ثبت برند ثبت شرکت و علامت تجاری

سامانه تخصصی ثبت شرکت فکر برتر با بهره گیری از کارشناسان متخصص و مجرب در زمینه ثبت شرکت ، ثبت برند ، ثبت تغییرات و تصمیمات شرکت ، نقل و انتقال سهام شرکت های سهامی خاص و نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های با مسئولیت محدود ، انحلال، ثبت نام و برند تجاری، افزایش و کاهش سرمایه و کلیه امور مربوط به شرکت ها را در زمینه ثبت، آمادگی کامل خود را برای خدمت رسانی به هم میهنان گرامی خود با افتخار اعلام مینماید

موسسه کیا متشکل از کادری با تجربه و افرادی کارشناس و مسئول در زمینه خدمات اداری شرکتها از مشاوره در خصوص چگونگی تاسیس یک شرکت تا مشاوره در خصوص چگونگی افزایش سود دهی و راندمان و بهروری و یا انحلال آن در کنار شما می باشد.
شما میتوانید در تمام ساعات شبانه روز با مشاورین ما تماس حاصل نموده و هرگونه سوال و پرسش خود را مطرح نمایید.

ثبت کارا با هدف ارائه خدمات تخصصی به صورت حرفه ای به کلیه موکلین توسط جمعی از متخصصان و وکلای برجسته پایه یک دادگستری در این امور راه اندازی گردید و همواره مشتری مداری و بکار گیری روش های نوآورانه و خلاقانه را در خط مشی های خود بصورت برجسته سرلوحه قرار داده است. این مجموعه ، با بیش از 12 سال سابقه فعالیت حرفه ای، آمادگی جهت ارائه مشاوره در زمینه های ثبت و تغییرات شرکت، تنظیم قراردادهای حقوقی، ثبت صورتجلسات شرکت ها، ثبت علائم و نامهای تجاری را دارد.

دانستنی های ثبت شرکت مشترک یا جوینت ونچر

شنبه, ۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۱۵ ق.ظ
شرکت مشترک و به عبارت دیگر جوینت ونچر شرکتی ، قالبی حقوقی می باشد که به وسیله آن ، سرمایه گذاران خارجی و داخلی ( محلی ) به نسبت آورده های نقدی و غیرنقدی خود به تشکیل شرکتی با تابعیت ایرانی مبادرت می نمایند ، با این هدف که یک فعالیت اقتصادی بازرگانی را به انجام رسانند. با این حال اگرچه تشکیل یک شرکت مشترک در اصل مطلوب است ، اما نوع اجباری آن که گاهی بر اساس رویه عملی موجود اداره ثبت شرکت ها یا قوانین دیگر تحمیل می شود، به طور قطع برای سرمایه گذاران خارجی خوشایند نخواهد بود.

نمونه بارزی که سرمایه گذاران داخلی و خارجی دارای تکنولوژی، با شرکتی داخلی جهت فروش محصولات آن ، شرکتی را تشکیل می دهند تا با استفاده از دانش فنی شرکت خارجی و شبکه بازاریابی شرکت داخلی – که توانایی فروش محصولات را دارد – در پی همکاری مشترک سود بیشتری را به دست آورند. امروزه تشکیل یک شرکت مشترک یکی از عادی ترین راه های ورود به بازارهای جدید است. هدف مشترک هر یک از شرکت ها به دست آوردن درآمد معین با استفاده از سرمایه گذاری مشترک همراه با تبادل آگاهی ها و اطلاعات سودمند می باشد.



بسیاری از شرکت های خارجی ابتدا به ساکن تمایل به چنین همکاری دارند. زیرا آن ها می توانند به دنبال چنین مشارکتی ریسک مالی ناشی از تاسیس در کشور میزبان را کاهش دهند ، در زمینه فعالیت خود ارتباط های لازم را با اشخاص محلی ایجاد نمایند، بازار فروش را به دست آورند ، دسترسی لازم به مواد اولیه ای را که فقط قابل دسترسی برای صنایع محلی می باشد، پیدا کنند و به قیمت های داخلی، بازار و یا اطلاعات تکنیکی محلی راه یابند. با این وجود ، در صورتی که سرمایه گذار خارجی بدون اخذ مجوز سرمایه گذاری به ثبت شرکت اقدام نماید ، مشارکت با اشخاص محلی اعم از حقیقی یا حقوقی و تشکیل شرکت مشترک به صورت اجباری به وی تحمیل خواهد شد و اگر شخص خارجی به تملک درصد بیشتری از سهام شرکت تمایل داشته باشد، یا این که در مواردی به مشارکت با اشخاص محلی تمایل نداشته باشد، اخذ مجوز سرمایه گذاری اجتناب ناپذیر خواهد بود. حال آن که اخذ چنین مجوزی خیلی هم آسان نیست و در مواردی سرمایه گذار خارجی ملزم می گردد تا شرایطی را از سوی هیات سرمایه گذاری بپذیرد ؛ از جمله آن که بخشی از تولیدات خود را صادر نماید و در بازار خارجی به فروش رساند ، که ممکن است سرمایه گذار خارجی بدان تمایل نداشته باشد.

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۸/۰۴/۱۵
  • ۱۵۱ نمایش
  • company register

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی