افتراق بین شرکت های با مسئولیت محدود با شرکت های سهامی را می توان به شرح زیر ذکر کرد :

1- سرمایه در شرکت سهامی، به سهام یا قطعات سهام تقسیم می شود ولی در شرکت با مسئولیت محدود، سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم نمی شود.

2- مسئولیت سهامداران در شرکت های سهامی، محدود به مبلغ اسمی سهام آن هاست. ولی در شرکت با مسئولیت محدود، شرکا تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول تعهدات و قروض شرکت هستند.

3- در شرکت سهامی تشکیل دهندگان آن ( اعم از موسسین یا پذیره نویسان ) پس از تشکیل شرکت به نام ( سهامدار ) یا ( صاحبان سهام ) نامیده می شوند. ولی در شرکت با مسئولیت محدود، تشکیل دهندگان آن ( به نام شریک ) نامیده می شوند.

4- در شرکت های سهامی تصمیمات راجع به شرکت به صورت بنیادی، بین مجامع عمومی موسس ( در شرکت های سهامی عام ) ، مجمع عمومی موضوع ماده 20 ( در شرکت سهامی خاص ) ، مجمع عمومی عادی ( اعم از سالانه ، یا متشکله به طور فوق العاده ) ، اتخاذ می شود. ولی در شرکت با مسئولیت محدود، کلیه تصمیمات راجع به شرکت به وسیله ( مجمع عمومی شرکا ) اعم از این که سالانه یا به طور فوق العاده تشکیل گردد، اتخاذ می گردد.

5- در شرکت های سهامی، سهام شرکت قابل نقل و انتقال است. ولی در شرکت های با مسئولیت محدود، سهم الشرکه شرکا نمی تواند به شکل اوراق تجاری قابل انتقال، اعم از با اسم و بی اسم و غیره درآید.

6- در شرکت های سهامی عام ، نقل و انتقال سهام نمی تواند مشروط به موافقت مدیران شرکت یا مجامع عمومی صاحبان سهام بشود. و در شرکت های سهامی خاص اساسنامه نسبت به مورد تعیین تکلیف می کند. ولی در شرکت های با مسئولیت محدود، سهم الشرکه شرکا را نمی توان به غیر منتقل نمود ، مگر با رضایت عده ای از شرکا که لااقل سه ربع سرمایه متعلق به آن ها بوده و اکثریت عددی نیز داشته باشند.

7- در شرکت های سهامی عام ، انتقال سهام بی نام به قبض و اقباض صورت می گیرد و نیز در شرکت های سهامی خاص، انتقال سهام بانام با ثبت در دفتر ثبت سهام شرکت انجام می پذیرد. ولی در شرکت با مسئولیت محدود، انتقال سهم الشرکه به عمل نخواهد آمد، مگر به موجب سند رسمی. در نتیجه اگر انتقال سهم الشرکه در دفاتر شرکت ثبت نشود، سند رسمی تنظیمی مثبت تحقق انتقال سهم الشرکه می باشد.

8- در شرکت های سهامی، فوت احدی از شرکا تاثیری در شخصیت حقوقی شرکت ندارد. ولی در شرکت های با مسئولیت محدود اگر به موجب اساسنامه پیش بینی شود، فوت یکی از شرکا از موجبات انحلال شرکت است.


https://companyregister.ir

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۷/۱۱/۱۰
  • ۱۹۲ نمایش
  • company register

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی