ثبت برند ثبت شرکت و علامت تجاری

سامانه تخصصی ثبت شرکت فکر برتر با بهره گیری از کارشناسان متخصص و مجرب در زمینه ثبت شرکت ، ثبت برند ، ثبت تغییرات و تصمیمات شرکت ، نقل و انتقال سهام شرکت های سهامی خاص و نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های با مسئولیت محدود ، انحلال، ثبت نام و برند تجاری، افزایش و کاهش سرمایه و کلیه امور مربوط به شرکت ها را در زمینه ثبت، آمادگی کامل خود را برای خدمت رسانی به هم میهنان گرامی خود با افتخار اعلام مینماید

موسسه کیا متشکل از کادری با تجربه و افرادی کارشناس و مسئول در زمینه خدمات اداری شرکتها از مشاوره در خصوص چگونگی تاسیس یک شرکت تا مشاوره در خصوص چگونگی افزایش سود دهی و راندمان و بهروری و یا انحلال آن در کنار شما می باشد.
شما میتوانید در تمام ساعات شبانه روز با مشاورین ما تماس حاصل نموده و هرگونه سوال و پرسش خود را مطرح نمایید.

ثبت کارا با هدف ارائه خدمات تخصصی به صورت حرفه ای به کلیه موکلین توسط جمعی از متخصصان و وکلای برجسته پایه یک دادگستری در این امور راه اندازی گردید و همواره مشتری مداری و بکار گیری روش های نوآورانه و خلاقانه را در خط مشی های خود بصورت برجسته سرلوحه قرار داده است. این مجموعه ، با بیش از 12 سال سابقه فعالیت حرفه ای، آمادگی جهت ارائه مشاوره در زمینه های ثبت و تغییرات شرکت، تنظیم قراردادهای حقوقی، ثبت صورتجلسات شرکت ها، ثبت علائم و نامهای تجاری را دارد.

تقاضای ابطال ثبت علامت تجاری

سه شنبه, ۲۸ خرداد ۱۳۹۸، ۰۹:۱۶ ق.ظ
حقوق انحصاری مالک علامت تجاری به طرق مختلف ممکن است مورد تعدی و نقض قرار گیرد. همان طور که می دانیم ، حق استعمال انحصاری علامت تجاری از ثبت آن نشات می گیرد. این موضوع در ماده 2 قانون ثبت علائم و اختراعات ایران مطرح شده است و بدیهی است که حق استعمال علامت تجاری به صورت انحصاری مستلزم افراد غیرمجاز از علامت مزبور می باشد.

در مواد 63 و 64 آیین نامه اصلاحی اجرای قانون ثبت علایم و اختراعات نیز از امکان صدور دستور موقت مبنی بر عدم ساخت و یا فروش اجناس تقلبی و نیز امکان توقیف محصولات نقض کننده بحث به میان آمده است که از این مواد می توان صدور حکم قطعی و نهایی در خصوص منع استعمال علامت تجاری نقض کننده را استنباط کرد .
اشخاصی که علامت تجاری ثبت شده آن ها مورد ثبت قرار می گیرد همچنین می توانند به ثبت علامت اعتراض کنند و تقاضای ابطال علامت مذکور را بنمایند.
در حقوق ایران ، حق اعتراض دارنده علامت تجاری ثبت شده در ماده 16 قانون ثبت علائم و اختراعات آمده است. این ماده مقرر می دارد : " اشخاص ذیل می توانند نسبت به علامتی که تقاضای ثبت آن شده یا به ثبت رسیده است اعتراض کنند :
1- کسانی که آن علامت را علامت تجاری خود می دانند.
2- کسانی که آن علامت یا علامت آن ها به اندازه ای شباهت دارد که مصرف کنندگان عادی را به اشتباه می اندازد.
در هر یک از دو صورت فوق الذکر معترض کسی باشد که علامت قبلاَ به اسم او ثبت شده است باید در حین اعتراض برای علامت خود مطابق مقررات این قانون تقاضای ثبت کرده، حق الثبت و تمام مخارج مربوط به آن را تادیه نماید.
در مورد کسانی که موسسه آن ها در خارج از ایران واقع است حق اعتراض مشروط به شرط معامله ی متقابل مذکور در تبصره 2 ماده 4 می باشد".

انتشار حکم در مطبوعات:
مطابق تبصره ماده 19 قانون ثبت علایم و اختراعات ایران " مفاد حکم قطعی باید به خرج محکوم له در مجله رسمی وزارت عدلیه و یکی از جراید یومیه تهران منتشر شود. محکوم له می تواند مخارج مزبور را در جزء خسارت از محکوم علیه مطالبه نماید.
چنانچه مفاد این تبصره را در مورد دعاوی مربوط به نقض علامت تجاری ( علاوه بر دعاوی اعتراض به ثبت با تقاضای ثبت علامت ) قابل اجرا بدانیم این مورد نیز می تواند نوعی ضمانت اجرای مدنی محسوب شود. چرا که مصرف کنندگان با اطلاع از حکم صادر شده به نقض کننده بودن علامت تجاری خوانده پی می برند و این امر می تواند تا حدودی مانع از خرید کالاهای نقض کننده علامت که در بازار موجود می باشد شود و به طور کلی باعث علم و آگاهی مصرف کنندگان به تمایز این کالاها با کالاهای تحت علامت خواهان ( مالک علامت تجاری ) گردد.

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۸/۰۳/۲۸
  • ۱۴۰ نمایش
  • company register

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی